Jump to content

"sar" Mp3-Urile [Mp3 Skipping] La E90 Fara Navi

Recommended Posts

Salutare tuturor.

Dupa cum am zis si in titlu, ieri a aparut o problema. [parca imi pune nervii la incercare].

Am scris un cd cu mp3, am plecat de la piata presei, pana la Unirii a mers ok, apoi au inceput sa "sara" piesele. Nu f grav... Cand am intrat pe autostrada A2, deja nu se mai intelegea nimic din mp3`uri. Am oprit intr-o parcare si am constatat ca niciun cd cu mp3 nu mai merge ok.

Care poate sa fie problema?

Jos e linkul cu un film [scz pt calitatea lui, dar veti intelege despre ce e vba totusi]

Merci pt ajutor!

calitatea discului si viteza de scriere nu pot fi puse in discutie. De ce a mers pt 1 ora si apoi nu a mai vrut. Si am incercat inca vreo 10 cd-uri care in trecut functionasera perfect si acum nu mai vroiau.

Iar lentila ma gandesc ca e curata. La cd cu track nu face nici cel mai mic moft.

calitatea discului si viteza de scriere nu pot fi puse in discutie. De ce a mers pt 1 ora si apoi nu a mai vrut.

irelevant faptul ca a mers o ora

Si am incercat inca vreo 10 cd-uri care in trecut functionasera perfect si acum nu mai vroiau.

...

Iar lentila ma gandesc ca e curata. La cd cu track nu face nici cel mai mic moft.

nu ziceam de murdarie ci de uzura

una peste alta, schimba lentila sau ansamblul (adica cu mecanism cu tot) si o sa mearga din nou

• 2 weeks later...

e de la cd`uri schimba cu alta firma de cd`uri ... la mine merge bine cu niste Sony am vazut ...

la nero sa dai Disk at once , la Iso dai DATA MODE 1 ,Iso 9660 only , Max. of 31 chars (level2) , Iso 9660 Standard Iso CD-ROM cel putin asa merge la mine perfect . :thumbsup:

O sa incerc. Sa vezi faza nasoala... Eu am cumparat 20 de cd verbatim acum ceva timp, si inca mai am din ele. Daca inainte faceau figuri doar la MP3... acum si la trackuri. Scriu cd-ul, merge bine 2 ore, dupa care incepe sa imi fashaie.

Cred ca sunt sensibile la temperaturi ridicate [cand scot cd frige de abia il tii in mana]. Deci alea cu mp3 dupa 1-2 ore se strica de sare tracku, iar alea facute Audio CD, dupa 2-3 ore incep sa fashaie, si iremediabil. Daca dau la radio nu e problema [sa zici ca ar fi din amplificator sau ceva de genul.].

O sa iau azi niste traxdata si o sa vad ce mai zice.

Merci!

• 8 months later...

O sa incerc. Sa vezi faza nasoala... Eu am cumparat 20 de cd verbatim acum ceva timp, si inca mai am din ele. Daca inainte faceau figuri doar la MP3... acum si la trackuri. Scriu cd-ul, merge bine 2 ore, dupa care incepe sa imi fashaie.

Cred ca sunt sensibile la temperaturi ridicate [cand scot cd frige de abia il tii in mana]. Deci alea cu mp3 dupa 1-2 ore se strica de sare tracku, iar alea facute Audio CD, dupa 2-3 ore incep sa fashaie, si iremediabil. Daca dau la radio nu e problema [sa zici ca ar fi din amplificator sau ceva de genul.].

O sa iau azi niste traxdata si o sa vad ce mai zice.

Merci!

aceeasi problema o am si eu cu cd/dvd-urile: unele merg altele iar de obicei cele care merg, exact melodiile care iti plac nu le citeste, de care ar vrea sa faca in ciuda. tind sa cred ca e de la uzura ca inainte nu aveam problema asta :( mai erau 1-2 melodii care nu mergea, in ultima vreme nu mai merg din ce in ce mai multe. ce e de facut ? ai gasit vreo solutie ? merci