Jump to content

Vand E36 325I

mihai20

Recommended Posts

se vinde 325i coupe , 192 de cai

-chip .... undeva la 210 cai se pare, limitare ridicata la 7000 rpm

-bara fata praguri oglinzi -M

-jante M, pe 17 cu buza polishata, cauciucuri noi

-geamuri electrice fata

-clima

-airbag sofer

-obc

-scaune semi-piele de e46 coupe, eventual se poate lega si incalzirea,scaunele au incalzire, butoanele sunt, legaturile nu au fost facute

-cd-player

-xenon

-angel-eyes

-colant carbon oracal pe capota

-diferential autoblocant

-vopsita complet recent(si bine)

-toba finala eisenmann

-filtru de aer BMC

inmatriculata bulgaria,itp si asigurare valabile

pret 3300 euro

• 2 months later...

Chiar sunt curios cu cat o dai.

Cand mi-am luat masina, dupa spusele colegilor de forum nu valoreaza nici 2000E ca e pe Bg.

Ma gandesc si eu sa-i fac chip, se simte diferenta fata de stock?

Bafta la vanzare, arata bine.

Edited by r0n1n

nu e masina mea, e pus anuntul pentru un prieten, daca el vrea poate sa o dea si pe 2000 si pe 5000 , eu zic ca decat una slab dotata si omorata din romania, mai bine una pe bg, ingijita si dotata.

dar fiecare e cu parerea lui, unii se sperie de numerele de bg pentru ca nu stiu cum e cu actele, le e frica de tampenia pe care a spus-o guvernul cu calea 90 de zile(care e imposibil de realizat, e doar sperietoare pentru fraieri de fapt), etc

si mai e cateegoria de ...... care fac calcule de alea destepte ca e un e36 cateva sute de euro, drumul cateva sute, apoi cateva sute inmatricularea pe bg si gata ai e36 pe bg cu 1000

realitatea e ca apoi trebuie revizie generala, bucse, uleiuri, bujii, flanse, ambreiaj, pachet M, jante, cauciucuri,interior sport,vopsire etc .....ca sa ajungi sa ai o masina ca asta. pentru ca aceia nu au luat niciodaca un e36 din .de pe cateva sute, care clar e terminat la banii aia, putrezit prin parcare.....am vazut si asa ceva, si iese masina din el, dar bagi minim 1500 sa aduci asa ceva la linia de plutire

am mers si cu 325i simplu si cu aceasta cu soft/chip ....diferenta este, clar.

masina trage mai tare peste 4000 rpm iar limitarea de turatie e undeva la 7200 rpm din ce imi amintesc

tipul asta si-a comandat cipul pe e-bay si a avut noroc sa fie ok, are peste 10000 cu el

in schimb, un 328 cu soft si admisie de 325 e muuuuult mai violent decat asta.

Edited by mihai20

am mers si cu 325i simplu si cu aceasta cu soft/chip ....diferenta este, clar.

masina trage mai tare peste 4000 rpm iar limitarea de turatie e undeva la 7200 rpm din ce imi amintesc

Nu neg ca nu se simte chipul (am si eu), dar nu prea poti sa faci comparatia intre doua de varsta unui E36. Oricat de bine intretinute sunt, au niste ani totusi motoarele alea, nu mai trag cum trageau acum 20 de ani. Poti sa compari cum tragea inainte sa-i pui chip si dupa, dar nu cu alta masina. Parerea mea :)

Nici eu nu am limita de turatie din cate stiu, dar nu i-am dat niciodata peste 6500rpm. Mi se pare o prostie asta.. nu degeaba au pus nemtii limitarea aia.

Edited by florin83

• 2 weeks later...