Jump to content

CD - reparatie pixeli pt E39 E38 X5

Guest brandex

Recommended Posts

in primul rand multumesc mult pentru pdf

am termiunat cam acum 5 min de facut reparatia

am facut si poze dar nu chiar asa multe ca in ghid

maine dimineata ma duc in service sa il pun pe masina sa vad daca merge

a fost destul de greu sa desfac ceasurile, e o operatiune extrem de delicata, si sper ca nu am stricat nimik

ca sprayuri , am folosit wd40 si un spray de contacte

din pacate la mine reparatia nu a avut succes

poza cu pixelii inainte>post-2186-1165861266_thumb.jpg

am desfacut bordul>post-2186-1165861324_thumb.jpg

astea sunt toate sculele pe care le-am folosit>post-2186-1165861412_thumb.jpg

doua poze cu banda de plastic care trebuie taiata in fasii de 2 mm latime si plasata in interiorul display-ului, intre panglica de contacte si un suport de cauciuc>post-2186-1165861575_thumb.jpgpost-2186-1165861567_thumb.jpgpost-2186-1165861867_thumb.jpg

cam asa arata display-ul inauntru iar banda din interior se monteaza unde indica sageatapost-2186-1165861824_thumb.jpgpost-2186-1165861812_thumb.jpg

montaj de set inele cromate , inainte si dupa, ca tot era bordul desfacut:

post-2186-1165861983_thumb.jpgpost-2186-1165861974_thumb.jpg

cam asa arata cand totul e terminat , dar reparatia pixelilor la mine nu a functionat dupa cum se poate observa

post-2186-1165862085_thumb.jpgpost-2186-1165862076_thumb.jpg

Edited by igorash

Guest brandex
din pacate la mine reparatia nu a avut succes

poza cu pixelii inainte>post-2186-1165861266_thumb.jpg

am desfacut bordul>post-2186-1165861324_thumb.jpg

astea sunt toate sculele pe care le-am folosit>post-2186-1165861412_thumb.jpg

doua poze cu banda de plastic care trebuie taiata in fasii de 2 mm latime si plasata in interiorul display-ului, intre panglica de contacte si un suport de cauciuc>post-2186-1165861575_thumb.jpgpost-2186-1165861567_thumb.jpgpost-2186-1165861867_thumb.jpg

cam asa arata display-ul inauntru iar banda din interior se monteaza unde indica sageatapost-2186-1165861824_thumb.jpgpost-2186-1165861812_thumb.jpg

montaj de set inele cromate , inainte si dupa, ca tot era bordul desfacut:

post-2186-1165861983_thumb.jpgpost-2186-1165861974_thumb.jpg

cam asa arata cand totul e terminat , dar reparatia pixelilor la mine nu a functionat dupa cum se poate observa

post-2186-1165862085_thumb.jpgpost-2186-1165862076_thumb.jpg

164215[/snapback]

Ai bagat o bucata de plastic in spatele display-ului sa-l tina impins? Iti trebuie exact o bucata de plastic de se leaga cutiile cu ea, eu un plastic atzos, trebuie sa stii care e, taie o bucata pe toata lungimea display-ului si bag-o in spatele lui.

nu pot spune ca este ghidul de reparatie de vina , pentru ca eu nu am facut operatiunea riscanta, adica sa scot ceasurile

m-am oprit la ceasul de temperatura motor pe care l-am scos cu o miscare gresita si brusca si acum nu mai indica exact de jos , deci imi arata temp mai mare decat este, si decat sa stric si sa imi trebuiasca un bord nou care e vreo 700 eur, am decis sa ma opresc si sa sper ca merge doar cu prima faza a reparatiei dar din pacate nu a mers.

Guest brandex
nu pot spune ca este ghidul de reparatie de vina , pentru ca eu nu am facut operatiunea riscanta, adica sa scot ceasurile

m-am oprit la ceasul de temperatura motor pe care l-am scos cu o miscare gresita si brusca si acum nu mai indica exact de jos , deci imi arata temp mai mare decat este, si decat sa stric si sa imi trebuiasca un bord nou care e vreo 700 eur, am decis sa ma opresc si sa sper ca merge doar cu prima faza a reparatiei dar din pacate nu a mers.

164231[/snapback]

Si in prima faza trebuie sa bagi acel plastic.

Guest brandex
da am bagat plastic si in spatele display-ului , la portiunea de contact cu banda , si jos pe partea din fata , dupa care am strambat carcasa la loc si am inchis-o

164235[/snapback]

ok.

cred ca va merge mai bine daca se face cald afara, am oservat ca daca dau caldura la maxim in masina, apar pixeli noi pe bord, o sa fac poza cand am timp, cel putin apar destui ca sa intelegi usor ce scrie.

164748[/snapback]

deci inseamna ca se dilata ceva si incep sa apara pixeli :blink:

cred ca va merge mai bine daca se face cald afara, am oservat ca daca dau caldura la maxim in masina, apar pixeli noi pe bord.

164748[/snapback]

Am sa te dezamagesc un pic [sorry] - la mine apar mai multi pixeli cind este mai frig afara :=)

Am inteles de pe alte forumuri ca problema este generata de expunerea prelungita la soare am masinii. [Evident exista o carenta de proiectare]

• 1 month later...

Am si eu probleme cu computerul de bord: nu-mi arata scrisul corect (pixelii) Imi lipsesc din patratele, Dupa un timp, revine, dar nu tine mult, se duc iarasi. Deci nu pot citi corect datele ce se afiseaza. AJUTOR!!!

CD-ul e cumparat de pe eBay si nu e ce e si pe net. Daca esti interesat, ai o copie de la mine gratis.

161496[/snapback]

Chiar nimeni nu mai dezbate tema asta? la toata lumea functioneaza perfect? Da-ti-mi si mie un sfat sa intru in normalitate cu pixelii astia, dar fara sa dau bordul jos sau altfel de chestii. Daca nu se poate decat la AB, spuneti-mi fratilor!

Am si eu probleme cu computerul de bord: nu-mi arata scrisul corect (pixelii) Imi lipsesc din patratele, Dupa un timp, revine, dar nu tine mult, se duc iarasi. Deci nu pot citi corect datele ce se afiseaza. AJUTOR!!!

189048[/snapback]

Guest brandex
Chiar nimeni nu mai dezbate tema asta? la toata lumea functioneaza perfect? Da-ti-mi si mie un sfat sa intru in normalitate cu pixelii astia, dar fara sa dau bordul jos sau altfel de chestii. Daca nu se poate decat la AB, spuneti-mi fratilor!

190425[/snapback]

Intra pe messenger la brandex2003 sa-ti dau ghidul de reparatie.

Guest brandex
Merci mult, dar eu nu am messenger, eventual madaxnica@xnet.ro

Poate o sa gasesc zilele astea un messenger sa comunicam. Oricum iti multumesc pt ajutor.

190650[/snapback]

E prea mare pt a fi trimis pe mail.