Jump to content

Cumpar Scaune Si Volan Sport Bmw E 46

Guest juststy

Recommended Posts

Guest juststy
Cumpar doua scaune identice cu cele din poza dar sa fie modelul sport, cu aripioare laterale, in stare buna. Sunt pentru bmw e 46, berlina.Caut si un volan sport,ma intereseaza sa fie imbacat in piele, cu tot cu air bag, binentles original bmw pentru e 46, nu-mi trebuie neeaparat comenzi pe volan. Ma puteti contacta la 0723.617.004. Oferte numai pentru Bucuresti.Mersi.

post-4314-0-40093000-1327238013_thumb.jpg

Guest juststy
Saut. Pai ce ce ai vandut doar unul ? :) Gaseai un client ca mine care vroia doua. Imi pare rau dar cu unul nu am ce face si nu cred ca voi gasi pe cineva care sa-mi va da unul, asa cum ai facut tu. :) Daca mai faci rost de unul la fel le cumpar fara discutie. O zi buna.

la 1200 de lei, asa ceva nu te intereseaza?

e din piele, complet cu banchete, fete usi, cotiera, tetiere, (in stare excelenta)

eventual am si volan, in stare buna la 850 de lei

p.s. acum am observat... nu sunt din bucuresti!

Edited by MSasha

imi pare rau, imi trebuie scaune ca cele din poza.

Deci nu m-ai inteles. Uite ce am eu post-38172-0-96053400-1327481375_thumb.jpg Singura diferenta fata de cele de sedan este incercuita cu rosu. O poti folosi ca suport de centura.

Uite si un link unde poti vedea cum vin http://maxbimmer.com/forums/showthread.php?t=124321

Edited by b0gdan4you

Guest juststy

Am volan sport cu comenzi dar nu are airbag 350 lei....725691059

mersi, dar nu am ce face cu el fara airbag....

la 1200 de lei, asa ceva nu te intereseaza?

e din piele, complet cu banchete, fete usi, cotiera, tetiere, (in stare excelenta)

eventual am si volan, in stare buna la 850 de lei

p.s. acum am observat... nu sunt din bucuresti!

mersi...am vazut dar eu caut interiorul sport cu scaune recaro...

Deci nu m-ai inteles. Uite ce am eu post-38172-0-96053400-1327481375_thumb.jpg Singura diferenta fata de cele de sedan este incercuita cu rosu. O poti folosi ca suport de centura.

Uite si un link unde poti vedea cum vin http://maxbimmer.com/forums/showthread.php?t=124321

am inteles destul de bine, nu pot pune doua scaune care nu au aceeasi tapiterie cu interiorul meu, daca observi materialul este alfel fata de ce caut eu, si in plus eu nu am tapiterie semipiele, ori il schimb pe tot ori pun doua scaune sport la fel, nu pot pune doar scaunele din fata. oricum mersi

in continuare caut doua scaune sport recaro tapiterie identica cu cea din poza, sau tot interiorul sport cu scaune recaro neeaparat sa fie negru din piele sau textil....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.