Jump to content

Bmw 320Cd Vs Mercedes Clk 200

EMmyl_46

Recommended Posts

nu te-am luat cu nici un apelativ, sau nu inteleg la ce te referi.ca atat iti poti permite, nu e nici o problema ba din contra,totusi iti permiti ce multi nu-si permit

dar daca tu o sa ai odata e46 nu inseamna ca e mai bun decat un a5, sau ca tu esti mai pasionat decat altu, cai ai o masina mai veche

Man, nu am zis ca un E46 ar fi mai bun ca un A5! Asta ar fi o ineptie, am zis doar ca mie personal imi place foarte mult E46 si ca dintre A5 si E46 Coupe as alege E46-le.Cat despre pasiune, la fel, nu am zis ca as fi mai pasionat eu decat X sau Y.Tot ce am vrut sa subliniez, este faptul ca imi place foarte mult BMW seria 3 E46 si pana la ora actuala eu o consider cea mai reusita caroserie de seria 3.Nu ma poti condamna pentru faptul ca imi place aceasta masina. Este o parere personala, doar atat. :thumbsup:

daca tot vine pestisorul la mine eu o sa aleg A5-ul, dar poate ma intreaba daca vreau sa aleg intre M3 E46 si RS5 ca sa pot sa iau RS-ul :)...si mie imi place mult un E46 Coupe aranjat dar oricat ar fi de aranjat si Mpachetat tot A5-ul e mai nou si mai aratos, chiar ieri am incercat un A5 3.2 ABT, mi-a placut mult, e frumoasa masina, dar oricum discutia nu isi are rostul, sunt masini diferite si desi inteleg pasiunea asta pentru E46 vine vremea sa mai si evoluezi putin iar un E92 nu e deloc rau ;). La E46 e placut ca poti mereu sa ii mai faci cate o mica modificare si iti mai trece plictiseala o vreme, iar modificarile astea nu sunt de obicei prea scumpe, sunt accesibile, pe cand la un A5, E92 sau o masina mai noua oricum trebuie sa te mai tina si buzunarul sa faci modificari care sa se si simta si sa fie de bun gust...

Stefane, lasa incercarile de misto-uri. Si nu mai incerca sa dai lectii de "pasioneala" ! Daca ai prefera sa dai aceeasi suma de bani, pe 2 masini din aceeasi clasa dar una lansata in 2000 iar cealalta in 2008, in anul de gratie 2012, nu vreau sa-ti spun cum te numesti. Nu pasionat, oricum.

Tot a incercat saracu' Viper, in nenumarate post-uri, sa-ti explice ceva. Nu ai inteles absolut nimic.

KIPP cand vi pe la curse ca sa-ti arat cat de pasionat sunt ? :drinks:

Invitatia e valabila si pentru Viper05.

nu te condamn, dar nu pricep logica, adica recunosti ca un audi a5 e mai bun dar totusi alegi e46-le.de ce ai alege o masina mai slaba?

De parca n-ai stii ca logica sta in pretul de achizitie al celor doua. Dar e o logica denaturata oricum. Fiindca aici discutam pur teoretic. Deci, raspunsul corect in cazul tanarului Alinush, daca tot ii place mai mult A5-ul, ar fi fost ca alege A5-ul !

Stefane, daca mi-as fi permis si eu toate cele necesare participarii la curse, la fel ca tine, poate ca as fi fost mai pasionat ca tine, pe circuit. Asa ca, ce argument e asta ?

Edited by KIP