Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Dovada ExistenĂžei Unor DotĂŁri

adrianrus

Recommended Posts

Toata istoria asta mi se pare una dintre cele mai idioate idei care a debitato un asigurator (din cate am mai auzit) numai ca sa nu plateasca sau sa plateasca mai putin.

Masina din 2004 fara airbag-uri ?!?! ...asta-i tare !

Eu zic ca e s-au documentat putin si ca dotarile standard nu prea sunt trecute pe undeva precum dotarile extra sau optionale... de exemplu unde scrie ca masina are scaune ? ...suna la fel de idiot

On 2/4/2012 at 12:01 PM, raazvan said:

Am gasit mentiunea asta in manualul de utilizare e46 - The airbags do not deploy in response to minor collisions, rear impacts, and certain kinds of vehicle rollover - . Mai este o mentiune interesanta - Please note that the word AIRBAG imprinted on the door trim panel indicates the airbag's location.

Ăl ai cumva Âşi ĂŽn format pdf? MulĂžumesc.

On 2/4/2012 at 12:30 PM, Lucenzo said:

Dar faza aia cu pata pe tapiterie cum ai rezolvat-o ? Ai zis ca ti-au trecut ca masina avea pata pe tapiterie desi nu avea, nu le-ai zis? nu ai facut scandal ? cum ai dres-o ?

Toate discuĂžiile cu asiguratorul se consumĂŁ prin email. Nu primeÂşti nimic semnat, Âştampilat, sau numĂŁr de ĂŽnregistrare pe documentele pe care le depui la ei (ĂŽmputernicire, deviz, etc. )

Prin email ĂŽĂži explicĂŁ urmĂŁtoarele: Ăži-am propus suma asta drept despĂŁgubire pentru cĂŁ am ĂŽncadrat maÂşina la stare de ĂŽntreĂžinere satisfĂŁcĂŁtoare deoarece nu au sĂŁrit airbag-urile Âşi credem cĂŁ nu existĂŁ, am gĂŁsit pete pe tapiĂžerie ĂŽn pozele pe care le-am fĂŁcut, numĂŁrul de km nu este chiar real, nu credem cĂŁ o maÂşina din 2004 poate avea acest numĂŁr de km.

Toate acestor lucruri Încerc sã le dau rãspuns corect ºi legal prin hârtii semnate/ºtampilate.

On 2/4/2012 at 9:44 AM, batory said:

am vazut acum masina pe autovit ,pacat ,ai fost tu de vina?

Myx---cred ca firma de asigurari s-ar eschiva si daca ar vedea cum se spune negru pe alb de aceea e nevoie de un act doveditor /cum dracu sa spui la un bmw din 2004 ca nu are airbaguri

Da, Încerc sã vând maºina unui proprietar sau service care este În stare sã o repare ºi efortul nu va fi foarte mare, zic eu.

Ămi pare foarte rĂŁu pentru maÂşinĂŁ ĂŽn primul rând pentru cĂŁ aratĂŁ impecabil ĂŽn interior Âşi am ĂŽntreĂžinut-o exemplar.

Din pãcate nu cred cã voi reuºi sã o vând prea curând ºi deci o Þin la cãldurã :)

On 2/4/2012 at 9:30 AM, Myx said:

si totusi care ar fi problema sa desfaci toate locurile unde sunt airbaguri si sa le arati existanta fizica a pungilor . platesti un mecanic si cam asta e , chemi constatator sa vada cu ochii lui .

A venit de douĂŁ ori pânĂŁ acum. Constatatorul pune beĂže ĂŽn roate Âşi apoi aruncĂŁ mingea ’la BucureÂşti se analizeazĂŁ dosarele’, dar ĂŽn schimnul de mail-uri Cluj-BucureÂşti-Eu el ridicĂŁ toate aceste probleme ca fiind existente, deÂşi nu pot fi dovedite.

On 2/4/2012 at 8:16 PM, adrianrus said:

A venit de douĂŁ ori pânĂŁ acum. Constatatorul pune beĂže ĂŽn roate Âşi apoi aruncĂŁ mingea ’la BucureÂşti se analizeazĂŁ dosarele’, dar ĂŽn schimnul de mail-uri Cluj-BucureÂşti-Eu el ridicĂŁ toate aceste probleme ca fiind existente, deÂşi nu pot fi dovedite.

pai asta e meseria lor si tu trebuie sa-i ataci pe toate caile , inclusiv sa le spui ca poti ajunge in instanta si sa le impui si toate cheltuielile de judecata , service , constatare pt dovedirea existentei airbagurilor . Iar ei stiu asta . Am asistat la cateva discutii similare si stiau intotdeaua ca pierd in instanta .Chiar ar trebui sa discuti cu un avocat despre situatia asta iar ei sa-ti mentioneze in scris ca doresc aceasta constatare , redactat oficial , cu adresa tot ce trebuie . Ai sa vezi ca imediat isi vor schimba atitudinea .

On 2/4/2012 at 8:29 PM, Myx said:

pai asta e meseria lor si tu trebuie sa-i ataci pe toate caile , inclusiv sa le spui ca poti ajunge in instanta si sa le impui si toate cheltuielile de judecata , service , constatare pt dovedirea existentei airbagurilor . Iar ei stiu asta . Am asistat la cateva discutii similare si stiau intotdeaua ca pierd in instanta .Chiar ar trebui sa discuti cu un avocat despre situatia asta iar ei sa-ti mentioneze in scris ca doresc aceasta constatare , redactat oficial , cu adresa tot ce trebuie . Ai sa vezi ca imediat isi vor schimba atitudinea .

Cineva cu expertizĂŁ mediazĂŁ relaĂžia cu asiguratorul.

Eu doar Îi ajut cu acte. Caut un document despre airbags sau o sã cer la reprezentanÞã o dovadã scrisã, deºi mi-au recomandat sã le dau jos ºi sã constate.

On 2/4/2012 at 8:34 PM, adrianrus said:

Cineva cu expertizĂŁ mediazĂŁ relaĂžia cu asiguratorul.

Eu doar Îi ajut cu acte. Caut un document despre airbags sau o sã cer la reprezentanÞã o dovadã scrisã, deºi mi-au recomandat sã le dau jos ºi sã constate.

ei vor o dovada ca sangele e rosu .Cum am zis , tine de meseria lor , chiar daca scopul final e fe fapt sa traga de timp , sa mai ruleze ceva bani . Pt ca in final intr-un fel sau altul vei dovedi ca masina are airbaguri . MAcar daca era vreun Tico il puteau suspecta ...

• 2 years later...