Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

2intrebari una pt. aux la navi si una pt.reglaj lombar

Sibianul

Recommended Posts

Deci in spatele monitorului de navigatie am un cablu cu o mufa (presupun ca e mufa pt. iesirea auxiliara)acum intrebarea mea este daca pot conecta un dvd sau camera mers inapoi si astfel sa functioneze pe ecran cand se comuta pe aux.?

Si a doua intrebare am scaune incalzite fara reglaj lombar /daca interiorul care il cumpar are si reglaj lombar pe scaunele fata va merge plug and play sau mai e nevoie de niste modificari(daca e nevoie atunci spuneti-mi ce fel)?

Si a doua intrebare am scaune incalzite fara reglaj lombar /daca interiorul care il cumpar are si reglaj lombar pe scaunele fata va merge plug and play sau mai e nevoie de niste modificari(daca e nevoie atunci spuneti-mi ce fel)?

poti muta linistit lombaru pe scaunele tale, asta daca nu vrei sa le folosesti pe acelea.

reglajul lombar are 2 fire : un + si masa (maro).

trebuie sa le legi la un plus si la o masa si ai rezolvat problema.

zic din experienta deoarece am facut la fel la mine.

• 2 weeks later...

Deci in spatele monitorului de navigatie am un cablu cu o mufa (presupun ca e mufa pt. iesirea auxiliara)acum intrebarea mea este daca pot conecta un dvd sau camera mers inapoi si astfel sa functioneze pe ecran cand se comuta pe aux.?

camera de mers inapoi are intrare dedicata in modulul video, lombarul se alimenteaza conform WDS pe sigurante separate pentru stanga/dreapta, dar poti sa iei 12 v de la bricheta...e mai mult decat suficient...in alta ordine de idei nu are nicio legatura cu incalzirea in scaune...daca legi lombarul pe firele de incalzire scaune poti sa ma suni pentru o consola de butoane de acum... :)

am uitat de mufa...uit-o, intrare video auxiliar ai in modulul video (impreuna cu audio care e din pacate mono...)

Edited by zeronoo

nu stie nimeni ce e cu conectorul din spatele monitorului 16/9 la e46(sa stiu si eu la ce foloseste :rolleyes: )

Cum arata mufa respectiva? Pot fi doua variante:

1- AUX-IN scos de la modulul de sunet (BM54) la care te poti conecta cu un mp3 player, stereo, se comuta din butonul "MODE".( mufa respectiva arata ca o mufa obisnuita de casti).

2- AUX-IN scos din modulul TV (in cazul in care ai), are aceeasi mufa descrisa mai sus(doar ca sunetul este MONO) si inca o mufa pentru semnalul video. In acest caz te poti conecta cu un DVD-player portabil sau alta sursa similara, dar din meniul TV comutand pe programul "AV" (sau zero).

multumesc ,,zeronoo si manole2000,, pt raspunsuri

,,zeronoo,,--am incalzire in scaune pe masina(multumesc pt. oferta despre consola) ,am vrut sa schimb interiorul cu unul care are si reg.lombar acum m-am lamurit am sa trag fire cand le voi monta un +/- cum m-a sfatuit si ,,robytza,,

,,manole2000,,inseamna ca e prima varianta expusa de tine(multumesc pt. raspuns) deoarece am bm54 si modul tv nu am deocamdata chiar sunt in asteptarea lui