Jump to content

Vand BMW e90 330d an 2006 108000km

F10

Recommended Posts

... e frumoasa si dotata masina, e drept ca pretul pentru piata din Ro e peste ceea ce cauta lumea insa cine vrea o masina buna si are si cash-ul sigur va ajunge la intelegere buna in legatura cu pretul. Asta cu motivul vanzarii mereu mi s-a parut aiurea si ma enerveaza cand cineva ma intreaba asta, eu nici nu intreb cand cumpar masina, de parca tu ca si cumparator ai de unde sa stii adevaratul motiv, si eu mai bagam niste motive cand vindeam doar de dragul de a-i spune lui ce vrea sa auda, in functie de cum il vezi pe om... Edited by mik15

Daca toate masinile ar fi in starea in care este asta, si intretinuta asa cum a intretinut-o proprietarul ei, toate ar fi la pretul asta...

Proprietarul actual si-a permis sa aibe grija de ea asa cum trebuie.

Bafta la vanzare!

Si felicitari viitorului proprietar. Esti un norocos!

Nu m-am hotarat inca cu ce o voi schimba,

pentru cei care bruiaza in continuu topicul ,nu inteleg ce aveti, va deranjeaza ca vreau sa imi vand masina?

De ce imi trimiteti alte masini care sunt de vanzare?

http://www.autovit.ro/bmw-330-C21068955.html

http://www.autovit.ro/bmw-330-C21170994.html

http://www.autovit.ro/bmw-330-C22398525.html

Sunt curios ce mai aveti de comentat.Nu stiu cat mai las masina aici,ca incep sa ma satur deja...

EU nu inteleg de ce va legati de pret? (mai ales ca nu sunt cumparatori potentiali dintre cei care scriu!).

Daca stiti ca masina are/a avut probleme si le-a ascuns, daca stiti ca proprietarul este sau ..., daca e ceva in neregula cu masina sau cu anuntul, inteleg comentariile!

Insa pretul .....

As intelege daca ati cu banii in buzunar si ... Altfel, fiecare stie ce masina are si la cat vrea s-o vanda!

Mie imi place masina si, daca este ingrijita cum spune, nu are comparatie si corespondent printre cazanele din Vitan. Asa ca , fiecare face ce alegere considera!

Bafta!

Frumoasa rau masina, am admirat-o de cand ai cumparat-o si imi place in continuare. N-au rost comentariile asupra pretului, venite din partea a tot cunoscatorilor de autovit. Omul a spus clar ca pretul se discuta cu cineva interesat. Nici nu merita un pret mai mic de afisat!

Succes!

Edited by Schumi

Le-as zice ceva de dulce celor care nu stiu sa aprecieze o masina intretinuta exemplar, cum este aceasta.

Masina sh buna, km reali, intretinuta cu bani putini nu exista.

Amatorii de chilipiruri sa se abtina.

+ 1

Tanarul de pe prima pagina care compara ciurul ala de e60 525d non M cu masina asta ar trebui sa stie ca numai Distronic-ul de pe e90 asta a costat multe mii de euro si este o optiune foaaarte exclusivista, mai ales pe un seria 3.

E o masina f smechera, isi merita banii. Un spate facelift ii trebuie si gata. Succes cu vanzarea!

Tanarul de pe prima pagina care compara ciurul ala de e60 525d non M cu masina asta ar trebui sa stie ca numai Distronic-ul de pe e90 asta a costat multe mii de euro si este o optiune foaaarte exclusivista, mai ales pe un seria 3.

Stii vorba aia...multi vad, putini cunosc..

Multumesc baieti,problema e ca nu sunt bani ,ma intreb din 1600 de oameni care au vazut-o pe autovit nimeni n-a avut bani sa o cumpere, deci nu vad roz situatia, dar nu inteleg dece cauta ,se uita la asaceva...:sick:

Masina e foarte ok, problema e ca 90% din cei care vor e90 se uita la 320d. Iar cei care vor 3.0d se uita la 530d. Alta problema ar fi pretul..oricat de corect ar fi (corelat la dotarile/calitatea masinii) este un pret mare. Alta problema este anul, masina are aproape 6ani, iar la revanzare viitorul proprietar va pierde destul de mult (tinand cont de tendinta de crestere a impozitelor, devalorizare samd). Per total...nu prea se cauta 330d, singurul mod in care o vei vinde mai repede este sa lasi din pret.

http://www.autovit.ro/bmw-530-C22188122.html..nu este la fel de dotata ca a ta, dar este 530xd.

Pretul ar mai scade dar nu cauta nimeni.

Ai putea afisa ultimul pret la care esti dispus sa o dai,cu o marja mica de negociere 200-300 de euro.Iar ce-i cu adevarat interesati ar trebui sa sune.

Masina i-isi merita toti bani,din pacate romanul vede pe site-ul acela al samsarilor seria 7 din 2007 la pret de seria 3 ,si cum doar ce a iesit din saracie sare pe ea,ca de sa ma dau cu seria sapte.Cum zicea si razvan noul proprietar in 2 ani nu va lua jumatate din cat face acum data fiind vechimea.Spor la vanzare!

E bine sa afisezi un pret cat mai aproape de pretul la care esti dispus sa vinzi masina. Daca vrei sa o dai cu 15.000e nu e indicat sa afisezi un pret de 20.000e. Pentru samsari nu e o piedica, ei pot suna si oferi cat vor..Pentru mine de exemplu e o piedica. Am o retinere in a face oferte cu mult sub pretul cerut. Si sunt convins ca sunt multi ca mine.. :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.