Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Senzori Placute Frana

Recommended Posts

Salutare tuturor.Clubul posesorilor de BMW s-a mai marit cu unul azi,ma bucur sa fiu printre voi.Am adus recent un 318d din germania,toate bune,numai ca a trebuit sa schimb placutele de frana pe fata.Cand am mers cu ea la service senzorul nu era aprins in bord,s-au schimbat placutele fara sa se schimbe senzorii ,si apoi surpriza.....sta becul aprins in bord.Am incercat sa gasesc un tutorial pe forum despre resetare DIY,nu am gasit .E90 tipul masinii,din 2008.Poate ma ajuta cineva.Eu am incercat resetare din bord,acolo unde afiseaza placutele nu am scris nici un km,sunt doar liniute....ajund in faza de resetare cand apare ceasul acela mic,se invarte de 2-3 ori si apoi apar din nou liniutele(de fapt cred ca ar trebui sa apara un numar de km).Poate cineva sa detalieze cum se face resetarea ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.