Jump to content

Bmw 320Cd Vs Mercedes Clk 200

EMmyl_46

Recommended Posts

Eu nu inteleg care e problema?! :blink: Daca omului ii place E46 care e problema? Cat despre comparatia E46 Coupe vs. A5, nu isi are rostul deoarece cum a zis si cineva mai sus, sunt masini cu ani de productie diferiti, iar ca sa fiu si eu "cu tiglele lipsa de pe acoperis" tot E46 Coupe as alege! :thumbsup: Este vorba strict de gusturi! Putin mi-ar pasa mie ca X sau Y ma considera nebun. :blink: Edited by AlinMotru90

Ca sa intelegi in primul rand trebuie sa fi pasionat, si sa nu vezi masina mai mult decat un fier ,eu am gasit foarte inspiranta forma de M3 e46 .

Exista pasionati care fac dintr-un simplu e30,e31 e28 , e36 ,e39 un act de cult, in viziunea lor nu conteaza ce cred altii, pentru ca ei sunt fericiti cu ceea ce au.

Eu nu sunt de conceptia ca masina trebuie sa fie ultimul racnet 2012 ca sa-ti creeze placerea absoluta.

recent am gasit un 628csi abandonat, care pentru multi era o doar o gramada de fiare, eu am vazut un proiect de reconditionare si aducere la viata a unei masini cu o personalitate imensa printre multele masini plictisitoare,pacat doar ca era furata,

Edited by Stefan_e46
  • Like 1

da sunt sigur ca ai alege e46, parca vrei sa cumperi unul deci bineinteles ca e cea mai buna masina din lume, ai alege e46 aici pe forum cu vorbe ca o sa ai unul, dar in viata reala de ai fi nevoit sa alegi, ai avea cont pe audiclub :D

Ce te face sa crezi ca as alege A5-ul? Ca este mai nou? Ca arata mai bine? Am avut ocazia sa ma dau cu mai multe modele de Audi printre care si un A5 din 2007 parca.Intr-adevar masina foarte frumoasa si foarte placuta la condus, iar interiorul, un vis.Insa doar atat! Masina nu iti transmite nici o emotie, pe mine m-a lasat rece. :mellow: Eu nu stiu ce vad unii atat de "WOW" la A5, poate doar interiorul. :blink:

da sunt sigur ca ai alege e46, parca vrei sa cumperi unul deci bineinteles ca e cea mai buna masina din lume, ai alege e46 aici pe forum cu vorbe ca o sa ai unul, dar in viata reala de ai fi nevoit sa alegi, ai avea cont pe audiclub :D

nu nicidecum, nu prea suport audi.visul meu este un M3 CSL,de aici si analogia cu caroseria e46 coupe dar cu un motor accesibil.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=151245708&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.modelDescription=CSL&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar&lang=en&pageNumber=1

Edited by Stefan_e46

Ti-am raspuns, ma simt foarte bine cand conduc un E46.Asta e tot! :thumbsup: Daca iti place asa de mult A5, ce mai astepti? Go for it! :rolleyes: Eu raman la "rabla" de E46. :thumbsup:

si in audi ti se face rau sau cum? ramai la rabla de e46 ca nu ai alta optiune, nu e ca si cum ti-ai putea lua orice masina si cumperi e46 ca tu esti pasionat.am auzit textele astea de mii de ori deja.

Pai, Razvane, e imposibila o astfel de dilema. Am inteles ca ai spus-o la modul pur teoretic dar, e46 chiar nu se mai fabrica. Si sa mai gasesti unul nou acum, eu as alege tehnologia mai noua.

Si eu as alege tot Audi, din aceleasi considerente. Dar eram curios ce ar alege colegii.. :rolleyes:

Deci....Prinzi pestisorul de aur..acesta iti ofera 2 posibilati: Bmw e46 coupe nou vs Audi a5 nou. Ce alegeti? :shifty:

Ultimul e46coupe s-a fabricat in 2006, iar la A5 s-a inceput fabricatia in 2008 (cred)

Edited by B-490-RZV

si in audi ti se face rau sau cum? ramai la rabla de e46 ca nu ai alta optiune, nu e ca si cum ti-ai putea lua orice masina si cumperi e46 ca tu esti pasionat.am auzit textele astea de mii de ori deja.

Nu cred ca e cazul sa ma iei cu apelative de genu' ... eu mi-am spus parerea personala referitoare la cele doua masini.O sa raman la rabla de E46 pentru ca asa este, alta optiune nu am, recunosc, nu e o rusine.Asta este, daca doar atat imi pot permite. :thumbsup:

nu te-am luat cu nici un apelativ, sau nu inteleg la ce te referi.ca atat iti poti permite, nu e nici o problema ba din contra,totusi iti permiti ce multi nu-si permit

dar daca tu o sa ai odata e46 nu inseamna ca e mai bun decat un a5, sau ca tu esti mai pasionat decat altu, cai ai o masina mai veche

Stefane, lasa incercarile de misto-uri. Si nu mai incerca sa dai lectii de "pasioneala" ! Daca ai prefera sa dai aceeasi suma de bani, pe 2 masini din aceeasi clasa dar una lansata in 2000 iar cealalta in 2008, in anul de gratie 2012, nu vreau sa-ti spun cum te numesti. Nu pasionat, oricum.

Tot a incercat saracu' Viper, in nenumarate post-uri, sa-ti explice ceva. Nu ai inteles absolut nimic.

Edited by KIP