Jump to content

Ce Culoare E Asta ?

Calin SL

Recommended Posts

Nu mi se pare o culoare indicata pentru un bmw.Fiecare cu parerea lui.

de ce zici ? e prea "neserioasa " ? sau ...

Tare culoarea.

Java Green Metallic .

E alt verde :flowers:

n-am gasit o culoare mai "sportiva" portocaliul parca nu ma incanta...ma mai gandeam la un "atlantis blue" dar parca nu e asa agresiva ca si verdele asta :goodjob:

ala e ,cu siguranta

UN COD DOMNILOR !!! :frantics:

multumesc :flowers:

Pune si tu 2-3 poze cu masina ta, sa vedem daca se potrivesti, ori ba! :drinks:

Portocaliu a avut o cunostiinta. Cu jante negre, ceva de genul vazusem in 2008 la 4 tuning days! :frantics: Parca a trecut vremea portocaliului.

Parca aveam o poza, caut in calculator.

Am gasit.

4 Tuning Days 2009!

post-9130-0-01986500-1327765843_thumb.jpg

post-9130-0-20442700-1327765851_thumb.jpg

Edited by RaZz

acuma sa-mi zici ce crezi ?! :blush: merge verdele ala dement ? :Devil:

Nu face greseala sa o vopsesti verde. O sa iti para rau dupa ceva timp.

Frumoasa masina ta, sa o stapanesti sanatos. Una dintre cele de mai jos s-ar potrivi mai bine, in opinia mea :p

http://www.bimmertoday.de/wp-content/uploads/BMW-330d-Coup%C3%A9-E92-LCI-Individual-Velvet-Blue-Metallic-14.jpg

http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/M6-Front-1.jpg

http://img147.exs.cx/img147/6995/dsc000731ef.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v11/Jones325i/BMW_Show_Aug03_003.jpg

las-o gri, Calin !

vopsitul nu e un moft ,nu ma scot banii afara din casa :scratchchin:

dar ,problema e ca de o vreme,pleaca lacul de pe ea...sunt obligat s-o vopsesc.Si daca tot tre' s-o vopsesc ,macar sa schimb ceva major.Am oscilat multa vreme intre negru si alpinweiss2 ,dar mi-am dat seama ca ,la cum e acuma, ar fi mai bine sa-i dau o culoare deosebita, vesela si mai "optimista" :punk:

...

mersi

si de ideile de culori de asemenea

Cred ca ar fi ceva gen :hyper:

Eu zic sa faci cum iti vine tie, pe forum "ie" si multi invidiosi. :rolleyes:

nu cred ca e vorba de invidie aici...cine te-ar invidia pt o masina veche de 12 ani cu un impozit de peste 500 de euro anual ? masina e o tocatoare de bani :thumbsup:

o sa o vopsesc eu cumva,cand ma decid la culoare ,nu de alta dar am vazut si cateva mici "rugine" :blush: pe ici pe colo

ma bate un gand sa-mi fac masina asa ,cine imi da un cod de culoare ? :frantics:

arata foarte bine asa cum e felicitari :good:

parerea mea sa vezi intai un e46 sedan cu verdele ala si cred ca te razgandesti

eu am vazut verdele pe un E46 coupe arata bine dar in 4 portiere nu cred ca mai arata asa de bine .... fiecare cu gusturile lui (daca iti doresti neaparat fa-o dar sa nuti para rau apoi)

eu as alege intre portocaliu spre maro cu negru pe alocuri / alb / rosu / gri / negru mat

ps:daca alegi verdele va trebui sa put iar elemente nichel / jante lucioase ca nu sta prea bine cu elemente negre

si eu vreau sa o vopsesc vara asta o pregatesc personal si o duc gata pregatita sa fie costurile mai scazute , eu o las mov sta bine cu elementele negre care le-am pus si le mai pun

Edited by AndreiXXL

te-ai sucit ca parca vroiai sa o faci white :rolleyes: las-o asa ca e frumoasa ,albeste argintiul ala cu o perla alba cand o revopsesti si e destul(eu cand ii va veni clipa la a mea asa vreau sa fac)

Alineeee,m-am sucit si rasucit ,acuma am verde Java in cap !

Mai bine o faci alb perlat,sau albastru M-Power

...nu-mi mai plac culorile alea

Dementiala masina. Felicitari pentru investitii.

Eu daca as fi in locul tau as faceo neagra, alba sau albastru M Power!)

Dar este foarte frumoasa si asa.

mersi man.

nu-mi place decat verdele ala la ora asta

eu am vazut verdele pe un E46 coupe arata bine dar in 4 portiere nu cred ca mai arata asa de bine ...

masina mea daca o vezi live,seamana f mult cu un coupe ,nu stiu de ce :no: cred ca verdele ala ar fi marfa rau !

Alineeee,m-am sucit si rasucit ,acuma am verde Java in cap !

...nu-mi mai plac culorile alea

mersi man.

nu-mi place decat verdele ala la ora asta

Mai bine incearca intai sa o infoliezi in culoarea aceea caci sunt si folii lucioase ca vopseaua...si vezi daca da bine.

masina arata foarte bine si asa, dar daca vrei sa schimbi culoarea... cred ca asta ar fi ok :)

nu mi-a placut niciodata albastrul ala inchis.Acum cativa ani am avut un a6 1,8T, aproximativ culoarea aia,l-am vandut din cauza ca nu-mi placea culoarea :unsure:

Calin ..rosu visina cum o avea caius.. Ce zici ? :)

...faina masina aia a lui Caius...parca si ADF-u avea una la fel la culoare ? da' nu e o culoare cam de femei ?!

cred ca doar ce ai rembracat interiorul ?!

oh jaaaaa :blush: ...are o saptamana de cand l-am "dezvirginat " :Devil:

dar nu ma invidia,nu am incalzire in scaune :blush:

E verdele de la Mazda. Frumos oarecum. Pacat ca cei de la BMW nu au optat la astfel de culori exotice.

da are si mazda asa ceva

si VAG-ul are ,nu dorm nici aia !

Mai bine incearca intai sa o infoliezi in culoarea aceea caci sunt si folii lucioase ca vopseaua...si vezi daca da bine.

am fost cu ea la folie....m-a trimis ala la plimbare.A zis ca el nu-mi pune folie,ca pleaca lacul de pe masina.A zis "du-te cu ea la vopsit " :hyper: :hyper: :hyper:

:p ... ti le dau e pe ale mele !

....ispito :laugh:

am fost cu ea la folie....m-a trimis ala la plimbare.A zis ca el nu-mi pune folie,ca pleaca lacul de pe masina.A zis "du-te cu ea la vopsit " :hyper: :hyper: :hyper:

....ispito :laugh:

Gandeste-te ca o vopsea ca aia te va duce la 2-3000e la final!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.