Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Modul Usa Dreapta Bmw E60 2005

Barbu John

Recommended Posts

Salut tuturor,

am schimbat decurand modulul din usa dreapta fata fiindca am crezut ca este defect si nu s-a intamplat nimic, mai exact nu merge inchiderea centralizata a usi, oglinda si nu merge sa las geamul.

Am avut un accident si am schimbat usa(tabla) dupa ce mi-a pus toate mufele electricianul la mintea lui de furnica mi-a bagat 12V in modul la intamplare ca sa lase geamul jos si cred ca a ars modulul asa ca am cumparat altul si aceeasi poveste, usa este "moarta".

Intrebarea mea principala este daca trebuie sa se resofteze softul pentru a inregistra ECU noul modul sau treaba trebuia sa se faca cu PLUG AND PLAY. precizez ca la tester arata eroare la modulul usii.

Va multumesc si va doresc Numai Bine!

Chiar daca a incercat in mai multe locuri, in mod normal nimic nu ar trebui sa se arda indiferent ce si cum legi (e cerinta generala pentru electronica de pe masini)

Probabil a mai ai ceva legaturi care inca nu sunt binefacute.

Nu stiu nimic legat de partea de programare.

Daca a ars ceva, atunci a ars siguranta!Ai verificat siguranta?

Salut,

Da, am verificat siguranta si nu este arsa, siguranta fiind a 3-a de jos de la stanga la dreapta in panoul din torpedou.

Este posibil sa fie si un fir ceva intrerupt, numai ca dupa ce am avariat usa, aceasta era inca functionala, mergea totul. Apoi am cumparat alta usa( tabla) am mutat totul de pe o usa pe alta, inclusiv firele electrice si surpriza! nu mai merge nimic. am pus 3 module de la dezmembrari si nu a mers cu nici unul.

Cred ca singura sansa este sa merg sa risipesc banii pe la reprezentanta :cry: .

Multumesc mult!

Edited by Barbu John

post-43723-0-26493600-1327624594_thumb.jpg

poate e ĂŽntreruptĂŁ fibra, asta ai verificat?

acelaºi lucru mi s-a Întâmplat mie ºi am schimbat modulul cu tot cu fibra pana la Îmbinarea uºii

scuza-ma ca pun o intrebare stupida, care este fibra?

daca te referi la firul ala mai special de la mufa galbena nu l-am verificat dar fiindca mi-ai spus incerc sa ii verific continuitatea cu un bec.

La tine a mai fost nevoie de mers la tester? sau dupa ce ai schimbat modulul cu fibra a mers direct?

Multumesc!

Edited by Barbu John

mã refer la fibra opticã a maºinii, la mine mi-a lucrat un meºter ºi mi-a Întrerupt fibra când a montat modulul pe portierã ºi am schimbat acel modul cu tot cu cablajul cu fibra, apoi nu a fost nevoie de tester ºi au mers toate funcÞiile.

mã refer la fibra opticã a maºinii, la mine mi-a lucrat un meºter ºi mi-a Întrerupt fibra când a montat modulul pe portierã ºi am schimbat acel modul cu tot cu cablajul cu fibra, apoi nu a fost nevoie de tester ºi au mers toate funcÞiile.

ok, multumesc mult, o sa verific cablajul de indata ce se mai linisteste vremea ca nu pot iesi afara nici sa fac piata :brr: :brr: :brr:

Numai Bine!