Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Nou Possesor De E46 Am Nevoie De Ajutor !

sorin28m

Recommended Posts

pot face eu asta ?

sau doar un dealer?

daca pot face eu asta poti sa-mi spui pasii pe care trebuie sa-i parcurg?

poate un tutorial ?

am cautat cu googleu' dar fara succes !

ma deranjeaza foarte tare chestia asta deoarece la cealalta masina imi merg semnalizarile cand incui descui si m-am obisnuit sa ma uit la ele !

la asta ma tot intorc si ma uit la "tzumburushele" de la usi daca am incuiat sau nu !

multumesc !

cu asta m-am lamurit !

mai departe as vrea sa schimb la masina farurile si semnalizarile care acum la mine sunt galbene,am vazut ceva faruri cu semnalizarile incorporate (tot ansamblul este clar cu tenta fumurie)

as mai vrea sa pun semnalizari laterale cu led si stopurile sa le schimb dar sa se potriveasca ca design cu farurile !

dupa cum spuneam mai sus sunt nou posesor de bmw si nu stiu daca la masina mea pot face aceasta conversie !

daca aveti ceva idei le accept cu placere pentru ca ce am acum pe maina nu-mi plac !

ce si de unde pot cumpara ? site-uri magazine etc .

multumesc mult!

cu asta m-am lamurit !

mai departe as vrea sa schimb la masina farurile si semnalizarile care acum la mine sunt galbene,am vazut ceva faruri cu semnalizarile incorporate (tot ansamblul este clar cu tenta fumurie)

as mai vrea sa pun semnalizari laterale cu led si stopurile sa le schimb dar sa se potriveasca ca design cu farurile !

dupa cum spuneam mai sus sunt nou posesor de bmw si nu stiu daca la masina mea pot face aceasta conversie !

daca aveti ceva idei le accept cu placere pentru ca ce am acum pe maina nu-mi plac !

ce si de unde pot cumpara ? site-uri magazine etc .

multumesc mult!

ce parere ai ?

post-13526-0-26698700-1328468851_thumb.jpg

ok! multumesc mult !!!

exact de la el am si eu poza si pot sa iti arat si mai multe.

Am sa iau si eu saptamana asta aceste faruri sunt mortale.

exact de la el am si eu poza si pot sa iti arat si mai multe.

Am sa iau si eu saptamana asta aceste faruri sunt mortale.

A si exista si niste stopuri ceva in aceeasi trend de nou , ceva gen seria 5, nu gasesc pozele acum.