Jump to content

Clima la e34

dintzauru

Recommended Posts

te complici mult de tot...cred ca se schimba toata aeroterma aia plus conductele de caldura ca sunt electrice plus instalatia electrica...cred ca mai degraba gasesti o masina la dezmembrari cu clima de care vrei tu si o iei completa si te apuci de treaba cu un electrician bun

te complici mult de tot...cred ca se schimba toata aeroterma aia plus conductele de caldura ca sunt electrice plus instalatia electrica...cred ca mai degraba gasesti o masina la dezmembrari cu clima de care vrei tu si o iei completa si te apuci de treaba cu un electrician bun

pai la asta ma refer...trebuie sa stiu exact ce sa iau ca sa nu cumpar vreo piesa care o am pe masina...

Eu zic ca te complici aiurea, daca a ta functioneaza bine este tot automata; la mine o reglez pe 21C si mentine perfect, daca deschid trapa/geam si intra aer rece in masina incepe sa bage mai cald pana restabileste temp. Deci nu vad care ar fi avantajele...

PS: vrei sa iti pui clima "bizonica" :laugh: ?

Edited by DYC66

Eu zic ca te complici aiurea, daca a ta functioneaza bine este tot automata; la mine o reglez pe 21C si mentine perfect, daca deschid trapa/geam si intra aer rece in masina incepe sa bage mai cald pana restabileste temp. Deci nu vad care ar fi avantajele...

PS: vrei sa iti pui clima "bizonica" :laugh: ?

Pai atunci care este diferenta intre ele?

Asa am si ei....doar ca tu ai ceasul ala cu mai multe functii. La mine e ceas normal atat. Din ce am citit si eu e cea mai complicata aia pe care vrei sa o pui tu. Intr-adevar e super dar trebuie sa ai pe cineva priceput. La mine nu mai baga caldura frontal si mi- frica sa o repar ca cica se da bordul jos si imi e sa nu-mai puna bn inapoi si sa scartie

dap, cam asta e diferenta.

Problema la climatronicul asta e lipsa senzorilor mai multi si avansati, nu prea directioneaza aerul pe unde e nevoie.

Chiar nu merita efortul. In plus e extrem de complicat. Iti trebuie multe piese si e greu de pus.

ok.m-ati lămurit.ea oricum bagă temperatura selectată dar nu bagă mai repede sau mai încet după cum e nevoie, adică ca şi ventilatie...atunci nu merită efortul şi banii .

multumesc!

p.s. cureaua de la ac ce dimensiune este?

Edited by dintzauru

Daca vrei sa o schimbi te duci la magazin auto si au ei de pe seria de la masina marimea

Bafta

pãi ºtiam ºi eu chestia asta....intrebam În ideea ca atunci când luãm sã fiu sigur de ceea ce iau. poate sÎnt mai multe dimensiuni sau chestii de genul ãsta...merci oricum