Jump to content

Vand Bmw M Pachet E39 520I

mihai gheorghe

Recommended Posts

Nu ma pricep la norme de poluare si motorizari.Stiu doar ca ti`ar fi mult mai usor sa o vinzi daca ai face RAR-ul.Asta daca cumparatorul vrea sa o inmatriculeze pe Ro , eu unul as baga`o pe BG instant.

Legat de neintelegerea cu km te`ar ajuta foarte mult sa elucidezi misterul.De ce aici un nr pe alte site-uri alt nr.E pacat de masina.Pe de alta parte la o masina asa veche si la valoarea respectiva nu prea mai conteaza ce scrie in bord ci starea masinii.

Sunt masini mai noi cu muuuult mai putini km care au fost batjocorite si merg ca dracu sa nu zic altfel.Nu lua personal ce spune toata lumea , stim cu totii ca e greu pe forumuri , dar daca explici si ai rabdare cu toate lumea , un om cu ceva minte`n cap cerne lucrurile bune de rautati.

Masina e frumoasa , eu unul daca as vrea sa o cumpar as merge sa o vad/testez.

Pretul pare bun daca masina se prezinta tehnic ca si starea optica.

Bafta la vanzare.

P.S. Nu cunosc nici vanzatorul, nici masina.

Edited by rebelkid

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu doresc sa fac schimburi decat poate cu e46 ( asta doar in cazul in care o sa ies eu avantajos ) , starea tehnica este ca si cea optica . daca cineva vrea sa o vada , sa o testeze ne intalnim cu cea mai mare placere. postez si o carte de identitate a unui e 46 , 320i din 98 sa se convinga si cei mai neincrezatori ca este euro 3 fara nici un test dinamic.

post-9528-0-61581100-1328445857_thumb.jpg

Nu ma pricep la norme de poluare si motorizari.Stiu doar ca ti`ar fi mult mai usor sa o vinzi daca ai face RAR-ul.Asta daca cumparatorul vrea sa o inmatriculeze pe Ro , eu unul as baga`o pe BG instant.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ai-masina-inmatriculata-in-bulgaria-trebuie-sa-i-faci-rar-ul-in-romania-din-aprilie.html

Mult success, eu de abia astept sa scap de toate masinile inmatriculate in Bulgaria.