Jump to content

Filtru particule: 691€ Germania vs 6666lei Romania ?

onx_tequila

Recommended Posts

Fac 200.000 km si mi-am adus aminte ca sigur anul asta va trebui sa schimb si filtrul de particule!!! Daca tot incep anul cu bani in buzunar, zic sa-l si cumpar! Sa nu ma trezesc ca data trecuta cu turbina, fix pe autostrada!!! Si m-am apucat sa sun, o data in Bucuresti la noi si inca o data in Germania, de unde a fost cumparata masina. Mare mi-a fost uimirea cand am vazut diferenta de preturi. M-am lovit eu la cap????

Fac 200.000 km si mi-am adus aminte ca sigur anul asta va trebui sa schimb si filtrul de particule!!! Daca tot incep anul cu bani in buzunar, zic sa-l si cumpar! Sa nu ma trezesc ca data trecuta cu turbina, fix pe autostrada!!! Si m-am apucat sa sun, o data in Bucuresti la noi si inca o data in Germania, de unde a fost cumparata masina. Mare mi-a fost uimirea cand am vazut diferenta de preturi. M-am lovit eu la cap????

Ce mai astepti..Cumpara-l din Germania. :rolleyes:

Este strict pretul piesei fara montaj si fara transport, mai erau si cele 2 coliere de prindere care la noi este 65/buc/2 buc iar la ei au si pachet ce include colierele la 700€ CU TVA fara transport

Parca le curata cineva la noi in Timisoara, le mai curata, a facut cineva asta??

Edited by onx_tequila

Unde ai sunat mai exact? De unde ai obtinut oferta din Germania?

Zwingenberger

+49 3723 401770

Am cumparat masina cu diferenta de km in bord si pe carte de 30mii km si mai sunasem la ei cand am cumparat-o ca doar apare nr pe cartea service. Filtrul de particule in bord apare schimbat, banuiesc k l-au resetat iar daca n aprilie plec cu ea in Olanda m-am gandit sa incerc, si-asa ma plictiseam!!!

Acum 4 luni am schimbat turbina cu una noua si-am dat vre-o 6800 la un service in Bv, acum mor de curios cat o costa la ei turbina, astept mail-ul de confirmare pt filtru si-i intreb si de turbina.

catalizatorul ala e aftermarket, eu am vazut si cu 491 de euro la motoare M47, , depinde de marca.

Cel OEM am vazut cu 735+euro, oricum mult sub cei 6666 de roni.

Si cele OEm sunt RMFD, nu se mai fabrica..

aici gasesti pretul la filtrul original.

Practic e toata reteaua dealer-ilor autorizati bmw din DE

http://www.online-teile.com/bmw/

bagi part. no in casuta de sus.

Daca ai motor N47, intradevar cam ala e pretul. la motorul de pana in 2007 parca, M47, e mai ieftin.

Aftermarket gasesti aici..

www.daparto.de

la fel bagi codul piesei in casuta de cautare sunt mai multi producatori. E un motor de cautare destul de bun, verifica vreo 15 site-uri de piese din DE si listeaza ce gaseste. Nu e garantat cel mia mic pret, dar pe acolo e..

Eu cumparam de pe astea 2 site-uri la greu cand eram in DE.

Edited by DOMI

Eu te sfatuiesc sa il cureti , era cineva pe forum de la cluj care facea asa ceva. Nu ai ce face sa arunci 1500e pe un amarat de filtru? Sau anuleaza-l...au aparut destule solutii...

am sunat si-am gasit la noi la dezmembrari cu 800 lei pe masina din 2010, acum n-o avea mai mult de 100k km... iar in DE poate e mai ieftin, cat de anulat nu-l anulez, am cautat masina sa aibe filtru, tocmai sa fie mai putin poluanta si sa scap de fumul ala zici c-as conduce godinu' lu' mamaia.