Jump to content

Bmw 520 177 Cp

mieZu' e pe Zona!

Recommended Posts

Nu se face decat misto...pacat de forum. Unii vad ca sunt aici cu alte intentii si nicidecum sa ajute cu ceva sau sa raspunda la topic. Mai bine nu ar mai posta nimeni nimic si sa-i lasam pe astia care se cred persoane importante (vorba lui WLF - "pe aia mari" ) sa vorbeasca intre ei ce vor.

Imi pare rau pentru tine daca ai impresia asta. Eu chiar vorbeam cat se poate de serios. ;)

Ca sa dezvolt putin subiectul, am si eu motorul asta in dotare dar ulterior am avut ocazii sa-l testez si cel de 163 (am mai mentionat undeva). Pe langa faptul ca pare mai silentios cel de 163, e chiar mai vioi decat asta nou. Deci din punctul meu de vedere, cele cateva copite "adaugate" sunt doar marketing.

Daca ar fi sa mai aleg o data, categoric vechiul motor ar fi in avantaj. Si totusi nu cred ca as mai alege sub 6 pistoane...

Cosmin , pai si de ce ti-ai luat 520d 177cp? Eu unul , sunt f multumit de ea. Zgomotul e mai mare un pic pana in 2000rpm dar mai incolo nu se mai simte.

E seria 5 ce vrei...asa sunt toate , mai zgomotoase un pic , atat astea diesel cat si cele pe benzina.

Dar , per total e o masina superba din toate punctele de vedere. Sper ca ma aprobi. Altfel m-ai dezamagi.

Zgomotul nu e atat de deranjant. Oricum e mai silentios decat un diesel in 4 cilindri de la concurenta. Doar vibratiile sunt mai mari.

Insa vechiul motor sincer e mai silentios in habitaclu si cred ca si mai echilibrat. Dar asta e doar parerea mea.

Eu am luat motorul asta pentru ca nu stiam atunci diferentele. Speram sa fie mai bun. Dar n-a fost chiar asa...

Nici macar consumul (real) nu e mai mic decat la cel de 163.

Masina, in ansamblu e ceea ce-mi doream de la o masina. Urmatoarea masina va fi tot BMW (cand va fi). :)

• 4 weeks later...

Domnilor, ati avut probleme cu carcasa filtrului de aer? La mine vibreaza tare si atinge uneori contraaripa.

In primele luni a inceput sa scoata zgomot la relanti mai ales pe franari usoare. Un zgomot de cutie care atinge un metal. Am fost la reprezentanata si nu am gasit nimic. Am revenit si iarasi nimic. Apoi, dupa insistente, au pus o banda autoadeziva de cauciuc sub el si s-a linistit

Dupa un an, iarasi a facut, m-am dus la ei si am inteles ca l-au dat jos si l-au remontat :blink:

Acum, la 4 ani, iarasi face. O sa ma uit la el cand am timp dar ma enerveaza. Face mai ales cand este motorul fierbinte si este cald afara.

O sa-i schimb cauciucurile pe care sta insa vreau sa va intreb daca ati avut si voi astfel de neplaceri.