Jump to content

Vand E90 diesel negru

Calin SL

Recommended Posts

anuntul e pentru un coleg de munca

320d 163cp dpf

adusa recent

masina a fost lovita de grindina Hagelschaden din Germania

Caroseria a fost reparata in Romania( nu este inca impecabila,dupa pretentiile mele )

a necesitat schimbarea capotei de la motor ,geamul lateral dreapta fata/spate ,parbriz,luneta ,far dreapta,tripla dreapta ,nara dreapta,capacel spalator far dreapta :wacko:

160000 de km cu carte servis

10 000 euro loc.Alba-Iulia

raspund cu drag la intrebari :Devil:

Edited by Calin SL

Pune si tu 2-3 poze. Ca dotari suna bine.. :rolleyes:

hai sa pun singura poza pe care o am ,nu de alta ,dar sa nu se creada ca am mintit.Masina nu a fost implicata niciodata in accident rutier.A fost batuta grav de piatra !

O sa revin cu poze, dar deocamdata cu vremea asta,nu am apucat sa-i facem,si prietenu s-a gandit asa intempestiv sa o vanda.

Navigatia aia mare m-a dat pe spate...comenzi vocale,etc...Am condus masina,merge f bine,nu se aude nimic in ea .Bine,fata de 330 meu nu prea trage :Devil: ,dar in rest ,am ramas foarte placut impresionat.Nu ma asteptam.E cu totul altceva fata de un e46,cat de bine dotat ar fi e46-le ala !

Mai necesita ceva reparatii acum? Revopsit, ceva piese samd?

nu necesita piese ,masina e completa,si functioneaza absolut totul la ea.Dar ,plafonul si capota porbagaj au fost chituite.S-a dorit bineinteles,sa se foloseasca cat mai putin chit posibil.Si din cauza asta, nu a iesit foarte bine.Adica ,daca te uiti atent pe linia plafonului,din anumite unghiuri ,se vede putin "valurita".Daca as lua eu masina aia,as repara-o din nou .E pacat de ea.

Masina e fara probleme,a fost luata din Germania .Nu cred ca are 1000 de km in Ro.Azi a primit acumulator nou,cel original nu mai facea fata .

Masina are un stop cu o bucata lipsa,am incercuit in poza(scuze ca am folosit poza aia dar nu am gasit alta) ,sunt cele cu led,negre(identice cu cele din poza),nu am gasit deocamdata un stop dreapta sa il inlocuim.Nimeni nu vinde la bucata .

Edited by Calin SL

crezi tu ca poti vinde 2005 neinmatriculat batut de grindina si atins cu 10.000e ?

sunt convins...si stii de ce ?

1.pt ca are dotari bune si km reali putini

2.pt ca nu e rulat deloc in Romania

si nu in ultimul rand :

3.pentru ca daca nu-ti spuneam eu,nici nu visai ca masina a fost lovita de grindina :Devil:

- am masina mea 330d e46 pe autovit.Daca as vinde-o ,as cumpara-o pe asta :thumbsup:

Edited by Calin SL

de ce zici ca nu a fost lovita?

28-09-2010 134,283 Kilometres

Replacing front wall

Replacing front bumper panel

Removing and installing or replacing front splash guard

Charge-air cooler

PRIMED FRONT BUMPER TRIM

FRONT PANEL

Cover, wheel housing, bottom right

Cover for reinforcement on the left

FRONT RIGHT BRAKE AIR DUCT

Engine comp. shield., underride prot.

Radiator seal

Telescopic nozzle

Windshield washer antifreeze

Cover right

Removing and installing or replacing charge air cooler

+ cat a stat in service aproape un an

12-12-2008 - 06-08-2009 - 93,931 Kilometres

Painting left or right side panel

Painting left or right rear side panel

Painting left or right front door

Painting left or right rear door

Painting front bumper

Painting rear bumper

Cavity preservation for side panel, rear left or right

Replacing windshield

Green windscrn,gr.shade band+rain sensor

Cover, windshield, top

Instruction notice, Airbag

Set, fogging sensor, glued

Are 52 de intrari in service, in viata ei scurta de 168 de mii de km, mi se pare mult prea mult.

o sa se bucure prietenu' sa afle informatiile astea :thumbsup: ...in caietul de service nu apar datele astea

da, ai dreptate,nu trebuia sa zic ca nu a fost lovita ....cine a stat 6 ani in Germania langa ea sa vada ?? :D

bine ca macar km sunt aia de pe bord ...si a fost reparata prin reprezentanta :D

...totusi ,multe chestii din ce scrie acolo nu inteleg :

Cum adica

Painting left or right side panel

Painting left or right rear side panel

Painting left or right front door

Painting left or right rear door

?

frumoasa masina din postul 7 http://www.pic4ever.com/images/acigar.gif

ai vazut ca am scris acolo "scuze ca am folosit poza aia dar nu am gasit alta"

nu de alta da' stiam ca o sa zici ceva :rolleyes:

@Dooh: praf i-ai facut anuntu' :laugh:

de ce ?

dimpotriva

s-au confirmat km reali cu carte de servis

s-au confirmat mentenantele doar in servis autorizat

52 de intrari in servis in 6 ani,ne confirma faptul ca masina este foarte intretinuta,de-a dreptul maniacal

proprietarul obisnuia sa schimbe pana si lichidul de la spalatorii de faruri,in service autorizat!

scrie multe acolo,dar daca stii putina engleza ai sa vezi ca nu e mare lucru ,doar lucrari de rutina

Atunci sa lasam ofertele sa curga!

......daca va fi vreuna

apreciez interesul si immplicarea ta in acest topic :thumbsup:

dar in continuare sustin ca lucrarile executate la o masina bmw intr-o reprezentanta bmw in Germania,in general sunt foarte bine facute.Nu pot decat sa ma bucur ca eventual o bara si un parbriz au fost reparate/schimbate in Germania,pe asigurare germana,cu piese de origine :wink:

a dat mai mult de 5000 in Germania prietenul asta al tau ?

te rog

cum demonstrezi afirmatia de mai sus ?

"era bonus la schimbat radiatoare si vas de lichid"

multumesc :blush:

a dat mai mult de 5000 in Germania prietenul asta al tau ?

pana acuma masina sta in jur de 9000-9200 de euro .Doar sistemul ala de audio/video/navigatie costa cam jumate cat masina ta. Ham !

Nu tre' sa demonstrez nimic, tu trebuie sa o faci.

Te-a dat de gol atitudinea de vanzator onest care prezinta defectele minore ale masinii ca sa distraga atentia de la altele mai serioase.

te rog

cum demonstrezi afirmatia de mai sus ?

"era bonus la schimbat radiatoare si vas de lichid"

multumesc :blush:

pana acuma masina sta in jur de 9000-9200 de euro .Doar sistemul ala de audio/video/navigatie costa cam jumate cat masina ta. Ham !

Stai linistit, nu mi-as da masina la schimb pe ce vinzi tu.Si spun asta cu o satisfactie maxima!:console:

ca sa distraga atentia de la altele mai serioase.

distractiv ...adica tu scrii mai sus ca a fost schimbat radiatorul si vasul de lichid (oare de unde stii ?) ,si eu tre' sa demonstrez ca nu e asa ? :LMAO:

...cum poti sustine afirmatia ca "Te-a dat de gol atitudinea de vanzator onest care prezinta defectele minore ale masinii ca sa distraga atentia de la altele mai serioase."

care ar fi defectele acelea serioase ? :unsure:

hai acuma,spune-ne ,daca tot te-ai bagat :thumbsup:

Stai linistit, nu mi-as da masina la schimb pe ce vinzi tu.Si spun asta cu o satisfactie maxima!:console:

stai linistit,nimeni nu ti-ar face o asemenea oferta :thumbsup: crede-ma pe cuvant

De unde stii ce vand eu ? tot de acolo de unde stiai ce piese au fost schimbate pe la masina ? mama Omida,tu esti ?

nu prea esti gen care-si sustine afirmatiile...lowiq <_<

Cat de greu poate fi sa pui un anunt conform cu realitatea?

e simplu...eu am facut-o ,in limitele a ce am stiut .Nu am mintit cu nimic

Intercooleru' si carenajul nu se distrug de la grindina, schimbarea carenajului scoate din ecuatie varianta existentei unei fisuri la intercooler...etc etc

Putem ajunge pana la service-ul unde a fost reparata....si tot ai sa te tii de varianta ta. Nu are rost sa trezim lume la ora asta. Bafta la vanzare si fa-i cont pe forum prietenului tau imaginar, ca sa nu iei tu palme pentru el.

Lasati omul sa vanda masina, ce atata tamtam......

Il cunosc si este un om serios, nu ar face asa ceva si anume sa ascunda anumite chestii care ar denigra vanzarea automobilului..... nu a stiut chestiile alea probabil.. despre masina.

Daca masina se afla intr-o stare tehnica buna, si arata bine si optic, merita toata atentia.

Bafta la vanzare Caline ! :thumbsup:

e simplu...eu am facut-o ,in limitele a ce am stiut .Nu am mintit cu nimic

Faptul ca tu nu stiai ce vinzi, nu are justificare, in momentul in care ai pus un anunt aici, erai obligat cel putin moral sa oferi informatiile reale... nu am nimic cu tine, constat doar o stare de fapt, am ajuns un forum de "samsari" adica de vanzatori "onesti".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.