Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Bmw 320D E9 2006 Tacanit La Motor

Recommended Posts

vezi aici, s-ar putea sa aveti aceeasi problema...el a gasit si rezolvarea!

O singura data am schimabat o garnitura ceva ,dar nu are legatura deoarece a inceput sa tacane din senin,am trecut peste un bumper (dar nu are nimic atins sub ea si nici n-am simtit nimic) nu am mers cu ea decat pana la service 20 min la turatie mica !face un zgomot destul de tare si cand se accelereaza si mai tare !Problema este ca nici la service nu stiu ce poate fii ca nu apare nici o eroare am crezut ca e fulia si am schimbat-o ,am scos injectoarele si n-au nimic si acum o despace in speranta ca e de la tacheti are peste 200000 km masina si ma asteptam sa fie de la injectoare dar nu este !Sper sa nu fie _chiulasa_ ca n-ar avea de ce sa se strice +ca nu vibreaza si merge normal ,fuge normal tot doar ca tacane ca dracu precum ruleta de la pretul corect:)

Edited by Stan Sorin

In ce service ai masina? Echilibrorul este o piesa care elimina acest tip de zgomote, dar asta in cazul in care s-a umblat in motor.

Incearca motorina winterdiesel de la Rompetrol.Iti pot recomanda un mecanic bun, daca vrei.

iti multumesc pt.recomandarea cu motorina dar n-am momentan in ce s-o bag ,mecanicul pare ok si service-ul este al unui prieten si nu pot s-o iau de acolo ca ar fi urat din partea mea ,m-am gandit si eu la lant dar ma gandesc ca nu mergea daca e rupt !

Service-ul e in Vitan dupa REAL Rany service sau ceva de genul asta

El are motor de 163 CP.

Da de 163

Edited by Stan Sorin

Nu contest mecanicul la care ai masina, dar iti spun un singur lucru sincer, este un motor care trebuie diagnosticat de un om competent, intrucat sunt anumite chichite care nu le cunosc toti cei care au serviceuri peste tot, asa cum tu ai pretentia ca este o masina premium, asa trebuie sa o tratezi, ma refer la lucruri deosebite. Plus de asta trebuie cercetata problema cu aparatura de specialitate, stii vorba aia degeaba ai aparatura de inalta calitate, daca cel care o foloseste nu o cunoaste.

Vreau sa te ajut, nu vreau sa se inteleaga altceva si prefer mecanici care pun mana pe buba nu care incearca sa te stoarca de bani pentru ca te duci la ei cu un BMW.

Nu contest mecanicul la care ai masina, dar iti spun un singur lucru sincer, este un motor care trebuie diagnosticat de un om competent, intrucat sunt anumite chichite care nu le cunosc toti cei care au serviceuri peste tot, asa cum tu ai pretentia ca este o masina premium, asa trebuie sa o tratezi, ma refer la lucruri deosebite. Plus de asta trebuie cercetata problema cu aparatura de specialitate, stii vorba aia degeaba ai aparatura de inalta calitate, daca cel care o foloseste nu o cunoaste.

Vreau sa te ajut, nu vreau sa se inteleaga altceva si prefer mecanici care pun mana pe buba nu care incearca sa te stoarca de bani pentru ca te duci la ei cu un BMW.

Mi-e prieten si nu cred ca ar face asa ceva ,eu de aceea si intreb ca mi-e frica sa-l las sa umble in motor ,dar de la volanta nu e ca stiu cum face si am schimbat tot chitul de abreiaj acum 1 an ,original si n-am mai avut probleme de atunci

Iti recomand un lucru cert, ca sa nu regreti mai tarziu, nu lasa pe oricine sa-ti umble in acest tip de motor.

Daca vrei iti pot da mai multe detalii pe PM. Daca esti de acord scriemi acolo. Trebuie sa intelegi ca este o masina fiabila dar si pretentioasa.

Scuze, scrie-mi!

Va multumesc si te tin la curent cu rezolutia