Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Vand Volan M3 E46 E39 + Airbag Dual Stage

SPW

Recommended Posts

Asa arata si al meu, original BMW. Are foarte putina uzura, dar nu este re-imbracat in piele. Se vedea la imbinari ca erau mai groase.

Calin, nu mai dezinforma. Tu vrei sa cumperi volan M cu airbag la pret de cotiera?(stii tu, de aia de care vinzi cu asa succes)

Edited by september child

Calin, nu mai dezinforma. Tu vrei sa cumperi volan M cu airbag la pret de cotiera?(stii tu, de aia de care vinzi cu asa succes)

... cine minte sta capra :thumbsdown: ? nu de alta,dar eu vand o cotiera completa,de pe masina personala,cu tot cu suport de pahare si fise cu 137 de euro negociabil ,vezi topicul http://www.bmwclub.ro/forums/topic/111457-vand-cotiera-e46-completa-piele-gri/

asa ca de unde pana unde replica dezaxata de mai sus ??

as fi vrut sa-ti dau "report" dar din pacate,nu stiu de ce,nu pot sa reportez posturile astea cu iz de provocare !

eu atata pot sa ofer ,250 de euro,nu cred ca 1100 de lei e o oferta facuta chiar la misto ,sunt destui bani ,vanzatorul daca vrea o da la cat i-am oferit,daca nu refuza politicos oferta,asa cum de fapt a si facut...Dar intotdeauna apar chibitii,un fel de purtatori de cuvant neautorizati si neinvitati, cu "replici inteligente " gen... :death:

... cine minte sta capra :thumbsdown: ? nu de alta,dar eu vand o cotiera completa,de pe masina personala,cu tot cu suport de pahare si fise cu 137 de euro negociabil ,vezi topicul http://www.bmwclub.ro/forums/topic/111457-vand-cotiera-e46-completa-piele-gri/

asa ca de unde pana unde replica dezaxata de mai sus ??

as fi vrut sa-ti dau "report" dar din pacate,nu stiu de ce,nu pot sa reportez posturile astea cu iz de provocare !

eu atata pot sa ofer ,250 de euro,nu cred ca 1100 de lei e o oferta facuta chiar la misto ,sunt destui bani ,vanzatorul daca vrea o da la cat i-am oferit,daca nu refuza politicos oferta,asa cum de fapt a si facut...Dar intotdeauna apar chibitii,un fel de purtatori de cuvant neautorizati si neinvitati, cu "replici inteligente " gen... :death:

Unu: ai spus "cine l-a re-imbracat in piele nu si-a prea dat interesu'", motiv patetic pentru a oferi 250 eur pe volan, in cazul de fata. Daca spuneai ca atat poti oferi nu ziceam nimic.

Doi: dupa ce vanzatorul te-a refuzat politicos, ai postat o alta replica de doi lei, in care faceai aluzii din nou ca volanul e re-imbracat, sa nu uitam si de "mersi" in bold. Alt post penibil.

Trei: nu se mai vand cotierele ca painea calda? Incearca pe okazii, ultima data ziceai ca vinzi una la doua zile. Sau ai uitat cand ai fost un chibit, un purtator de cuvant neautorizat si neinvitat intr-un alt topic de vanzare. Ipocrizia e la mare rang ...

Sa mai incerci cu butonul ala de report.

Edited by september child

baieti nu cred ca are rost sa fim rautaciosi, oricum toti suntem caposi si putem continua la nesfarsit si binenteles ca nimeni nu isi recunoaste greselile...nod in papura imediat se gaseste.

Salut, ofer 300€

multumesc de oferta dar nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.