Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar Pentru E46 Nfl motoras inchidere centralizata portbagaj E46 nFL

wyp

Recommended Posts

cumpar:

bara fata cheala

aripa stanga fata

far stanga bosch fara lupa

semnal stanga alb

piesele le vreau doar sh si doar din bucuresti

Am bara fata dar este fisurata cam 15 cm in partea de jos si reparata la 150 lei,aripa stinga 150 lei,semnal alb stinga 50 lei...725691059 Nicu,Bucuresti

rezolvat cu toate piesele, multumesc bmwclub,

mai am nevoie de un motoras inchidere centralizata portbagaj E46 nFL, daca poate un moderator sa modifice titlul si mai bine, multumesc anticipat

rezolvat cu motorasul, este pe drum spre mine, sper sa nu se impotmoleasca in zapada :))

mai am nevoie de o capota BMW E46 nFL dar merge si FL ( am inteles ca se potrivesc )

a mea are indoit un colt, daca o gasesc la un pret bun o cumpar daca nu o repar pe asta.

astept oferte si va rog sa imi spuneti si ce culoare este si un nr de telefon, eu nu va spun ce culoare este a mea ca sigur sariti pretul cu 100 euro daca e la culoare

daca ma ajuta si un moderator sa imi schimbe titlut topicului in cumpar capota E46 ar fi perfect multumesc anticipat

o seara frumoasa

rog frumos un moderator sa imi schimbe si mie titlul in:

Cumpar pentru E46 nFL: capota motor, aripa dreapta, far dreapta bosch fara lupa, bara fata, ornamentul de sub far

astept oferte , culoare piese, locatie eventual doar bucuresti sau ilfov, si nr telefon

multumesc anticipat

rog frumos un moderator sa imi schimbe si mie titlul in:

Cumpar pentru E46 nFL: capota motor, aripa dreapta, far dreapta bosch fara lupa, bara fata, ornamentul de sub far

astept oferte , culoare piese, locatie eventual doar bucuresti sau ilfov, si nr telefon

multumesc anticipat

pentru fl sau nfl ai nevoie, daca e vorba de nfl am tot ce ai nevoie la 1300 de lei!

pentru fl sau nfl ai nevoie, daca e vorba de nfl am tot ce ai nevoie la 1300 de lei!

salut, mai astept momentan poate imi pica culoarea care am nevoie, multumesc de oferta

pt nfl am nevoie dar am inteles ca, capota merge si de FL

Edited by wyp

salut, mai astept momentan poate imi pica culoarea care am nevoie, multumesc de oferta

pt nfl am nevoie dar am inteles ca, capota merge si de FL

atunci mai bine inchide topicul acesta si deschide altul pt ca nu prea are un titlu sugestiv vizavi de ce piese ai nevoie :)

Edited by MSasha

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.