Jump to content

Bmw 320Cd Vs Mercedes Clk 200

EMmyl_46

Recommended Posts

ala din linkul 2 e clubsport, super masina

Foarte probabil are ceva probleme serioase masina..a schimbat vreo 3-4 proprietari in ultimii 2 ani. Daca avea cutie manuala era super-pomana.

Referitor la 325: E46 are harmann kardon fara butonul de difuzor pe consola? Ma refer la bagheta cu scaune incalzite, dsc etc..

Mercedes CLK daca esti un sofer linistit, iti place sa iesi la plimbare si nu la fugareala, oricum nu te faci de rusine nici la fugareala cu o masina de genul ala.

Desigur orice masina ti-ai lua cauta sa fie in mintile ei, eu mi-am luat-o cu Mercedes-ul meu prima oara si mi-am format o opinie complet gresita despre marca asta, dar dupa cateva mii de euro bagate in ea sa o aduc la starea ei originala, mi-am dat seama cam care e treaba.

Si pe langa asta, e o masina cu un design actual CLK-ul, E46 coupe e invechit comparativ cu ultimele modele.

Foarte probabil are ceva probleme serioase masina..a schimbat vreo 3-4 proprietari in ultimii 2 ani. Daca avea cutie manuala era super-pomana.

Referitor la 325: E46 are harmann kardon fara butonul de difuzor pe consola? Ma refer la bagheta cu scaune incalzite, dsc etc..

?

Edited by B-490-RZV

Mercedes CLK daca esti un sofer linistit, iti place sa iesi la plimbare si nu la fugareala, oricum nu te faci de rusine nici la fugareala cu o masina de genul ala.

Si sa inteleg ca 320 diesel e masina de " fugareala" ? :wacko:

Legat de subiect CLK e peste E46 coupe iar la design este o masina mult mai eleganta atat interior cat si exterior.+ ca CLK-urile sunt mult mai rare,nu are toata lumea.

Da si eu sunt de acord cu cele spuse despre clk referitor la design de asta am si zis la inceput ca inclin spre el. Daca nu are probleme majore nici la capitolul fiabilitate cred ca ar fii o alegere mai buna Clk-ul pt ce imi doresc eu. Motor mare si pe benzina la Bmw chiar nu ma atrage nefiind prea pasionat de condus sportiv. Sunt intr-adevar niste masini foarte bune dar pt cei care au un alt stil de condus si alte pretentii de la o masina.

daca la una din cele postate mai sus, se dovedesc km reali eu o cumpar maine

Cam are dreptate colegul ca la 10-11k nu gasesti un E90 bun..ca sunt de vanzare destule la pretul asta se poate,

Si voi credeti ca e46-eurile coupe 2004-2005 la 9-10k euro de pe autovit au km reali ? Am cautat masina pt tata in tomana anului trecut,nici macar masinile de 2 ani cu un singur prop pe CI si tara de origine Ro,cu 20k km in bord nu aveau km reali.Din 30-40 masini vazute niciuna nu a avut km reali.

Decat 9-10k europe un bmw de 8 ani sau 11K euro pe CLK de 6-7 ani,cu cine stie cati km si cati prop in ro. ,mai bine dai frumos o fuga in de. si cauti ceva mai putin de firma daca tot vrei masina buna si gasesti coupe/cabrio-uri frumoase.

Alfa

daca tot ai BMW si stii cu ce se mananca si nu esti fan orbit de marca asta incearca si altceva, nu e ca si cum ai vreai sa iti iei Hyundai Coupe :), e totusi un Mercedes, nu prea cred ca ai cum sa dai gres mai ales ca nu te intereseaza atat de tare partea dinamica pe care de altfel o simti doar atunci cand conduci mai catre limita, altfel in mod normal te vei simti mai bine in Merc., este mult mai confortabil si placut de condus pe drumurile mai rele de prin RO, trebuie doar sa o gasesti pe cea care merita :thumbsup:

Decat 9-10k europe un bmw de 8 ani sau 11K euro pe CLK de 6-7 ani,cu cine stie cati km si cati prop in ro. ,mai bine dai frumos o fuga in de. si cauti ceva mai putin de firma daca tot vrei masina buna si gasesti coupe/cabrio-uri frumoase.

Alfa

Am specificat ca masina o sa o iau 99% din DE asta in cazul nu gasesc vreo masina in stare buna prin cunostinte cu istoric cunoscut. O masina ca Bmw sau Mercedes chiar daca au 6-7 ani (nu mai mult de 100-150mii km si intretinute) imi inspira mai multa incredere decat o Alfa fie ea si mai noua.. asa mergand pe conceptia asta mi-e sa nu ajung la logan ca doar e nou si consuma mai putin :frantics:

Edited by EMmyl_46

Si ce vrei sa demonstrezi cu linkul asta? Ca daca vrei o cazatura ieftina, cheala...gasesti si la 5500-6000E? Sa zicem ca o gasesti:

1) e cheala; 2) e in Italia; 3) e neinmatriculata (+minim 1500e) 4) in mod sigur inghita inca 1000e pt reparatii.

Total: 6000+500+1500(minim)+1000=9000E. Luand in calcul un E46 coupe chel, intr-o stare decenta (1000e pt reparatii e o suma mica) :thumbsup:

Razvane, sa nu exageram, de 1000E schimbi multe piese la e46.

Ca fapt divers, fosta mea era 2002, pack M de fabrica si nu m-au sunat mai mult de 5 oameni in 3 saptamani cat am avut-o la vanzare.

Si din poze, nu aveai ce defect sa gasesti.

Razvane, sa nu exageram, de 1000E schimbi multe piese la e46.

Ca fapt divers, fosta mea era 2002, pack M de fabrica si nu m-au sunat mai mult de 5 oameni in 3 saptamani cat am avut-o la vanzare.

Si din poze, nu aveai ce defect sa gasesti.

Am inclus in 1000E si reparatii de ordin estetic. Sunt multe piese scumpe, de la 15-20mil. Ceva probleme la articulatie, o pompa de benzina pe duca, o revizie generala, 2 discuri de frana..si iti dai seama ca ai trecut lejer de 1000E. Bineinteles ca poti cumpara masina si sa mergi cu ea (fara nici o revizie/reparatie) pana pica, asta depinde de cumparator. Poate sunt subiectiv, fiindca am avut o astfel de masina, dar asta e parerea mea..Si trebuie tinut cont si de lista de dotari a masinii: xenon, trapa, piele, navigatie...toate astea sunt dotari optionale scumpe si totodata elemente de confort pentru care platesti suplimentar. :thumbsup:

Edited by B-490-RZV

@raduu: Eu unul nu am vazut pana acum...esti sigur? :rolleyes:

Din cate stiam sistemul harmann kardon vine si cu un subwoofer care poate fi activat/dezactivat din acel buton de pe consola. :getlost:

Am eu pe masina sistem harman kardon, am si subwoofer in bancheta din spate dar nu am butonul ala pe consola. :thumbsup: