Jump to content

Accident Bmw -6Morti

Chris.E38

Recommended Posts

E o vorba, cinica de altfel: fiecare sofer are pomul lui. Asta saracu' a avut mai multi. RIP

Nu te obliga nimeni sa iti cumperi masina si sa o conduci. Atunci cand te urci la volan iti asumi o responsabilitate. Putea sa fie o autostrada cu 8 benzi pe sens, daca ala a adormit la volan, oricum iesea in decor. Acum e culmea sa mergi pe vremea asta cu 140km/h cu 6 oameni in masina si sa dai vina pe drumul prost :hmm:

Nu exista o educatie rutiera in tara asta, marea majoritate parca sunt niste salbatici la volan. E..cum au iesit afara din tara, cum s-au transformat total, sa vedeti baieteii cum respecta regurile de circulatie, cum opresc la semnalul politiei, cum se conformeaza. In Romania domneste haosul.

+1

Edited by archaeus

l`a deranjat copacul; daca nu, nu cred ca ar fi murit vreunul :|

Dai la 140km/h intr-un cap de pod, cu 6 oameni in masina, si de vina e copacul?!

Masina aia e facuta pachet, nu stiu cum vi se pare voua ca arata bine... Au murit oameni in masini care aratau mult mai bine ca aia (nu ca ar mai conta cum arata pe dinafara masina, la ce forte sunt exercitate intr-un astfel de accident asupra celor din masina)

Edited by LYM
  • Like 2

De obicei in astfel de accidente se moare nu neaparat prin traumatism direct asupra unui/unor organe, ci mai mult indirect, intrucat fortele exercitate asupra organelor interne sunt imense. Se rup pediculi vasculari, vase mari, se face o compresie brusca si de scurta durata asupra unui anumit segment din corp ( abdomen, torace, cap ), explodeaza organe cavitare ( stomac, vezica, intestine ) etc. Poate sa fie Arafat langa tine in masina, ca n-are ce sa-ti faca. Nu te omoara viteza, te omoara oprirea prea brusca :).

Stiu, sunt cam cinic, dar lucrurile astea le vad in fiecare zi sau aproape in fiecare zi.

Pentru drumurile proaste exista trepte inferioare de viteza.....deci ramane doar inconstienta

da domnu ai dreptate dar cand ai de facut un drum de vreo 200-300km eu am vazut pe piele mea ce inseamna drumurile patriei dupa ce am facut cateva drumuri anglia-romania si retur...pot sa spun ca la retur(romania-anglia)pur si simplu pana la vama eram rupt...adevarat este ca incostienta inclina mai mult balanta pentru ca trebuia sa se gandeasca mai intai ca in masina mai sunt 5 suflete nevinovate....

da domnu ai dreptate dar cand ai de facut un drum de vreo 200-300km eu am vazut pe piele mea ce inseamna drumurile patriei dupa ce am facut cateva drumuri anglia-romania si retur...pot sa spun ca la retur(romania-anglia)pur si simplu pana la vama eram rupt...adevarat este ca incostienta inclina mai mult balanta pentru ca trebuia sa se gandeasca mai intai ca in masina mai sunt 5 suflete nevinovate....

exact ce ziceam....inconstienta

Ai si alte alternative daca vrei, tren, avion, autocar. Faza cu am facut accident ca mergeam cu 150km/h la -20 de grade, in conditii de iarna, din cauza drumului prost, nu tine.

Decat asa mai bine merg pe jos :thumbsup:

P.S. mda, Huidu avea 18 ani, abia isi luase permisul. Sa fim seriosi. Nici eu nu ma urc la volan daca sunt obosit, dar ala cu probleme la cap.... inconstienta, delasare, ipocrizie, miserupism, am bani ma doare-n cot , etc.

Edited by radduu

Nu te obliga nimeni sa iti cumperi masina si sa o conduci. Atunci cand te urci la volan iti asumi o responsabilitate. Putea sa fie o autostrada cu 8 benzi pe sens, daca ala a adormit la volan, oricum iesea in decor. Acum e culmea sa mergi pe vremea asta cu 140km/h cu 6 oameni in masina si sa dai vina pe drumul prost :hmm:

Nu exista o educatie rutiera in tara asta, marea majoritate parca sunt niste salbatici la volan. E..cum au iesit afara din tara, cum s-au transformat total, sa vedeti baieteii cum respecta regurile de circulatie, cum opresc la semnalul politiei, cum se conformeaza. In Romania domneste haosul.

Inconstienta soferului.. cat despre victime RIP

In ceea ce priveste ''cultura'' la volan, ce sa zic.. cand am venit de sarbatori in tara m-am crucit. Predominant masinile de Italia mergeau de parca erau la concurs cu dracul.. nu cred ca este vre-o regula de circulatie pe care sa nu o vad a fi incalcata. Bineinteles depasirea cu mult a vitezei limita in conditii de depasiri fara vizibilitate a coloanelor pe linia continua se afla in top. Deci partea in care romanii care ies in afara si se intorc mai ''civilizati'' este relativa. Tine tot de materia cenusie si cei 7 ani de acasa a fiecarui individ care se afla la volan....

eu stau la 4 km departare de locul in care s-a produs accidentul...

din ce am vazut in poze se indreptau catre Barlad...

problema e ca anu trecut in vara au inceput lucrari de latire a partii carosabile si au turnat cateva straturi de asfalt, insa in zona podurilor/podetelor au lasat neasfaltat si diferenta de nivel e mai mare de 10 cm uneori... distrugi articulatiile masinii daca mergi regulat pe acolo... nu au fost in stare sa faca un plan inclinat.

cica vor schimba/lati si podurile... Umbrarescu a contractat lucrarea...unii spun ca pudurile ar apartine de directia drumurilor si de asta au lasat asa insa mi se pare penibil...

azi noapte a fulguit putin (s-a depus un strat cam de 1-2cm) si fiind ger sigur nu erau conditii sa rulezi cu 130-140km/h... cel mai probabil a incercat sa evite denivelarile alea, pt ca pe sensul celalalt nu sunt, si o fi pierdut controlul masinii... posibi sa fi fost si inghetat asfaltul...

RIP!

Edited by mc_crbl

eu stau la 4 km departare de locul in care s-a produs accidentul...

din ce am vazut in poze se indreptau catre Barlad...

problema e ca anu trecut in vara au inceput lucrari de latire a partii carosabile si au turnat cateva straturi de asfalt, insa in zona podurilor/podetelor au lasat neasfaltat si diferenta de nivel e mai mare de 10 cm uneori... distrugi articulatiile masinii daca mergi regulat pe acolo... nu au fost in stare sa faca un plan inclinat.

cica vor schimba/lati si podurile... Umbrarescu a contractat lucrarea...unii spun ca pudurile ar apartine de directia drumurilor si de asta au lasat asa insa mi se pare penibil...

azi noapte a fulguit putin (s-a depus un strat cam de 1-2cm) si fiind ger sigur nu erau conditii sa rulezi cu 130-140km/h... cel mai probabil a incercat sa evite denivelarile alea, pt ca pe sensul celalalt nu sunt, si o fi pierdut controlul masinii... posibi sa fi fost si inghetat asfaltul...

deci pana la urma tot drumu e de vina;))

eu nu cred varianta cu lovitul capului de pod... pt ca podetul era mult mai in urma...

nici oboseala la volan nu e o varianta plauzibila... oamenii erau de prin zona... am inteles de la un prieten ca ar fi fost genul party people care au venit din italia si mai mergeau la chefuri...

viteza excesiva + inconstienta + smecherie => 6 morti