Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Dorinta!

dragos79

Recommended Posts

Buna ziua,

Sunt un fan al marcii BMW de mult timp dar asta toamna cand am avut ocazia sa-mi cumpar unul m-am lasat influentat de diverse impresii si pareri. Sunt proprietar de SKODA SUPERB si asi vrea sa o vand daca stiti pe cineva care vrea sa o cumpere va rog sa ma anuntati pentru a putea deveni si eu proprietar de BMW. Ma gandeam la un E90 320i, 318i si la chiar la un seria 1. Daca auziti pe cineva interesat de o Skoda va rog sa ma contactati zz_top79@yahoo.com pentru a deveni si eu dupa membru cu BMW in acest club. Skoda este din 2006 1.9 tdi 130 cp abs, asr, 4 geamuri electrice si negre, oglinzi electrice si incalzite, radio CD, scaune fata reglabile pe inaltine, torpedou si cotiera frigorifica, xenon, 115000 KM. pretul este de 9350E.

Astept si pareri despre cele doua masini mentionate de mine ca asi dori sa le achizitionez. Va multumesc anticipat de ajutor!

Cu respect,

Dragos C

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.