Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Angel Eyes + Xenon E36

marius_ivan

Recommended Posts

Scuze ca incep topic nou, dar vreau sa imi iau Angel Eyes si Xenon la un E36, cu faruri Bosch cu lupe si as dori sa imi dati niste recomandari. CCFL, SMD...daca ati putea sa puneti niste poze ca sa imi fac o idee cum arata. Nu as vrea Angel Eyes nici prea puternic ca sa lumineze tot farul. Va multumesc.

L.E. Cam asa as vrea sa arate:

http://img211.imageshack.us/img211/4100/dsc003881kj.jpg

Edited by marius_ivan

• 1 month later...

Eu am CCFL si se vad foarte frumos. Culoarea este 6000k. Dar sa stii ca noaptea se vede farul pe faza scurta(cand este aprinsa) ca si cum ar fi un far fara lupa (adica se vede aprins tot, fata de modelele mai noi).

Noaptea nu am facut poze.

salut baieti, stie cineva ce pot sa fac,in legatura cu aceasta chestiune, cum fac ca lumina sa reflecteze doar prin lupa, si nu prin tot faru, eu nu am angel eyes si se vede urat noaptea, se vede masina foarte urat ,din cauza ca se vede tot faru aprins, plus ca nu am nici proiectoare, va rog sa ma ajute cineva,

as vrea sa arate asa http://findmycarparts.com/wp-content/uploads/2011/04/90-98-BMW-3-Series-E36-Front1.jpg

salut baieti, stie cineva ce pot sa fac,in legatura cu aceasta chestiune, cum fac ca lumina sa reflecteze doar prin lupa, si nu prin tot faru, eu nu am angel eyes si se vede urat noaptea, se vede masina foarte urat ,din cauza ca se vede tot faru aprins, plus ca nu am nici proiectoare, va rog sa ma ajute cineva,

as vrea sa arate asa http://findmycarpart...-E36-Front1.jpg

Intre geamul farului si lupa mai este o sticla la fiecare faza (lunga/scurta). Eu am scos acea sticla. Nu stiu cat este de indicat sa o scoti de acolo, dar cred ca reflecta in ea si de aceea se vede lumina in tot farul.

Intre geamul farului si lupa mai este o sticla la fiecare faza (lunga/scurta). Eu am scos acea sticla. Nu stiu cat este de indicat sa o scoti de acolo, dar cred ca reflecta in ea si de aceea se vede lumina in tot farul.

nu este asa, am scos si sticla aceea si la fel. oricum cei cu angel eyes nu mai au aceea sticla, si tot la fel se vede,

eu m-am gandit sa improvizez o bucata de plastic, sa-l confectionez exact dupa aceea lentila sa inlocuiesc lentila cu plasticul confectionat si sa las doar lupa la vedere, dar nush cat de indicat ar fi , si probabil ar arata oribil

alte parero ceva?

• 5 months later...

Salut!

Scuze daca postez gresit, dar n-am gasit altceva si nu am vrut sa deschid un alt topic pe aceiasi tema.

Vreau sa-mi pun si eu angel-eyes si stau intre 3 variante: SMD, CCFL sau ceva home made. Ma tenteaza mai mult varianta home made, sa vad daca imi iese ceva bun, in caz ca nu, renunt si trec la una din celelalte variante.

Intrebarea e: care este diametrul inelelor? As vrea sa le confectionez fara sa desfac farul si sa fac masuratori empirice. Vreau sa le pregatesc inainte de a demonta farul.

Daca poate cineva sa ma ajute, raman dator.

Stima, Raul.

Salut!

Scuze daca postez gresit, dar n-am gasit altceva si nu am vrut sa deschid un alt topic pe aceiasi tema.

Vreau sa-mi pun si eu angel-eyes si stau intre 3 variante: SMD, CCFL sau ceva home made. Ma tenteaza mai mult varianta home made, sa vad daca imi iese ceva bun, in caz ca nu, renunt si trec la una din celelalte variante.

Intrebarea e: care este diametrul inelelor? As vrea sa le confectionez fara sa desfac farul si sa fac masuratori empirice. Vreau sa le pregatesc inainte de a demonta farul.

Daca poate cineva sa ma ajute, raman dator.

Stima, Raul.

intr-o zi cand nu ai ce face, dai pana la dezmembrari si cumpara-ti o sticla din far, si faci dupa ea., succes