Jump to content

Inmatriculare / Taxa Inmatriculare 2012

lucass

Recommended Posts

aici e deja o alta discutie si problema: valcea e tot in romania, aceeasi constitutie, e clar ca cei de la politie abuzeaza bazandu-se ca oamenii nu insista mai mult, cu atat mai mult tu nu te poti duce cu gura mare la ei, printre care ai si cunostinte, inteleg...dar, a fost o perioada cand si la pitesti s-a refuzat prinirea certificatelor de grefa, moment in care m-am dus frumos chiar cu avocata la ghiseu, care din 3 intrebari si cateva cuvinte i-a lamurit instantaneu cam care e situatia cu legislatia....doar impartasesc o experienta, poate e de folos cuiva...iti dai seama ca hotararea am primit-o la 2 luni aproape, doar nu stateam cu masina 2 luni pe dreapta, cu sentinta pronuntata dar neredactata(INTENTIONAT)...

nu stiu unde e fractura in logica, dar legat de numerele rosii va confirm, nu din auzite sau de la altii, ca sunt la al 5(cinci)-lea rand de numere rosii, la una dintre masini la care sun in proces cu statul.mentionez ca fara spaga sau interventii.

pentru o singura masina ai scos 5 randuri de numere?si cum ai putut face chestia asta?

cu certificatul de grefa, in plus fata de actele normale de nr rosii

deci eu ar trebui sa cer un certificat de la avocata redactat de grefiera nu?si cu ala sa merg la politie,mi e mi a dat termenul tocmai in septembrie anul asta iti daiu seama sunt vreo 8 luni cum sa stau cu masina atata timp plus ca daca nu se lamuresc treburile de la primul termen.

pai e o diferenta, tu ai termen pana la proces, situatie in care nu stiu cum se procedeaza, eu trecusem deja de asta, aveam sentinta pronuntata dar hotararea era neredactata(un tertip care se foloseste), asa ca am cerut un certificat de grefa, in lipsa hotararii scrise...consulta avocatul si intreba ce e de facut in situatia in care ai termenul atat de tarziu...ca opinie personala: acum dau termene asa de tarziu, pentru a putea astia sa finalizeze celebrul Timbru, si atunci deja procesul tau nu ar mai avea baza, deoarece modalitatea de taxare va fi alta in momentul respectiv...repet, doar parere...de altfel o alta problema este ca eu acum o inmatriculez fara taxa, dar la revanzare cumparatorul imi sare in cap ca nu are taxa platita si trebuie platita de el, asa ca e doar o rezolvare de moment, sau pana cand se schimba si acest timbru care nici nu depaseste deocamdata stadiul de propunere...

pai e o diferenta, tu ai termen pana la proces, situatie in care nu stiu cum se procedeaza, eu trecusem deja de asta, aveam sentinta pronuntata dar hotararea era neredactata(un tertip care se foloseste), asa ca am cerut un certificat de grefa, in lipsa hotararii scrise...consulta avocatul si intreba ce e de facut in situatia in care ai termenul atat de tarziu...ca opinie personala: acum dau termene asa de tarziu, pentru a putea astia sa finalizeze celebrul Timbru, si atunci deja procesul tau nu ar mai avea baza, deoarece modalitatea de taxare va fi alta in momentul respectiv...repet, doar parere...de altfel o alta problema este ca eu acum o inmatriculez fara taxa, dar la revanzare cumparatorul imi sare in cap ca nu are taxa platita si trebuie platita de el, asa ca e doar o rezolvare de moment, sau pana cand se schimba si acest timbru care nici nu depaseste deocamdata stadiul de propunere...

Da o mie de legi dau guvernantii nostri de nu mai stii pe care sa o mai crezi si dupa care sa te mai ei,aiurea conducere mai avem Doamne nu stiu cum gandesc ei ne ingloada de tot in loc sa ne ajute....

• 1 month later...

are cineva vreo idee ce se va intapla dupa ce intra Timbrul verede se vor mai da castig de cauza la inmatriculari fara taxa sau nu?

eu am termen pe 1 aprilie

Poate doar judecatorii sa stie..., bine nici macar ei , ca legea inca nu s-a publicat.

Tu ai pe 1 aprilie pe legea veche , care se castiga , nu e problema.

asa ar trebui sa fie si din cate vad eu treburile deaceea am si luat masina de anu trecut cu toate ca nu aveam bani si am cerut imprumut asa ca sper sa-mi iasa faza

• 1 month later...

nu am gasit un topic specific problemei mele si am decis sa postez aici, sper ca nu-i suparare dar totusi are legatura cu inmatricularea.

Ma pot duce maine la politie sa inmatriculez masina daca am asigurare incepand cu data de 8.05? Ma gandesc ca ar trebui sa mearga in conditiile in care oricum numerele se elibereaza in 24h..