Jump to content

Cumpar E90 320I/325I/330I sau E60 525i/530i

B-490-RZV

Recommended Posts

Cumpar e90 320i/325i/330i. Astept oferte! :rolleyes:

Cat ai fi dispus sa oferi pe un 325i fab dec 2006, negru, kit m exterior, bixenon,spalatoare faruri,suspensii sport, eleron M, jante M 17, replica dar sunt impecabile, cauciucuri dunlop iarna conditie peste 90% calitativ, evacuare remus-Exterior.

Interior-volan sport cu comenzi, dublu clima sau cum se cheama :), navi professional cu dvd original navi, scaune textil, cutie automata.

Exterior nu are nici o urma de uzura , interior la fel. In prezent are 170k km reali. Masina e luata din De in 2009 s-a mers cu ea cam 8000km si apoi am luat-o eu si am mai facut 7000. Nu prezinta nici cea mai mica urma de uzura estetic iar motorul este la fel. Ma bate gandul sa o dau pt a lua motor mai mare si an peste 2009. Nu ma grabesc oricum. Visul de a gasi un m3 dupa 2008 este undeva pe la 70% realizabil.

Despre masina pot comenta si membrii constanteni ai forumului.

Ma rog, nu stiu ce vrei sa subliniezi.

A facut in 2-3 ani in Germania(in functie de luna in care a fost luata) 155.000 km, adica nimic spectaculos, iar in Romania tot in 2-3 ani alti 15.000 km. Ce vrei sa scoti in evidenta? Ca minte in legatura cu cei 15.000 km facuti in RO?

Discutiile astea sunt esenta de bmwclub in cel mai pur mod cu putinta ... :rolleyes: :goodjob:

Abia astept sa pun si eu anuntul de vanzare al masinii mele. :thumbsup:

Omul a scris si el pe fuga si a lasat loc la comentarii. Iar fraze de genul: "nu are nici cel mai mic semn de uzura" estetic+motor demonstreaza ca avem in romania un viitor castigator de premiu nobel in stiinta ; (nu este putin lucru sa ai un perpetuu mobile in ograda ta.) @Silviu1980 Daca ai unul si pentru mine te rog sa mi-l pastrezi. (ne intelegem noi la bani).

Da , am lasat un reply in aer putin. Masina nu e de vanzare, ci doar ma gandesc sa o vand daca reusesc sa mai adun o suma de completare pt ceea ce vreau sa imi iau. Da, in Ro a mers cam 15k km si ceva. Ce e de necrezut?

Si iarasi da, sunt membrii din club din CT care au vazut masina. Chiar arata bine. Dar de replici acide nu duce lipsa nici un topic. De jigniri intre noi, la fel. Pacat.

Ca idee completez ca a fost cumparata in De de proprietar in septembrie 2007. Deci...

Edited by c.sainz

fab dec 2006, negru, kit m exterior, bixenon,spalatoare faruri,suspensii sport, eleron M, jante M 17, replica dar sunt impecabile, cauciucuri dunlop iarna conditie peste 90% calitativ, evacuare remus-Exterior.

Interior-volan sport cu comenzi, dublu clima sau cum se cheama :), navi professional cu dvd original navi, scaune textil, cutie automata.

Exterior nu are nici o urma de uzura , interior la fel. In prezent are 170k km reali. Masina e luata din De in 2009 s-a mers cu ea cam 8000km si apoi am luat-o eu si am mai facut 7000.

Le incurci rau; dar, nu mai conteaza

Ce are? Daca nu mai ai bmw gata nu mai ai voie pe aici? Eu zic, ca poti prezenta , sau macar pune aici o poza, sa vedem si noi ce achizitie ti-ai facut.. Ai avut o masina superba e46'le, vrem sa vedem si noua ta achizitie :thumbsup:

Oricum, iti doresc sa o stapanesti sanatos, si cat mai multi km fara probleme :thumbsup:

Edited by mada13

Ce are? Daca nu mai ai bmw gata nu mai ai voie pe aici? Eu zic, ca poti prezenta , sau macar pune aici o poza, sa vedem si noi ce achizitie ti-ai facut.. Ai avut o masina superba e46'le, vrem sa vedem si noua ta achizitie :thumbsup:

Oricum, iti doresc sa o stapanesti sanatos, si cat mai multi km fara probleme :thumbsup:

Multumesc frumos! O sa pun cateva poze si o scurta prezentare dupa ce termin cu casco/inmatriculare si isi revine putin vremea.

P.s. Chiar daca nu mai am Bmw, o sa mai raman pe aici, imi place! :rolleyes: