Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

pierd lichid de parbriz

vali23b

Recommended Posts

Salut,de la o vreme in coace pierd lichid de parbriz,iar un prieten mi-a spus ca pe la garnitura de la motoras,a spus ca e dusa si nu se gaseste de cumparat doar cu tot cu motoras,el a incercat sa o repare cu silicon dar nu a tinut si pana la urma a cumparat un motoras nou.

Are cineva idee sa imi spuna cum as putea remedia problema sau ma paste un motoras nou?

Am avut si eu problema asta, s-a rezolvat cu poxipol. Adica am lipit motorasul de vas, la imbinarea dintre motoras si vasul de lichid parbriz cu poxipol si acum nu mai pierde deloc. Asta se intampla prin vara.

Daca misti de motoras o sa observi ca are joc, dasta si pierde lichid pentru ca nu mai sta etans fata de vas.

Edited by radduu

Salut,de la o vreme in coace pierd lichid de parbriz,iar un prieten mi-a spus ca pe la garnitura de la motoras,a spus ca e dusa si nu se gaseste de cumparat doar cu tot cu motoras,el a incercat sa o repare cu silicon dar nu a tinut si pana la urma a cumparat un motoras nou.

Are cineva idee sa imi spuna cum as putea remedia problema sau ma paste un motoras nou?

Decat sa dai banii pe un motoras nou, mai bine mergi la dezmembrari si iti iei unul ieftin de pe masini aduse de prin anglia care de altfel arata foarte bine si eu am avut o janta sparta si am gasit modelul meu tot la dezmembrari, ca noua:)

Salut, am si eu aceeasi problema o data la 2 ani sau mai bine depinde. Nu am schimbat nici o garnitura nu am pus nici un silicon si nu am cumparat alt motoras(pompa) poate la tine nu e aceeasi buba ca la mine poate la tine pierde pe la garnitura dinre pompa si vas daca da atunci poti folosi siliconul ala transparent cum? scoti vasul il usuci bine in casa cureti garnitura si pompa cu alcool apoi le imbini si ai cu silicon, lasi sa se usuce si la drum cu grija sa nu misti de pompa ca se rupe siliconul. Daca nu pierde pe la garnitura aia si e din pompa acolo eu am rezolvat fara sa schimb fara silicon, prima oara am facut un cerc din fludor pe care lam introdus in garnitura(a tinut un timp pana cand fludorul sa largit) acum am luat un oring si lam taiat in asa fel incat sa intre in garnitura(garnitura are un sant) de atunci nu mai pierde un gram. Te mai sfatuiesc sa cureti si motorasul ca sigur a intrat apa in el si cat de curand o sa se duca lagarele si atunci chiar de vrei nu mai ai ce face(alta pompa noua) curatat uscat si uns(poti folosi ulei de masina de cusut sau ulei in 2t de la scutere nu cu vaselina ca il omori) cam atat sper sa iti fi fost de folos....

Unde ai gasit motoras stropgel nou cu 50 ron originala pt. ca acum o saptamana am cautat eu la reprezentanta si era 190 ron la dezmembrari 50 ron ,bineinteles ca am dat 50 ron la dezmembrari si m-a tinut exact 3 zile , atunci am cautat ceva echivalent si am gasit de Solenza sau Supernova nou cu numai 19 Ron se potriveste la fix trebuie modificat decat mufa de alimentare a motorasului ,dureaza 5 min. restul este identic.