Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar Amplificator Auto

Recommended Posts

cumpar doar marci cu renume JBL / Alpine / HIFONICS ....

am nevoie de ceva 2x250+ W RMS (4 ohmi) / raspuns frecventa 10Hz-1200 kHz

daca aveti oferte postati numele complet al amplificatorului cu tot cu model pt al verifica pe "goagal" :rolleyes:

poate fi si pachet cu subwoofer daca subwooferul e bun si peste 300+ W rms

ofer cash ramburs sau varianta/schimb un amplificator Alpine 3549 (estimat la 250 RON e foarte rar(ceva mai vechi) fabricat in germania perfect functionabil 2x200 (2 ohmi) / 2x 100 (4 ohmi) / 1x 300 (4 ohmi) + diferenta

Edited by AndreiXXL

ma incurca prin casa un sony xm-zr4a

e nefolosit aproape de loc,maxim o saptamana a stat pe masina ,are acte,garantie etc.

e bunicel dar e la fel ca alpine-ul meu la putere

ms de oferta , trebuie ceva dublu ... 2x250+ W RMS in 4 ohmi pt ce namila de subwoofer am luat

am mai gasit un jbl vechi la 350 ron si un mac audio monobloc de 900 W RMS tot 350 nu prea sunt multumit jbl e de pe 4tuning si ma gandesc sa nu mi-l trimita ars , iar mac audio nu e firma prea stralucita si am sansa sa ard dif-urile vine 450 w rms in 1 ohm pe fiecare

sau pot pune pe 8 ohmi si o sa se auda incet :|

Edited by AndreiXXL

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.