Jump to content

Bmw X4 Sav Is Coming!

bau park

Recommended Posts

cam asa pare...mi se pare ca iti iei unul din asta ca nu ai avut bani de X6, cam asa suna, asemanarea e izbitoare...cam aceeasi poveste e si cu X3 si X5 in opinia mea, daca vrei sa iti iei un X3 cu o motorizare de 3.0D si optiuni la el decente, esti deja in clasa de pret a unui X5, castigul astora mici a fost motorizarea de 2.0D oferita, altfel nu e nicio afacere...cam asa va fi si cu asta, va avea 2.0d si asta il va face mult mai accesibil decat un X6, oricum se va cumpara pentru ca e copia fratelui mai mare...

cati crezi ca vor cumpara 3.0d? cred ca din X3-urile vandute nici 20% nu au fost 3.0d si poate 10% 3.5d, majoritatea covarsitoare sunt 2.0d...

l.e. e mai mare un pic procentul conform cautarii de pe mobile, din cca 5000, 1500 au peste 200cp si sunt diesel

Edited by mik15

asta e proprotia pe mobile.de, poate ca cei care au luat 3.0d/sd nu s-au plictisit inca de ele si deci inca nu le vand :). Mie nu mi se pare urat ca doar e identic cu X6, care imi place, doar ca parca cumparandu-l e ca si cum ai spune, da, imi place X6 dar nu am avut bani de el asa ca mi-am luat un X6 mai mic :), mai bine iti iei un X6 SH cu putini km si inca garantie si iti faci damblaua, pana la urma sicer sa fiu nu vad ce poate determina un cumparator sa cumpere acest X4 in afara de aspectul similar cu fratele mai mare...nu vad argumentele rationale, asta cu e mai mic si deci mai bun in oras nu e practica, e un fals argument pentru ca in realitate asta vine cu mai multe dezavantaje decat avantaje cand o iei ca singura masina... Edited by mik15

Pai... cam e altceva ce zici tu :) Nu are legatura cu realitatea.

Mie X3 2.0d cu motorul de 150 de cai mi s-a parut slab tare iar cel de 177 acceptabil. De la 3.0 in sus, se schimba treaba. Mai ales daca la 3.0d te iei de viata lui, ai cu ce sa te joci.

X4 e scos pentru americani ;)

Edited by d-rive

La X6 am un singur lucru de criticat. Orice motorizare ai avea pe ea (nu stiu cum e la X6M dar probabil ca la ala nu se sustine ce zic eu acum), tot senzatia de barcuta o ai. Nu e nicidecum asa zglobie si naravasa ca un X3.

Poate fix dezavantajul asta la X6 o sa fie cel mai mare avantaj la X4.

si in final iti vine sa platesti aproape ca pentru un X6 sau X5 si sa beneficiezi de mai putin spatiu si de o calitate inferioara asa cum a fost cu X3 vs X5, la care calitatea materialeor folosite la interior a fost sub X5...apoi mai vine si partea cu deprecierea care va fi mai mare la X4 comparativ cu X6...referitor la agilitatea, viteza mai buna asta ramane de vazut, nu cred ca va depasi X6-le, nu cred ca X3 a fost mai bun si oferit cu mai multe dotari in comparatie cu X5, totusi masinile fac parte din clase diferite si se adreseaza unor clase de clienti diferiti, altfel nu s-ar mai fi produs x3 sau q5 sau x1, etc...e doar o metoda de a atrage si clientii care nu isi permit masina din clasa superioara dar vor totusi ceva asemanator si cu emblema respectiva, pentru mine de exemplu X5 ramane o masina mult mai buna decat X3 pentru simplul motiv ca ofera mai multe in acealsi pachet, in mod deosebit cand o iei ca singura masina, si cam aceeasi poveste si cu X4 vs X6, desi eu nu sunt fan SUV/SAV si nu cred ca o imi iau vreodata, prefer oricand un sedan iar offroad-ul adevarat nu ma pasioneaza, am incercat si nu imi place, nu vad rostul in a ma catara pe bolovani sau rape, prefer senzatiile circuitului...

La X6 am un singur lucru de criticat. Orice motorizare ai avea pe ea (nu stiu cum e la X6M dar probabil ca la ala nu se sustine ce zic eu acum), tot senzatia de barcuta o ai. Nu e nicidecum asa zglobie si naravasa ca un X3.

Poate fix dezavantajul asta la X6 o sa fie cel mai mare avantaj la X4.

Sry,dar X6 chiar nu este barcuta,este unul dintre cele mai stabile suv-uri existente,bate la fundul gol multe compacte cu pretentii.Acum daca x4 vs avea un tren de rulare inbunatatit+greutatea mai mica logic ca va fi mai stabila.

In penultimul auto-motor-sport, parca, era un interviu cu ceva director de dezvoltare de la bmw si zicea ca X4 nu apare mai repede de 2014-2015, dar avand deja precedentul x5/6 probabil ca ala va fi designul.

Mie unul imi place, x5/6 mi se par prea mari pentru oras la noi, de unde si optiunea pentru x3, dar daca apare x4 ca in pozele alea, eventual cu motor 2.5d e urmatoarea mea masina.

Vad ca usor usor marca BMW devine o marca de SUV/SAV-uri sau de "gipanuri" cum mai zic unii baieti "destepti":Devil: . Pana nu demult timp,BMW era unul din liderii de piata cu cele mai multe suv/sav-uri(exceptand nissan si land rover care au traditie). Binenteles concurenta nu s-a lasat asteptata si a raspuns imediat cu q-uri,cu glk-uri,etc. Pe cand insa un seria 8,seria 2,seria 4,eventual si-un seria 9(cum au facut cei de la audi cu ale lor A-uri de la 1 la 8<momentan doar astea>)?

Vad ca usor usor marca BMW devine o marca de SUV/SAV-uri sau de "gipanuri" cum mai zic unii baieti "destepti":Devil: . Pana nu demult timp,BMW era unul din liderii de piata cu cele mai multe suv/sav-uri(exceptand nissan si land rover care au traditie). Binenteles concurenta nu s-a lasat asteptata si a raspuns imediat cu q-uri,cu glk-uri,etc. Pe cand insa un seria 8,seria 2,seria 4,eventual si-un seria 9(cum au facut cei de la audi cu ale lor A-uri de la 1 la 8<momentan doar astea>)?

Daca tot ai pomenit de seria 4 sau 4series adica F32(parca vorbim de avioane cu ´´F-urile´´ astea) cica apare candva anul asta 2012.

post-36680-0-80458800-1326553016_thumb.jpg