Jump to content

Vand Bmw E39

inga

Recommended Posts

BMW 525 benzina an 1996

Cutie ZF manuala 5+1

Soft + evacuare + serpisori + filtru sport in caracasa +220 cp

Bara fata + spate M pak originale

Oglinzi M5 electrice , heliomate rabatabil electric

Jante 19 Oxigin Lexor 11J spatele cu 9.5J fata (nesudate , indreptate etc)

Anvelope noi Bridgestone RFT 225 35 19 cu 255 30 19

Suspensie Raceland reglabila pe inaltime

Eleron portbagaj M5 original

Stopuri led Hella originale

Xenon adaptiv original

Evacuare inox completa de 80

Senzori parcare spate

Spalator faruri

Folie geamuri Llumar omologata

Interior piele individual electric incalzit cu perne si memorii

Perdeluta Electrica

Cd player original

Inchidere centralizata + alarma

Climatronic

Plafon negru + crem

Praguri ornamentale interior M5

Senzori ploaie si lumini

Volan M5 cu comenzi

4 x geamuri el

Magazie cd-uri

Cotiera fata-spate

Computer bord

Trapa sticla electrica 2 pozitii

ASC

ABS

6 airbaguri

Defecte: - senzor ABS stg fata

- pixeli comp bord

- o rola la motor scartaie

Masina a fost refacuta de la 0 , motorul a fost luat de pe un e39 breck automat, nu manca gram de ulei , trage bine! Revopsita recent , nu are rugina , kit etc! Toate elementele de caroserie au fost schimbate! Nu bate nimic pe ea toate bratele,bucsele,pivoti au fost schimbati!Am pus doar ulei 5w30 Bmw! Masina tinuta in garaj! Cei care cunosc masina stiu cata munca si bani au fost investiti in ea!Voi reveni cu mai multe poze detaliate...

pret 9000E

tel: 0731256147 alex

http://img100.imageshack.us/img100/6754/39163414000132610417410.th.jpg

e enervant "quote-ul" la ditamai carnatul de post... :angry:

On - Frumoasa masina, ti-am urmarit topicul de la "masina mea", multa munca si bani ai bagat in ea...pacat ca vrei sa o dai...probabil te-ai plictisit de ea ?! cu ce vrei sa o schimbi?

Edited by mik15

e enervant "quote-ul" la ditamai carnatul de post... :angry:

On - Frumoasa masina, ti-am urmarit topicul de la "masina mea", multa munca si bani ai bagat in ea...pacat ca vrei sa o dai...probabil te-ai plictisit de ea ?! cu ce vrei sa o schimbi?

momentan nu vreau sa divulg secretu...dar cu ceva mult mult peste! vedem daca o dau....daca nu o tin! multumesc

Foarte frumoasa masina,am urmarito la "masina mea" din pacate cred ca si tu la fel ca si mine nu o sa primim 9000 pe e39.

calculele sunt foarte simple....nu iau , nu o dau si aia e! e plin netu de ele la 4 mii ....ms si bafta si tie

Aceste dotari sunt cel putin inedite.

nu vreau sa cred ca e carcoteala...autoleveling mai precis dc nu ma insel!

senzori ... lumini...

poate are instalat

... sau senzor lumina ambientala la oglinda interioara(pe langa senzorul "antiorbire")

senzori ploaie....dap are! ms

nu vreau sa cred ca e carcoteala...autoleveling mai precis dc nu ma insel!

Daca ma iei cu carcoteala si alte prostii, atunci crezi ce vrei. Ca daca e pe asa, nici eu nu vreau sa cred ca descrierea ta e o incercare de prosteala...

Tu, cu propriile tale cuvinte, in propria ta descriere, ai spus xenon adaptiv. Asa ceva nu a avut niciodata E39, s-a introdus abia la E60. Autoleveling este cu totul si cu totul altceva.

Nici senzor de lumini nu a fost niciodata pe E39. Senzorul de la oglinda este si el cu totul si cu totul altceva.

Daca ma iei cu carcoteala si alte prostii, atunci crezi ce vrei. Ca daca e pe asa, nici eu nu vreau sa cred ca descrierea ta e o incercare de prosteala...

Tu, cu propriile tale cuvinte, in propria ta descriere, ai spus xenon adaptiv. Asa ceva nu a avut niciodata E39, s-a introdus abia la E60. Autoleveling este cu totul si cu totul altceva.

Nici senzor de lumini nu a fost niciodata pe E39. Senzorul de la oglinda este si el cu totul si cu totul altceva.

bine maestre! daca ma ajutai la corectat era mult mai simpla toata treaba! rectific - senzori ploaie NU lumini

- autoleveling NU xenon adaptiv

O seara fainâ! salut

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.