Jump to content

Un buton necunoscut ...

Recommended Posts

Nu are nici un rol ..pe orice pozitie il pun nu face nimic . Firul duce undeva in spate de tot ascuns bine ca nu reusesc sa ajung la el :rolleyes:

http://img233.imageshack.us/img233/9774/photo0448g.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/5057/photo0449i.jpg

Edited by sax1987

POATE FI ORICE,NUMAI CEVA ORIGINAL BMW NU!O FACATURA,VREO "MARE" INVENTIE A VREUNUI ELECTRONIST DE CARTIER!VEZI UNDE DUCE SI DACA NU AFECTEAZA NEGATIV FUNCTIONAREA VREUNUI MODUL,DA-L AFARA SI PUNE SISTEMUL ORIGINAL BMW(DACA EXISTA!)!

DIN CE SE VEDE,FIRUL VINE DE UNDEVA DIN INTERIORUL MASINII!RABATEAZA SPATARUL BANCHETEI DIN SPATE SAU SCOATE BANCHETA SI VEZI UNDE DUCE(PROBABIL PRIN BORD PE UNDEVA!)

Edited by radupe

Am avut eu mai demult la o alta masina un buton asemanator a carui fir ducea in spate si nu stiam ce era,un electrician a fost de parere ca ar fi fost ceva de alimentare suplimentara pentru vreo statie sau ceva de genu.

Mai bine il scoti ca sa nu te mai framante o problema inutila...eu asa am facut

Edited by euadicabobo

POATE FI ORICE,NUMAI CEVA ORIGINAL BMW NU!O FACATURA,VREO "MARE" INVENTIE A VREUNUI ELECTRONIST DE CARTIER!VEZI UNDE DUCE SI DACA NU AFECTEAZA NEGATIV FUNCTIONAREA VREUNUI MODUL,DA-L AFARA SI PUNE SISTEMUL ORIGINAL BMW(DACA EXISTA!)!

DIN CE SE VEDE,FIRUL VINE DE UNDEVA DIN INTERIORUL MASINII!RABATEAZA SPATARUL BANCHETEI DIN SPATE SAU SCOATE BANCHETA SI VEZI UNDE DUCE(PROBABIL PRIN BORD PE UNDEVA!)

da,mai.si io zic sa nu fie vreun detonator :laugh:

DacĂŁ cineva a tras firele alea, mai mult ca sigur ca exista o varianta sĂŁ le urmĂŁreÂşti traseul complet sĂŁ vezi unde duc.

PĂŁrerea mea e ca a fost montat un echipament suplimentar pe maÂşinĂŁ, echipament care a fost demontat la un moment dat.

Robytza, tu ce zici?

Pff... ÂŞi nu ii punem ? ... Bine cĂŁ nu e de la alea cĂŁ Âşi aÂşa nu ĂŽmi era sete ...

Am tot sistemul cumparat :rolleyes: cand ii vine randul il montez si pe ala si altele care mai sunt de facut !!

Ce bere bei ?

DacĂŁ cineva a tras firele alea, mai mult ca sigur ca exista o varianta sĂŁ le urmĂŁreÂşti traseul complet sĂŁ vezi unde duc.

PĂŁrerea mea e ca a fost montat un echipament suplimentar pe maÂşinĂŁ, echipament care a fost demontat la un moment dat.

Robytza, tu ce zici?

Masina are o problema de cand o am ..consuma curent in repaus dar consuma acelasi curent in ambele pozitii ale butonului .

sax : nu ai specificat aici ca e in portbagaj acel buton si deci putea fi de la orice element (chiar din fatza masinii).

ham ham ;)

era evident din fotografii ca respectivul buton se afla in portbagaj in partea dreapta,in zona tabloului de sigurante,nu mai trebuia specificat!

Nu are nici un rol ..pe orice pozitie il pun nu face nimic . Firul duce undeva in spate de tot ascuns bine ca nu reusesc sa ajung la el :rolleyes:

Daca are un singur fir legat, este evident ca nu face absolut nimic, indiferent pe ce pozitia l-ai pune.

Oricum, incearca totusi sa vezi unde duce firul. Poate mai descoperi vreo nazdravanie pusa pe masina de proprietarii anteriori.

Pleaca un fir subtire ...suportul butonului e prins pe surubul de la masa .

sax : nu ai specificat aici ca e in portbagaj acel buton si deci putea fi de la orice element (chiar din fatza masinii). ham ham ;)

Icep sa cred ca el e vinovatul pentru consumul de curent ... maine mi-am facut putin timp si desfac tot portbagajul sa vad unde duce .

Daca are un singur fir legat, este evident ca nu face absolut nimic, indiferent pe ce pozitia l-ai pune.Oricum, incearca totusi sa vezi unde duce firul. Poate mai descoperi vreo nazdravanie pusa pe masina de proprietarii anteriori.

Deja ma streseaza numai cand ma uit la el :frantics: daca nu reusesc sa vad unde duce il tai .