Jump to content

Chip Tuning E46 316I Fl

malex1

Recommended Posts

Salut tuturor! As vrea sa-mi spuna si mie cei care au aceasta motorizare si care au facut chip tuning,cum se comporta masina dupa resoftare.

Stiu ca nu este un castig de putere f mare la motor aspirat dar totusi as vrea sa stiu daca se merita.

Am vazut ca este un baiat, George care face asa ceva, am inteles ca este f bun si ma gandeam sa merg si eu la el, dar vreau sa aflu mai intai niste IMPRESII DE LA VOI.

Multumesc.

daca se merita.

Verbul merita nu este reflexiv, deci intrebarea corecta ar suna asa: "[..] dar totusi as vrea sa stiu daca merita. [..]"

Resoftarea te va ajuta, vei simti ca motorul "poate" si de la ture mai mici. Adica cuplul va fi prezent si la turatii mai scazute.

Daca ai 200eur de prisos, ar merita.

Verbul merita nu este reflexiv, deci intrebarea corecta ar suna asa: "[..] dar totusi as vrea sa stiu daca merita. [..]"

Resoftarea te va ajuta, vei simti ca motorul "poate" si de la ture mai mici. Adica cuplul va fi prezent si la turatii mai scazute.

Daca ai 200eur de prisos, ar merita.

Iti multumesc pt raspuns, dar totusi ...ce intrebai eu si ce-mi raspunsesi tu...

As fi vrut sa vad pareri de la cei care au facut resoftare la un model de motor similar cu al meu.

Asa stiu si eu teoretic ce se intampla dupa o resoftare si anume ca motorul trage de la ,,TURE MAI MICI".

Am facut eu resoft la un e46 318i,plus un up-date de soft.Daca ai 200e de cheltuiala il poti face dar daca nu mai bn fa altceva cu ei.Pentru 11 cai in plus chiar nu merita sa dai 200e.Masina per total are puti mai multa vlaga.pana sa ii fac resoftul i-am pus si o admisie sport. Edited by kshu 09

Am facut eu resoft la un e46 318i,plus un up-date de soft.Daca ai 200e de cheltuiala il poti face dar daca nu mai bn fa altceva cu ei.Pentru 11 cai in plus chiar nu merita sa dai 200e.Masina per total are puti mai multa vlaga.pana sa ii fac resoftul i-am pus si o admisie sport.

Multumesc! Asta era genul de raspuns pe care as fi vrut sa-l vad.

Avantaje si dezavantaje pt resoftarea acestui motor.

A facut un prieten de al meu un 318i e46 si e multumit

Acum depinde de fiecare...peste cei 200e mai pui 200 si cumperi un motor de 2000cm benzina si ai terminat balciul.Este un castig mult prea mic de putere in raport cu suma platita+ca dupa resoft trebuie sa ai grija mare cand faci reviziile si in ce mod le faci...

Acum depinde de fiecare...peste cei 200e mai pui 200 si cumperi un motor de 2000cm benzina si ai terminat balciul.Este un castig mult prea mic de putere in raport cu suma platita+ca dupa resoft trebuie sa ai grija mare cand faci reviziile si in ce mod le faci...

200 de euro as da pt resoftare, dar sa schimb motorul iese din calcul. Cat despre revizii le fac pana-n 10000 de km.

Salut tuturor! As vrea sa-mi spuna si mie cei care au aceasta motorizare si care au facut chip tuning,cum se comporta masina dupa resoftare.

Stiu ca nu este un castig de putere f mare la motor aspirat dar totusi as vrea sa stiu daca se merita.

Am vazut ca este un baiat, George care face asa ceva, am inteles ca este f bun si ma gandeam sa merg si eu la el, dar vreau sa aflu mai intai niste IMPRESII DE LA VOI.

Multumesc.

iarasi te-ai sucit :o

Nu m-am sucit..., ideea mi-a ramas in cap dar vroiam sa aud pareri de la posesori de motoare ca ale noastre.

Chiar si de la cei cu 105 si 143 cp.

singurul lucru pt care merita e ca duci cuplul la turatii mai joase diferenta de cai care o castigi nu ai cum sa o simti pt ca e nesemnificativa (10-11cp)si poate pt unii ma conteaza si 0,5-0,8l/100km consum mai mic la acelasi regim de mers deci de aici tu tragi concluzile daca merita sau nu pt tine /dezavataj va fi uzura mai rapida a motorului asta in cazul in care incerci sa il duci mai mult decat poate el

ps:la 500-600e poti lua un motor ok tot euro4 de 143cp (la asta e mai simpul)sau de 170cp pe care poti sa il omologhezi cu mici ,,spagi,, dar aici intervin alte aspecte gen consum/taxe mai mari