Jump to content

Vand E90 diesel negru

Calin SL

Recommended Posts

Intercooleru' si carenajul nu se distrug de la grindina, schimbarea carenajului scoate din ecuatie varianta existentei unei fisuri la intercooler...etc etc

daca erai atent ,vedeai ca acelea sunt interventii din urma cu 2-3 ani.Masina a fost lovita de grindina acu doua luni,cand a adus-o prietenul meu

cum ramane cu "radiatorul si vasul de lichid" totusi ? cum te-ai prins ca intercoolerul,carenajul ,radiatorul si vasul de lichid " au fost inlocuite ?

"schimbarea carenajului scoate din ecuatie varianta existentei unei fisuri la intercooler...etc etc"

sofisme de noapte

n-am stiut cu cine m-am pus

in momentul in care ai pus un anunt aici, erai obligat cel putin moral sa oferi informatiile reale.

pe ce te bazezi cand spui asta ? :unsure:

de ce sugerezi ca as fi furnizat informatii neconforme cu realitatea ? care ar fi acelea ?

Cam multe detalii stii despre masina, parca ar fi a ta .:laugh:

sincer,as fi fericit sa pot sa-mi permit o astfel de masina.Din pacate platesc impozit anual 2160 de lei pe un fier care nu mai are mult si intra la programul rabla

Calin, oricum trebuie sa dai o bere la coleg, iti tine topicul pe prima pagina azi :)

Colegul a facut o sumedenie de afirmatii,din pacate fara nicio sustinere.In schimb am putut remarca doar un real apetit pentru scandal.Am incercat -si ma felicit pentru asta-sa fiu cat pot de politicos :blush: ,asa cum m-a invatat mama acum multi,multi,da' multi ani.

Daca masina se afla intr-o stare tehnica buna, si arata bine si optic, merita toata atentia.

vorba lu' cineva

invidia e uriasa la unii

e simplu,ridicol de simplu.Daca aveam ceva de ascuns,nu dadeam vin si alte date,colegul iubitor de scandal ma subapreciaza grav

10x Geme :thumbsup:

Astia care vand in numele altora sunt tari, cred ca e ultimu' trend in materie de samsar.

te laudai la baietii de pe forum ,ca stii unde am reparat masina la Hunedoara...ma doare capul ,acum am confirmarea cat poti sa fii de ridicol.

Cum sa o repar eu ? daca nu e a mea ? masina a fost reparata la Alba-Iulia.

Bafta,cu tine nu imi mai pun mintea orice ai zice de acum incolo,debitezi grav de tot ,nu cred ca treci intr-a opta :unsure:

N-am mai intalnit pe nimeni pana acuma sa vorbeasca atat de aiurea,fara nicio responsabilitate !

Edited by Calin SL

la 52 de intrari in service nu prea se cheama ca a fost intretinuta de vreun maniac, mai degraba se cheama ca a avut o gramada de probleme, iar multe din ele din cauza ca a fost bubuita de multe ori, are optiuni masina dar a fost tavalita rau saraca....la fiecare 3k de km masina era in service, cam asta ar fi media, ce-i mai placea la reprezentanta :)...nu-i vina ta ca nu ai spus toate astea, poate chiar nu ai stiut, probabil ca cel care a adus-o nu a stiut! Eu nu as lua-o iar pretul oricum nu e deloc bun pentru o masina lovita de atatea ori, mai bine iti tii E46-le...

la 52 de intrari in service nu prea se cheama ca a fost intretinuta de vreun maniac, mai degraba se cheama ca a avut o gramada de probleme, iar multe din ele din cauza ca a fost bubuita de multe ori, are optiuni masina dar a fost tavalita rau saraca....la fiecare 3k de km masina era in service, cam asta ar fi media, ce-i mai placea la reprezentanta :)...nu-i vina ta ca nu ai spus toate astea, poate chiar nu ai stiut, probabil ca cel care a adus-o nu a stiut! Eu nu as lua-o iar pretul oricum nu e deloc bun pentru o masina lovita de atatea ori, mai bine iti tii E46-le...

de-aia l-am si inchis

eu am scris ce am stiut

sunt 100% ca nici baiatu' a cui e masina habar n-are ,daca stia toate alea,mi-ar fi spus

altfel,cine ar da vin-ul la verificat si alte cele?

nu are nicio importanta,doar am postat pt cineva care nu stie pe-asteea cu netul

DAR cum bine se spune,facerea de bine e futere de MMA.

Topic Inchis,multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.