Jump to content

Sezonul 2012 - Formula 1

jon doe

Cine va fi campionul mondial al Formulei 1 in anul 2012 ?  

96 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

C'mon, nu poate avea ghinion in fiecare cursa... Odata si odata tot trebuie sa se termine cu accidentele si greselile de echipa, si sa aibe o cursa curata si linistita.

:roadrage:

Edited by jon doe

F1 Grosjean Start Onboard Monaco 2012 - Contact with Schumacher .

Veti vedea ca la inceput a avut un contact cu Alonso pe partea dreapta, dupa care cu Schumacehr pe partea stanga

http://www.youtube.com/watch?v=1cgFB_eai9E&feature=player_embedded

Edited by jon doe

nu s-a mai busit Grosjean cu MS. Era prea in fata :p

A fost un MP interesant. Foarte tare Vettel care in ultimele 7 ture si-a dat seama ca au o strategie proasta, a schimbat gumele si l-a prins din nou din urma pe Alonso si l-a si depasit. 4sec/tur i-a dat!

Hamilton a facut o cursa superba,bv lui,ma bucur enorm,iar despre cei doi,alonso si vettel au riscat si au pierdut cu strategia lor,vettel insa a fost mai inteligent schimband gumele pe sfarsit terminand in fata lui alonso.oricum a fost o cursa foarte frumoasa cu acest perez care a terminat pe 3,plecand daca nu ma insel de pe 14,15,incredibil....

Asa este, probleme, ghinion, dar si o forma slaba : in Canada, inainte de a i se bloca DRS-ul, mergea lent.

P.S. Ma bucur ca macar l-am ghicit pe castigatorul MP al Canadei daca tot n-am reusit sa-i ghicesc pe toti 3 de pe podium :)

Edited by jon doe

Asa este, probleme, ghinion, dar si o forma slaba : in Canada, inainte de a i se bloca DRS-ul, mergea lent.

Din pacate, Schumacher dezamageste enorm. Imi dau seama prin ce frustrari trece el insusi, in primul rand.

In 20 aprilie, inainte de cursa din Bahrain, constatam ca Schumacher avea doar 1 punct in campionat si ca avea nevoie de minim trei curse consecutive cu clasari pe podium, pentru a mai conta cat de cat in campionatul 2012.

De atunci au trecut inca 4 curse (incl. Montreal), dar nici vorba de vreun podium; mai grav, in 4 curse Schumacher a mai adunat doar inca 1 punct, avand acum in total 2 pct. Evident, este complet out in acest campionat. Mai grav, in loc sa constat o imbunatatire a performantelor fata de 2010 / 2011, rezultatele in 2012 sunt foarte proaste.

Jon Doe a remarcat foarte bine; nu ghinionul este de vina cat in special forma foarte slaba a lui Schimi. Daca mergea asa cum o facea candva, iar apoi abandona din cauze tehnice, totul ar fi fost OK. Dar in Canada Rosberg a reusit de cateva ori cel mai rapid tur, pe cand Schumacher mergea lent inca de la start-ul cursei, mult inainte de a se defecta DRS-ul.

Au trecut aproape 2 1/2 sezoane de la revenirea sa lui Schumacher in Formula 1 si, cu mare regret, am convingerea ca practic cariera lui s-a incheiat odata cu sezonul 2006. A-l revedea competitiv echivaleaza cu o minune Dumnezeiasca. Lucru care de regula nu se intampla.

Nu are nici suportul si materialul tehnic necesar pentru a urca in clasament, el din 7 curse are 4 abandonuri, este enorm.

Cred ca ar trebui sa mergeti pe circuit sa vedeti ce inseamna un pilot "lent" de 1-2 s fata de lider.

Edited by Stefan_e46

Sa nu uitam Monte Carlo de anul acesta : Michael Schumacher obtine Pole Position.

Ce ar fi fost DACA ar fi plecat de pe primul loc? Doar imaginatia poate vorbi. Din pacate, nici un Formula 1 si nici in viata nu merge cu DACA...

Cred ca la anul perez ii va lua locul lui massa la ferrari sau asa ar trebuii,parerea mea e ca massa trebuia schimbat din sezonul acesta,e cam dus...,de alta parte,nu inteleg ce se intampla cu button..,am citit o declaratie de-a lui zicand ca e nici el nu intelege ce se intampla si ca e confuz....Pacat avand in vedere ca a inceput sezonul cu o victorie.

Button nu cred ca e departe de top sau oricum a pus si el umarul la treaba serios. Echipele cu probleme sunt Mercedes unde Schumix schioapata rau si Ferrari cu Massa foarte slab.

Stofa de campion se vede anul asta la Hamilton, Vettel, Alonso si cred eu si la webber chiar daca nu are nici un campionat la activ.

alonso e de departe cel mai bun pilot sau daca nu ,e cel putin cel mai talentat, nu are masina nici macar de top 3 si face o treaba foarte buna cu ea.sa nu uitam ca a castigat o cursa cu o masina( pe vremea aia) mediocra in cel mai bun caz

rosberg mi se pare inca bun si mai are timp sa creasca

nu-l suport de senna , grosjean ala e destul de rapid si talentat dar mult prea necizelat pentru un pilot de f1, daca nu se tempereaza putin in 2/3 ani nu cred ca o sa mai fie in f1

Button nu cred ca e departe de top sau oricum a pus si el umarul la treaba serios. Echipele cu probleme sunt Mercedes unde Schumix schioapata rau si Ferrari cu Massa foarte slab.

Stofa de campion se vede anul asta la Hamilton, Vettel, Alonso si cred eu si la webber chiar daca nu are nici un campionat la activ.

Motivul ptr care cel putin Schumi si ( surprinzator ) Button nu reusesc sa performeze consta in faptul ca nu reusesc sa-si aduca in temperatura cauciucurile. Astfel incat, pe tot parcursul rularii lor, cauciucurile le sunt putin mai reci decat ale concurentilor, ceea ce se traduce in aderenta mai scazuta si timpi mai slabi.

Cat despre Massa, nu l-am considerat niciodata a fi un mare pilot. Pune-l pe o pista uda si se face de ras. Anul trecut sau acum doi ani (?) in Canada pe o pista inecata in apa, a fost singurul care a iesit in decor de vreo 4-5 ori.

Cand l-am "pus" pe Schumi pe prima pozitie pe podiumul de la Valencia, m-am gandit la ceea ce a declarat Paul Hembery, seful Pirelli:

"I think you have to look at someone like, maybe Michael getting the pole position," Hembery told Autosport. "He probably would have won Monaco if he hadn't been penalised, so why not there? Michael for Valencia, that's where the money needs to go."