Jump to content

Accident Porsche Mamaia

bitz

Recommended Posts

eu cred ca era drogat..si se visa un fel de ghost rider

http://www.hdcharacterwallpaper.com/wallpaper/ghost-rider-17.jpg

la bani lui , coca nu inseamna mare lucru..si merge bine de sarbatori (anul nou)

Edited by gelu_bmw

Nu il mai tot compatimiti , avea peste 18 ani, major, vaccinat, raspundea pentru faptele sale. Multi (toti) merg pe principiul, am bani nu imi poate face nimeni nimic. Se pare ca s-a inselat in privinta asta. Edited by radduu

Nu il mai tot compatimiti , avea peste 18 ani, major, vaccinat, raspundea pentru faptele sale. Multi (toti) merg pe principiul, am bani nu imi poate face nimeni nimic. Se pare ca s-a inselat in privinta asta.

vaccinat,nevaccinat tot nu putea raspunde daca erau si alte persoane implicate.

asta a fost un caz fericit.

Si putin probabil sa nu fi fost o obisnuinta sa bea la volan.

asta clar !

fiind si cu anul nou , probabil a sarit cu mult calul

ma mir ca n-a avut gagica/prietena..in masina...sau poate aceasta n-a vrut sa mearga cu el in conditiile date..:goodjob:

Edited by gelu_bmw

Imi aduc aminte, si acum ma iau fiorii, cum era sa mor intr-o faza similara. Un amic avea un E30 325i si a venit sa ma ia la o bauta , eu l-am ginit imediat 15 min m-am certat cu el ca sa ma lase pe mine sa conduc. N-a vrut. Cu promisiunea ca merge incet m-am suit in dreapta. Desigur ca inevitabilul s-a intamplat, a intrat pe bd tomis cu viteza ..cam 140 , a taiat fata unui taxiu a pierdut controlul si a muscat dintr-un pom si m-am trezit in boschetii din fata primariei. Norocul nostru si al meu in special a fost ca era bordura din fata pomului inalta si a deviat masina, oricum pomul a fost jumatate rupt. Noi n-am patit nimic , pe mine ma dureau bratele ca ma proptisem in bord. Masina cam praf. Efectiv lui n-am avut ce sa-i fac cand conducea...putea fi si mai rau noroc ca a fost ursu teapan...

pai in toata povestea asta cei care platesc sunt parintii.el nu stiu cat de mult mai poate plati acolo unde este si daca mai are ce sa plateasca.cred ca pretul platit este destul,in cazul asta....

in plus este aiurea judecata voastra.cand vad cazurile astea sunt fericit ca pot sa scriu aici.nu vreau sa dezvolt foarte mult.cert este ca teribilismul si lipsa de maturitate te aduc aici.

credeti-ma ca o simpla dacie poate face aceleasi dezastre ca si acest 997.

Edited by Alex_wly

Mircea,cum sa te urci intr-un urs(masina de blana in mintea conducatorului)..cu unul pilit ?! :) veneam pe jos si nu mergeam

Stiu frate my bad tineam prea mult la baiatul ala, era si este ca fratele meu si mi-a fost frica sa-l las singur...putea fi si ma rau, asa m-am gandit cine stie ce draq face, iti dai seama ca a fost luat la palme...

Edited by Mircea-Si

Trebuia sa-l iei inainte la palme...

Asa trebuia...Oricum tipul a platit cu varf si indesat . Treaba s-a intamplat acum sa zic 7-8 ani. Dupa faza asta a recidivat pe la bucuresti si a fost prins de garda = dosar penal si permisul ridicat definitiv , anul trecut adica 2011 si-a luat permisul inapoi dupa ce a facut scoala din nou, cica nu mai face...

Am mai spus asta si pe alt topic si sunt convins ca ar fi de mare folos: orice sofer prins beat la volan ar trebui sa piarda dreptul de a conduce sau macar sa ii fie suspendat permisul pe 1-2 ani. :thumbsup:

pai nu e tot aia?

A, am inteles ce voiai sa spui

2 ani cel putin, cu alcool sub limita legala.

ce e peste, ca tot se da cu suspendare, ar trebui inlocuita pedeapsa asta cu cea mai mare amenda penala, sa plateasca pana ii ies ochii

Edited by Similea

Asa trebuia...Oricum tipul a platit cu varf si indesat . Treaba s-a intamplat acum sa zic 7-8 ani. Dupa faza asta a recidivat pe la bucuresti si a fost prins de garda = dosar penal si permisul ridicat definitiv , anul trecut adica 2011 si-a luat permisul inapoi dupa ce a facut scoala din nou, cica nu mai face...

ca sa vezi..pt cine te-ai riscat

Acest 1.7 este in sange , corect ? Deci sa zicem ca daca il opreau si ii puneau fiola , etilotestul ar fi aratat 0,85 , nu ? Tot mult este dar parca parca nu asa mult , de parca ar mai conta .

La fifth gear am vazut cum Plato explica ca la un porsche nu trebuie sa-i faci frana de motor nu stiu cum , trebuie sa ai o tactica ( sa-mi bag , ca nu mai stiu exact la ce se referea ) ca altfel fuge de spate si nu e recomandata incepatorilor .

In fine , sa fi avut tata bani , nu unul ci doua lamborghini imi cumparam :sorcerer: , unul coupe pentru iarna si unul decapotabil pentru fitele de vara , identice :rolleyes: , ahhh , ce vise frumoase

Acest 1.7 este in sange , corect ? Deci sa zicem ca daca il opreau si ii puneau fiola , etilotestul ar fi aratat 0,85 , nu ? Tot mult este dar parca parca nu asa mult , de parca ar mai conta .

O concentratie de 1,7 la mie este, pentru majoritatea, coma alcoolica! Cum adica, nu-i mult???!!!!

Parintii poarta principala vina. L-au invatat pe copil ca-si poate permite orice, ca nu i se intampla nimic, il scapa tata de politie, il scapa de orice. Insa de intalnirea prematura cu Dumnezeu nu l-a mai putut scapa.