Jump to content

vand sau schimb diverse piese de E36

Recommended Posts

Salut dupa cum spune si titlul vand sau schimb ceva piese de pe E36.Am o masina intreaga 318 I M43 la dezmembrat.Pe masina nu mai este partea fata pentru ca fost accidentata.In mare parte pe masina sunt destule piese folositoare.Nu se vinde motorul cu anexe si ECU.Va fi folosit pentru recarosare masina fiind imatriculata.

Nu sunt bune pe masina:

-amortizoarele si articulatia fata este obosita(nu se vinde)

-parbrizul este crapat

-interiorul(scaune/banchete/fete usi) sunt uzate

Daca aveti nevoie de ceva piese care sa le si am va stau la dispozitie cu preturi foarte scazute.

Pe langa masina asta se mai adauga si :

-cutie de viteze pe un 2.3 M52 dar se poate monta si pe M50.Cutia este in stare buna de functionare dar tin sa precizez ca musteste pe la semering.Are ulei in ea la nivel dar a mustit pe la semering.Pe masina se comporta foarte bine.Se vine cu 150 lei negociabil sau schimb cu alte piese.Asigur transport cu predare personala in Bucuresti si Arges.

-diferential 3.45 tot de pe aceasi masina dar in stare perfecta.Necurs cu uleiul la nivel.nu huruie sau alte chestii il puteti desface la fata locului.200 lei.

Pentru toate listate mai sus inclusiv piese de pe 318 accept diferite schimburi.In mare parte am nevoie de:

-Praguri M tehnik pentru sedan

-Eleron: Lim preferabil dar se accepta si alte modele frumoase

-Ploeape care sa vina si pe semnale

-difozor M look pentru bara normala(spate)

-proiectoare

-OBC preferabil cu 12 butoane.(OBC 2)

-toba finala buna nu ma intreseaza sa fie sport sa sa scoata zgomot mare o adaptez eu si nu mai intreseaza tipsul sa fie ok si pentru santatea tuturor.

-Bara fara M completa,daca nu apuc sa o cumpar cat de curand.

-Parbriz de sedan

-Amortizoare fata in stare buna pentru a fi folosite pe perioada iernii.

In mare parte cam astea ar fi dar cum spuneam intrebati si voi si spuneti ce aveti la schimb.

Ofer si diferenta de bani daca este cazul.

Revin cu poze mai multe

post-47099-0-33679000-1325619165_thumb.jpg

post-47099-0-88557300-1325619171_thumb.jpg

post-47099-0-04004900-1325619201_thumb.jpg

Se mai adauga:

-debitmetru de aer bosch pentru M50 2.5 si unul tot pentru M50 dar 2.0 la pret de 100 lei bucata cu proba si posibilitate returnare.

-Ecu de pe M50 montat pe motoare de 2.0 si 2.5 non vanos cu 403 la final sigilat. 150 lei usor neg

-Clapeta acceleratie cu senzor TPS M50 non vanos la 80 lei.

-Cutie Getrag M50/ M52 dar merge si pe celelalte motorizari.

-kit ambreiaj M43 in stare foarte buna complet. 150 negociabil.

-diferential impecabil necurs 3.45 150 lei

-senzori motor M43 volanta si tot ce tine de management motor

-motor M43 complet la 10 mil negociabil.

-acte 318 sedan albastru:carte talon numere fiscal,serii eventual caroserie dar e cam subreda la 300 E

Multe alte piese...Intrebati.Preturi negociabile si pregare personala in Bucuresti.Accept retur de produse daca se gasesc defecte!

Schimburi..... dau diferenta.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

da am... 100 lei pe proba.

diferential autoblocant ai? asta face rotile spate sa se invarta amandoua in acelasi timp.. nu? pe 318is coupe din 93 se potriveste?.. daca e asa.. as vrea eu diferentialul asta. viteza maxima care va fi dupaia? am inteles ca peste 170 km/h crapa. e adevarat? am o mica pb la relanti.. la rece imi sta vreo 10 min undeva la 500rpm dupa care creste pe la 900rpm.. normal adica.. din cate stiu eu.. dimineata trebuie sa creasca la 1500rpm.. iar dupaia sa scada la 900-1000rpm. astept pm

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...