Jump to content

Vand 320d E46 -150 cp - 6+1 trepte

lauboy82

Recommended Posts

Vand Bmw 320d Touring - Exclusive Edition - 10.2004 - 249.000 km - 150 cp - 6+1 trepte

Masina a fost achizitionata personal din Germania in vara anului 2008 ( nu se plateste taxa de inmatriculare ) la 175.000 km.

Sunt unicul proprietar in tara ( detin inca facturile de achizitie, etc - toate pe numele meu ).

Reviziile sunt toate la zi, s-au schimbat in tara amortizoare, tampoane motor, discuri frana, bucsi-bielete ( de vreo 2 ori ), bujii, freon AC, etc - asta pe langa consumabilele obisnuite aferente fiecarei revizii efectuate intotdeauna la timp ( ulei, filtre ( inclusiv epurator), placute frana, samd).

WBAAP71090PP26872- serie de sasiu- istoric complet pana in mom. achizitiei din Germania ( istoric si carte service), dupa aceea detin un carnetel in care am notat constiincios de fiecare data cand si ce s-a facut la masina.

Garantez ca vopseaua este cea din fabrica pe toata suprafata masinii si toate dotarile sunt la fel cele din fabrica, nu s-a pus nimic aftermarket pe auto.

Dotari : piele, xenon, jante aliaj 16' originale, incalzire scaune, comenzi volan, cruise control, senzori ploaie-lumina, cd original bmw professional, plafon la culoarea tapiteriei, bare portbagaj, pachet crom, etc.

Starea tehnica a masinii este ireprosabila ( nu suna, nu bate, nu cloncane nimic, nu scoate fum, nu consuma gram de ulei de la schimb la schimb), estetic - interior perfect ( nici macar scaunul soferului nu are pielea roasa, rupta,...) exterior - prezinta mici zgarieturi minore si aproape insesizabile, vizibil este doar lipsa cromului de la geamul coltar stanga - spate care a fost crapat de un copil cu ghidonul bicicletei si cand s-a schimbat a fost pus cu ornament normal, o gaura cu diametrul de 2 cm in spoilerul fata-stanga in urma unui mic incident in trafic si lipsa capacelului de la tractare care a fost furat.

Masinii nu i s-a facut niciodata polish, tratamente interior, spalat motor pt a ascunde eventualele scurgeri, etc... este fix in starea ei naturala.

Are cauciucuri vara + iarna.

Se poate vedea in Buc si are numere de Bv pt ca acolo am domiciliul in acte, in Buc mutandu-ma fizic cu serviciul.

PRET : 8400 EURO Tel: 0 7 6 6 5 9 6 5 8 6 sau 0 7 4 0 1 5 5 1 1 9

• 2 weeks later...

8000 EURO ... si km reali ! Asa arata o masina intretinuta cu acesti km !

Daca nu e bine , se poate vinde si cu 100.000- 140.000 in bord cum au alea cu 400.000 - 500.000 reali!

p.s. fac aceasta mentiune pt ca pana acum toti cei care m-au sunat au incercat sa negocieze mult la pret , singurul argument fiind ca "are km cam multi". Nu are multi, are doar reali ! .. daca trebuie neaparat ii si "negociem" :)

Edited by lauboy82

Si eu sunt foarte curios cu cat se va vinde. Masina si istoricul ei seamana cu 320D-ul meu pana la virgula. Intentionez sa spun km reali ai masinii la vanzare si imi este frica ca reactiile vor fi similare. (vai ce multi km...; uite pe autovit cate BMW-uri la 70-80.000 km din acelasi an gasim la orice ora).

Masina arata bine la prima vedere. Bafta la vanzare.

Edited by MOTANUL

Te intreb de ce este esclusive edition?? pentru ca are "aragaz" si geamuri manuale pe spate?

Nu te supara pe mine doar intreb....de unde esclusivitatea....

Si apropo modelul acesta de e46 touring s-a fabricat pana in iulie 2005.... :thumbsup:

1.Nu am scris nicaieri ca este esclusive, ca este esclusivista , ca prezinta esclusivitate, etc pt ca pur si simplu

cuvintele astea nu exista nici in romana, nici in engleza, nici in alta limba de pe aceasta planeta... acum ca tu le

folosesti este doar lipsa ta ( deficitul, neajunsul ) de cunoastere a limbii romane si engleze , etc.

Masina este exclusive edition ( editie exclusiva ) pt ca asa a fost fabricata si cumparata din Germania ( asa aparea pe anuntul de

vanzare, asa este scris in factura, asa scrie in expertiza Dekra ( sper ca nu o sa ma intrebi acum ce-i aia ) :

BMW 320 d Touring Edition Exclusive ... asa cum exista lifestyle edition, individual edition, etc exista si exclusive edition

in nici un caz nu am pus-o eu din burta si sunt convins ca daca ai dori cu adevarat sa afli cu ce se diferentiaza de altele ai afla

fara probleme printr-un simplu search pe "goagal"; chiar nu inteleg ce vrei sa insinuezi si de ce simti nevoia de a fi ostentativ !

2.Nu inteleg de ce mi-ai transmis faptul ca modelul s-a fabricat pana in iulie 2005, stiam si eu de principiu ce si cum... care e ideea?

Daca cumva vrei sa insinuezi din nou ca incerc sa induc lumea in eroare cu faptul ca am scris ca este "sfarsit de generatie" si ca de fapt inca

cateva luni dupa s-a mai fabricat, gresesti pt ca mi se pare absolut logic si firesc sa poti mentiona acest lucru pt o masina care s-a fabricat cu cateva luni

inainte de incheierea ciclului de productie ( ciclu care a durat in jur de 6 ani ) si care este oricum mult mai buna decat una de la inceput ( motor , cutie , turbo, etc, etc )

Hai sa lasam ironiile inutile deoparte pt ca nu consider ca e cazul.

Edited by lauboy82
  • Like 1

Daca era cunoscator, dupa jante si-ar fi dat seama ca este exlusive edition, toate au venit cu modelul asta de jante. N-are legatura cu optiunile masinii, e vorba in principal de culori si materiale.

Dupa cum am zis masina este 100% originala , asa cum a iesit din fabrica , nimic in plus , nimic in minus ... parca-mi era greu sa-i cumpar

un climatronic ( costa max 200 ron ) ! A gasit de ce sa se lege...

• 3 weeks later...

... parca-mi era greu sa-i cumpar

un climatronic ( costa max 200 ron ) !

..asa,si ? la asta se rezuma trecerea de la AC la climatronic ?? daca pui modul de climatronic in bord,nimic legat de instalatia de aer conditionat nu o sa mai functioneze ca lumea !

mai bine las-o asa cum e frumusica , curatica si cat mai nepacalita :thumbsup:

Masina s-a vandut pe 7200 euro dupa un test de 500 km ( cinci sute km )!

Asta e raspunsul pt intrebarea initiala ... restul sunt doar comentarii aiurea si inutile de la

tot felul de oameni frustrati din diverse motive si carora nu o sa le dau curs in nici un fel.

Multumesc

Edited by lauboy82

Corect, un 6000 zic si eu ca facea.

Si asa zici Caline, 520k?

asa mi-a zis cineva ca a dedus,dupa orele de functionare ale motorului...sincer,nu stiu ,pe bord avea 210 000 ,in blocul de lumini 185 000

In fine,masina rula perfect.Dovada,ca am si dat-o ...dupa testari complexe,fireste !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.