Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

DEZMEMBREZ BMW E46 - 316i

Recommended Posts

Salut fratilor si in primul rand La Multi Ani. Uite ca am intrat si eu in randul celor napastuiti si am avut un accident pe DN in 27.12.

Privind in urma raman cu un morman de fiare pe care m-am apucat sa-l dezmembrez si sa vand bucatile.

Am atasat o poza, scrieti-mi aici care cum vreti piesele daca vreti ceva si discutam pe forum.

Pe langa cele atasate mai am o aripa e46 NFL argintie impecabila si proaspat vopsita pe care intentionam s-o pun pe masina in primavara.. intentionam.

Si .. instalatia de tempomat, cu clapeta de acceleratie, etc..

salut..

eu am nevoie de urmatoarele si pret la ele..

lampi picioare

lampi interior daca sunt cu buton la fiecare cea din fata si cele din spate de la stalpi

buton deschidere portbagaj din interior daca ai..

Salut, nu am buton deschidere portbagaj, in rest am toate lampile( picioare, plafoniera cu buton si plafoniere spate DUBLE cu buton).

Costul lor este 60 ron.

salut !

in ce stare e emblema de pe capota ?

Ambele embleme sunt okay, sunt pt e46 din carbon sau insertii de carbon. ma rog, nici urme de exfoliere, ciobituri si'asa mai departe.

ok..pretul este la toate da..le vreau..astept raspuns sa-ti dau datele pe PM..

okay, oricand. iti las un numar de telefon sau.. ?

stima;

Poti pune o poza cu interiorul ? Ce jante ai pe masina ? Senzori de parcare ?

Salut, jantele sunt cele de 16 din aliaj cu 6 spite in stare FOARTE buna, au si gume de iarna pe ele luate anul trecut (factura + garantie DEBICA). Nu au fost rulate dat fiind faptul ca iarna asta am avut accidentul. Senzori de parcare ii am aftermarket cu proiectie in parbriz si cand sunt in idle afiseaza ceasul. Ei ar fi trebuit sa afiseze si viteza (kilometrajul) dar i-am dus la un retardat comod sa mi-i puna si mi-a spus ca nu se poate de vreme ce la altii s-a putut.. in fine..

0728600614

- Alex

Ambele embleme sunt okay, sunt pt e46 din carbon sau insertii de carbon. ma rog, nici urme de exfoliere, ciobituri si'asa mai departe.

stima;

stima;

Scuze, ti le dau pe amandoua cu 90 ron. pot sa iti garantez ca nu se vor exfolia, am avut pana in vara acelasi tip de embleme dar au avut romanasii grija sa nu le mai am..

Edited by Allexcsys

salut revin cu intrebrea. termopat complet???? :rolleyes:

un nr de tel? de unde esti ? nu pot scrie pe pm , dar pot citii pm.

sunt din brasov, 0728600614 - dar instalatia am promis-o cuiva si .. noah, astept un tzrr de la el, as fi neserios daca as da-o acum asa..

Buna seara,M-ar interesa un carlig de remorcare,prezoane antifurt,lampiile din interior de pe stalpii din spate,presurile daca sunt originale,lampiile de la picioare si opritorul de la usa stanga.Ar fi disponibile?Multumesc

Buna seara,M-ar interesa un carlig de remorcare,prezoane antifurt,lampiile din interior de pe stalpii din spate,presurile daca sunt originale,lampiile de la picioare si opritorul de la usa stanga.Ar fi disponibile?Multumesc

Salut, nu a avut masina carlig, opritorul de la usa din stanga s-a dus demult, nu statea usa deschisa nicicum, lampile le-am promis, presurile sunt textile si originale. ala de la sofer e putin ars cu tigara.. deh..

Este OEM sau After market?

Spune-mi te rog ce functii are!

Salut, este oem fitment after market. are gps + card 4gb, un extra slot de card, usb, conexiune ipod plus comenzi ipod, touchscreen, tv, bluetooth + butoane raspuns/respins apel, radio, dvd player, can-bus pt comenzi pe volan, telecomanda, logo bmw cand pui contactul, personal aia-mi placea cel mai tare.. :D, poate-mi mai scapa ceva..