Jump to content

Geam Oglinda E34

Recommended Posts

Recomandare: verifica sistemul de prindere. In mod normal la E34 sistemul original are acea piedica care nu te lasa sa scoti oglinda. Variantele after market nu mai au asa ceva. Pur si simplu se infig cu 4 picioruse cracanate in sistemul de ghidare al oglinzii. Daca nu se infig bine acele picioruse, in mers va tremura oglinda. Deci ori cauti sistem original ori verifici pe masina ca se infig bine si nu joaca. Spor!

Cristian o sa te sun maine, ce sistem de prindere au oglinzile? Au acel suport care se invarte ca sa se fixeze? Bine, tinand cont ca esti din Bucuresti se pot si proba presupun.

@rmg: multumesc pt sfat, ce bine era daca stiam eu sau mecanicul de acel sistem mai demult, nu imi mai trebuia acum oglinda :console:

Edited by DYC66

Am cumparat de la CristianTSI setul de oglinzi, au sistem de prindere cu clipsuri dar nu cred ca au cum sa joace, au intrat destul de greu si s-au fixat ok; au o tenta albastruie ( anti orbire cred) si cea a soferului este si fara unghi mort (din 2 bucati); incalzirea urmeaza sa o montez, dar ar trebui sa functioneze.

In concluzie multumesc Cristian ( baiat de nota 10, a inghetat pana am reusit sa le probam deoarece a facut el si livrarea ), se poate inchide!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.