Jump to content

E30 problemutze

Calinu

Recommended Posts

1.CIne stie cum ajung la instalatia de incalzire ca suna urat de tot si nu stiu cum se desface...cred ca freaca palele la elice pe undeva.

2.Stergatoarele le fel fac probleme,motorasul se invarte dar ele nu...creca sa rupt ceva pe la angrenaje pe interior...dar iarasi nu stiu cum se ajune mai usor sa desfac si sa vad.

Man da si tu niste detali despre urs,cate usi,ce motor,ce ai pe el ,ceva accesorii ceva...

162719[/snapback]

ma gandeam ca e suficienta informatia ...dat fiind faptul ca ma refeream la niste repere standard.Oricum,daca crezi ca ma poti ajuta atunci dau mai multe detalii:E30/1990/M40...parca,daca mai tin minte...asta a fost al meu si l-am vandut la o cunostinta ...si dupa ce la varzalit vine la mine sa o ajut cu cateva detalii ieftine... :blink:

Man eu am un e30 coupe din 1988 318 cu motor m40 exact ca al tau,sa sti ca am schimbat multe la el ,am avut ceva probleme dar daca nu e un tip(proprietarul) care sa al ingrijeasca sincer man o sa ai cantam ''vesnica pomenire'' la un cimitir de masini,ia zi cu ce mai are probleme ca poate a-ti impartasesc din experientele mele :blink:

Man eu am un e30 coupe din 1988  318 cu motor m40 exact ca al tau,sa sti ca am schimbat multe la el ,am avut ceva probleme dar daca nu e un tip(proprietarul) care sa al ingrijeasca sincer man o sa ai cantam ''vesnica pomenire'' la un cimitir de masini,ia zi cu ce mai are probleme ca poate a-ti impartasesc din experientele mele :)

162892[/snapback]

ia pus placute de frana de ww ...culmea ca si potriveau...si a uitat sa-i puna siguranta...suna de numa numa...parca e fier pe fier.Telescoapele is gata...se balangane ca o vaca beata (nebuna :blink: ) plus ca eu initial i-am pusun spoiler mai jos...la terminat si pe ala.Cum nu are PDC :) a dat putin mai tare cu spatele si a inclinat un stalpulet de curent.Directia e varza...pivotii i-am schimbat eu si bucsele punte spate dar caseta, si poate multe altele is cam duse.Ce mai,doi copii care nu au condus in viata lor o masina si au sarit direct pe urs...si imi vine cateodata sa plang dupa el si starea i care a ajuns.

Edited by saplacan

Man si eu am sarit prima oara in urs,chestia ca imi doream modelul asta de 10 ani de zile si am avut grija de el mult de tot si am atata timp cat o sa al mai am,am schimbat multe la el pivoti capete de bara bielete,electromotor,debitmetru,binenteles cand l-am luat curele tot si mai am de bagat in el de ce sa nu recunosc,deci daca tipi care l-au luat sunt tipi genul sa se urce in el si sa ai dea la cheie atat mai bine renunta al da pe ce al da si sa a-ti ia una din asta mai nousa sau una noua romanesca,vezi sa le spui sa schimbe anumite firtune care sunt crapate,prioritar e sa le schimbe pe cele 2 de benzina de sub galerie cele de tur si retur sunt foarte mici dar daca se sparge unul poate sa ia foc si daca e departe de casa daca nu a desfacut galeria pana acum pt. prima oara e foarte greu si nu a-ti dai seama asa,sa nu umble in debitmetru ca sunt foarte sensibile,sa schimbe curelele mai ales distributie,sa nu al forteze prea tare doar ca este bmwu ca este in 4 pistoane,ar fi foarte bine sa se bage pe sub ea sa se uite si la flansa cardanica sa vada in ce stare e ca poate odata sa ai vine ''draci'' si sa inceapa sa i se miste schimbatorul de viteze ca nebunu pt. ca sa rupt flansa,iar la directie man si eu am schimbat de curand bielete pivoti capete de bara si mi-a reglato o cunostinta care este mecanic si este pasionat si posesor bmw,mi-a reglato asa din ochi si sa sti ca e ok,adica e bine totusi sa te duci la directie dupa ce schimbi capetele de bara dar daca e ok scutesti niste bani,ce pot sa mai spun sunt multe de facut la o asfel de masina ,repet daca nu sunt pasionati ursul o sa moara ...........definitiv.