Jump to content

Bmw 520 177 Cp

mieZu' e pe Zona!

Recommended Posts

Nu se pot activa prin codare. Am cautat si eu pe toate site-urile... NIMIC. In afara de viteza digitala nu mai poti activa nimic in plus.

Datele din meniul ascuns ti le afiseaza doar dupa ce intri in meniul secret si doar pana iei contactul, cum spunea si seaman.

Daca e cineva care stie ce parametri trebuie modificati cu NCS, sa spuna. Eu sunt dispus sa le incerc.

Dar sa fie informatii clare, eventual un exemplu de la cineva care le-a activat, nu povesti.

Asa si eu Bala...

Mai putine vibratii, mai putin zgomot si parca trage mai bine.

Si apropo de mersul in treapta 6 la viteze de 100-110km/h, chiar ieri m-am jucat cu asta. Consumul instantaneu in mers constant cu treapta a 6-a la 100-120 km/h e chiar mai mare decat in aceleasi conditii dar treapta a 5-a. ;)

hmm, ciudat, am sa fiu si atent la aspectul asta, chiar sunt curios, mie mi se parea logic sa fie mai mic in tr. 6.

sa vad si la mine, o sa o pun pe manual si la seria 1, sa compar.

desi, presupun ca nu va fi la fel din cauza ca eu am alt motor, respectiv de 3 litri...

Edited by Pole

Da, nu vreau sa intru foarte adanc in detalii, ca nu e subiectul topicului, dar randamentul motorului e cel mai mare in jurul turatiei de cuplu maxim (chiar daca datele din catalog sustin ca ar fi de pe la 1750, maximul cred ca e peste 2300).

Eu stiam asta de cand mi-am tunat vechea masina, am studiat motorul diesel supraalimentat de la A la Z, plus din discutii cu diversi tuneri si experiente proprii.

E logic, turbina are randamentul maxim tot incepand cu turatia de cuplu maxim.

Cand e subturat, aerul e in deficit (turbina neincarcata complet). Pentru a face fata nevoii de putere, se injecteaza mai multa motorina => consum mai mare.

Asadar aviz amatorilor care merg "la consum". S-ar putea sa aveti un consum mai mare decat la un mers normal. Sa nu mai vorbim de colmatarea turbinei (la motoare cu transmisie manuala). :)

Edited by C_o_s_m_i_n
  • Like 1

Poti merge dupa el? eu m-am plictisit crunt. Am zis ca ma las de condus daca mergeam dupa el.

Bine, eu oricum schimb mai turat, pe la 3000 de ture, inafara pe la 3500.

inca nu am iesit cu masina astazi (sunt cu motoreta la job), dar o sa ma "joc" cu prima ocazie, desi cu siguranta tot in stilul meu o sa merg

functia asta e buna pt femei :) (no offence) - sa nu strice motoru' :))

Voice command , e in germana, ca sa schimb LIMBA, ar trebui sa fac o resoftare ?? Ca din Idrive din ce-am cautat nu am gasit asa ceva. Stiu ca voi stiti, si apreciez raspunsul, si care aveti activat asa ceva, il folositi sau nu prea? In germana un CLIMA >climaaa<, sau CD de fapt e un fel de >tzidi<...daca tzip ma intelege dar cu altele nu prea. Multumesc.

- iMenu / Display Settings / Languages / Text Language. - astea-s in engleza, asta e simplu, ghidajul navigatiei in engleza, buba e cu comanda vocala pe care cred ca am s-o las in germana, nu prea as umbla, mai ales ca din ce-am citit exista unele riscuri cand te apuci sa modifici chestii prin iDrive. Oricum, si germana e o limba internationala :p , abia o mai invat si io. Glumeam, da o sa vad in Ctza unde pot face chestia asta, in afara de Bavaria.

Numa bine !!

La mine limba textului si a "Ioanei" :laugh: din navigatie se poate schimba. Precis si la tine Bala. Calea e cea descrisa de mine.

Cat despre Voice command, doar prin recodare se poate schimba. Masina vine din fabrica gata codata cu o anumita limba, in functie de tara de destinatie.

da si mie imi place vocea aleie din navigatie, insa cand o da pe germana la comenzi vocale, mi se strepezesc dintii, desi stiu limba f bine.

sunt epic cand incep sa-i dau comenzi in nazista, ne certam acolo de mama focului.. cel mai tare ma seaca, cand nu pricepe si ma baga pe radio AM si nu mai termina de explicat ce post de radio e si ce frecventa :laugh:

cred voi face si eu schimbarea in engleza, e destul de util, eu chair folosesc comanda vocala destul de des. trebuie codat orcum.