Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

E34 Automatic Transmision CODE ZF4HP22

Ciprian_IS

Recommended Posts

Salut natiune.

Revin dupa o lunga perioada de timp dar asta nu insemna ca v-am uitat sau ca nu am mai avut probleme cu masina si ca tot romanul cand nu are probleme uita de altii care ar avea probleme :blink: , ci doar ca pana acum am incercat sa rezolv fara sa mai cer sfaturi aici dar acum caut in orice directie pe www-uri forumuri locale sau internationale sfaturi pareri eventual un vanzator de cutie automata.

Prezentare!

E34 525i 256k1 an 88 automatic

Dupa 2 luni de service in care am facut diferite operatiuni off topic - acum cand ma simteam aproape ca si plecat acasa m-a lasat cutia de viteze!

Urcata pe elevator isi schimba vitezele foarte elegant fara zmuncituri sau altele ce le-am mai citit pe aici.

Lasata jos atunci cand este in sarcina cum s-ar zice este o masina moarta .. adica parca ar cupla in prima treapta dar nu are forta sa o miste de pe loc sau daca o face .. nu merge cu mai mult de 20-30 la ora. Asta in drum plan ca daca da de un deal acolo moare.

In mers cu spatele ca o gluma pot zice .... pot face cate un play :) deci merge nu are treaba .

Acum intrebarea vine astfel . Dupa ce m-am interesat ce si cum ... vin sa intreb ce imi indicati : 1: Pastrez cutia originala si cumpar kit-urile de reparatii si o repar ?

SAU

2: Caut un vanzator care sa imi ofere acelasi model de cutie ?

La intrebarea 1: am unele dubii legat de modul cum va fi reasamblata cutia pentru ca si cel mai bun nene meserias in hidramate nu credca va face totul perfect . E de ajuns un disc fara ghidaj sa il puna invers si se duc banii de râpa.

La intrebarea 2: am alte dubii .. cat de buna este cutia respectiva si cat ma mai tine si aceasta.

Acum daca gasesc un ofertant de cutie automata pe model ZF-4-HP-22 rog ca acesta sa se uite la cutia SH pe care o are cate fire are la MUFA controler ce pleaca din cutie spre calculator. Sunt doua tipuri cu 2 fire/mufa si cu 7fire/mufa. Pe mine ma intereseaza cea cu 2 FIRE.

Astept sugestii ,eventualii patiti(ghinionisti) cum au rezolvat problema si oferta celora care au spre vanzare asa ceva.

Mult succes pe strazi si aveti grija la 49 ala din papuc .. ca de cand cu noua lege BMW este pus la punct si trebuie sa mergem ca si cum am avea Matiz.

Bafta all!

Edited by UnderChat