Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

joc roata spate bmw e36

Mary1990

Recommended Posts

salut baieti am un bmw din 1994 ! iam facut o mica modificare la care am intampinat mai multe probleme pe care pe parcurs leam rezolvat dar a mai ramas una si pe care am de gand sa o rezolv maine dar vreau niste sfaturi !

am avut frane pe spate pe tamburi pe spate si iam pus pe discuri !

mica problema este ca planetara din stanga nu mi se mai strange bine si are un joc maricel !

parerea mea este ca din asta sa fie problema pt ca nu mi se mai strange planetara indeajuns de bine ?

voi ce credeti ?

si nu puneti problema de rulmenti pt ca atunci cand am cumparat bratele si discurile am verificat totul si nu avea nici un fel de joc !

salut baieti am un bmw din 1994 ! iam facut o mica modificare la care am intampinat mai multe probleme pe care pe parcurs leam rezolvat dar a mai ramas una si pe care am de gand sa o rezolv maine dar vreau niste sfaturi !

am avut frane pe spate pe tamburi pe spate si iam pus pe discuri !

mica problema este ca planetara din stanga nu mi se mai strange bine si are un joc maricel !

parerea mea este ca din asta sa fie problema pt ca nu mi se mai strange planetara indeajuns de bine ?

voi ce credeti ?

si nu puneti problema de rulmenti pt ca atunci cand am cumparat bratele si discurile am verificat totul si nu avea nici un fel de joc !

Salut, imi poti spune te rog cam cat te-a costat toata modificarea si cam cat timp a durat? Daca ai luat toate piesele noi si daca le-ai montat la service. Mici detalii :)

Mersi mult

Salut, imi poti spune te rog cam cat te-a costat toata modificarea si cam cat timp a durat? Daca ai luat toate piesele noi si daca le-ai montat la service. Mici detalii :)

Mersi mult

nu este combinatie cu piese noi ca te rupe la bani,cel mai bine este cu piese din dezmembrari,o punte completa este pe undeva pe la 300-350 de lei si ai tot ce iti trebuie,montajul este destul de simplu daca ai ceva cunostinte in ale suruburilor si dureaza cateva ore

salut pt baiatul care a intrebat cam cat ma costat !

ambele punti cu discuri si cu placutze aproape noi pe mine ma costat 450 ron dar leam luat cu senzorii de la abs cu tot ! si eu unul lucrez la un servce si am facut prostia sa mi le schimb singur acasa cu un prieten si mia luat o zi intreaga ! pt ca masina fiind din 94 multe din suruburi au fost gripate !

daca chiar vrei sati faci modificarile cand te duci la dezmembrari sa iei si cele doua suruburi de la care reglezi unghiul de fuga deoarece mie mi sau rupt de la ambele capete !

si ca sa ai grija cand scoti planetara pt ca la mine si aia a fost ca si sudata acolo si am batut in ia cu barosu sa o scot si am fost nevoit pana la urma sa imi mai iau si o planetara deoarece cea veche a iesit dar din cauza batailor mi sa terminat filetul si nu am mai avut ce sa-i fac !

Edited by Mary1990

Deci: trebuie sa-mi iau din dezmembrari toata puntea spate?

Sau doar ansamblul roata?

Si din cate stiu doar caroseriile cu motoarele mai mari au discuri, acolo iar planetarele sunt mai groase! Sau de pe ce caroserie ai luat?

La surubul de care vb tu, din stanga am umblat in vara ca am schimbat bratul si am avut de lucru cu el, doar incalzit am reusit pana la urma. Si la piulitele de la conducte am probleme.

Treaba e ca in septembrie am schimbat sabotii noi si dupa 10.000km deja ii gata pe partea dreapta, si se pare ca numa partea dreapta a prins pana acum, pana cand am reglat frana de mana din interior. Cand se face timp frumos desfac si analizez despre ce e vorba acolo.

Am studiat mai intens ideea si am gasit si piese, dar o sa aman schimbarea pana in primavara cand o sa vina caldura. Am gasit toata partea din spate la 200 ron, de pe un 320i, cu tot ce am nevoie . Suruburi si planetare mai am acasa din vechea masina, daca as avea nevoie de mai multe piese.