Jump to content

Probleme La 530D E39 Please Help!

Recommended Posts

Salut

Am un 530d e39 din 2002 automat ....

Astazi veneam dupa autostrada cu vreo 130-140 (era drumul curat) si deodata masina a inceput sa se limiteze in 3000 de ture si sa se decelereze . stie cineva de ce? Acum ba isi revine ba face la fel fara sa imi dau seama ce poate avea.. cineva mi-a zis ca datorita frigului de afara s-ar fii format un dop de gheata pe instalatie...

A 2-a problema ar fii ca cutia mai schimba din cand in cand urat ...dar nu bruscheaza sau sa imi faca alt gen de probleme....mentionez faptul ca nu i-am schimbat niciodata uleiul si ma gandeam daca ar trebui schimbat ...

A 3-a problema ar fii pixelii morti din bord si display la cd player....

Astept sfaturi sau chiar pe cineva care ma poate ajuta nr meu de telefon este 0737363957.

Cel mai mult ma sperie faza cu acceleratul...nu inteleg de ce ba isi da drumul ba se gatuie pur si simplu dintr-o data?

Inainte de a deschide un topic da o cautare pe forum.

Toate cele 3 probleme ale tale au fost deja discutate pe forum. Vei gasi destule indicatii si recomandari.

Sunt disperat sa stiu ce are pentru ca maine la ora 2 am programare la rar pt autentificare si itp:(... sincer caut pe forum de o ora si de aceea am ajuns in situatia de a creea topic nou...daca ma poti ajuta iti voi fii vesnic recunoscator:) Thx

Paul, posteaza aici ceva topicuri referitoare la rezolvarea acestei probleme........ sa-l ajuti pe om :)

Thx Geme iti dai seama ca sunt un pic traumatizat am fost cu masina pana la varna astazi si a mers excelent ..am avut portiuni pe care am mers cu 180-200 fara probleme si la intoarcere ..ce e drept -25 de grade afara mi s-a gatuit o data si dupa` ba isi dadea drumul cand mi se incalzea motorul daca eram prin comune ba mi se gatuia de zici ca nu mai avea motorina si eu aveam plinul facut:)

Pana una alta, eu zic sa incerci sa folosesti searchul de pe forum si dupa cum a zis si Paul, vei gasi cu siguranta raspuns la problema ta.

am incercat deja..singura chestie asemanatoare am gasit-o la un 525d dar sunt alte simptome decat ale mele...aceea nu se mai tura peste 3500...pe cand a mea are momente cand merge foarte bine...sper sa fie de la temperatura de -25 de grade din bulgaria....