Jump to content

Accident Otopeni

Billy e36

Recommended Posts

Au fugit.. au incercat niste soferii sa-i prinda dar nu au reusit.

meritau luati atunci erau pagubele mai mici si nu-ti riscai viata , mai ales daca erau intradevar bosketari , opreai sunai la 112 si nu aveai nici o vina chiar daca aveai peste 60 cam greu de dovedit pe drumul umed .

si eu am avut un acident similar cu al tau acum 2 ani <_<

Foarte sigur.

Pentru traversare neregulamentara da, dar pentru ca a facut cineva accident din cauza ca i-a evitat dar nu i-a atins, nu. Moral sunt vinovati de producerea accidentului, legal, nu sunt. Asta e legea, deocamdata. Nu trebuie sa le stii pe toate si sa intervii peste tot. Il mai inteleg si pe cefi cateodata, cand zici ca are ceva cu tine. Cateodata esti asa convins ca ai dreptate, cand, de fapt, esti total pe langa. Nu o lua ca pe o rautate, ia-o ca pe un sfat.

Te-nseli, ei pot fi acuzati daca sunt gasiti.

Mi-e lene sa-ti explic , ca am musafiri. Am fost si eu intr-o situatie oarecum asemanatoare si pietonul a fost sanctionat.

Edited by blitzu

Oarecum asemanatoare ? Si pietonul a fost sanctionat de catre politistul de la rutiera, prin procesul-verbal ? La ce articol, alineat si litera din codul rutier l-a incadrat ? Pentru ce anume a fost sanctionat pietonul atunci, pe loc, de politistul de la rutiera ? Nu ptr traversarea neregulamentara, ci ptr provocarea unui accidentm ma refer ?! Edited by KIP

Foarte sigur.

Pentru traversare neregulamentara da, dar pentru ca a facut cineva accident din cauza ca i-a evitat dar nu i-a atins, nu. Moral sunt vinovati de producerea accidentului, legal, nu sunt. Asta e legea, deocamdata. Nu trebuie sa le stii pe toate si sa intervii peste tot. Il mai inteleg si pe cefi cateodata, cand zici ca are ceva cu tine. Cateodata esti asa convins ca ai dreptate, cand, de fapt, esti total pe langa. Nu o lua ca pe o rautate, ia-o ca pe un sfat.

LE: am vazut si eu acum locul accidentului. Stalpul era tot acolo, culcat.

nu este asa, te asigur ca sunt patit.

daca traverseaza neregulamentar si se produce un accident (din cauza lui pt. ca a fost evitat) e bun de plata

• Like 1

nu este asa, te asigur ca sunt patit.

daca traverseaza neregulamentar si se produce un accident (din cauza lui pt. ca a fost evitat) e bun de plata

Aºa ºtiam ºi eu, dar... cum îl tragi la rãspundere? În speþa de faþã, ce ºanse reale - pragmatic vorbind - are "pãgubitul" ? Cam zero... :unsure: