Jump to content

Cumpar capota motor, aripa dreapta fata, far dreapta, aparatoare noroi dreapta, bara fata cheala

wyp

Recommended Posts

am cumparat capota, aripa far

mai am nevoie de bara fata + armatura + aparatori noroi dreapta

am dat farul jos de pe masina si are clemele rupte , bara este in stare buna . bara iti trebuie fara suport de numar si bandou?

bara imi trebuie cheala si armatura, spune-mi un pret si o poza doua sa vad ce cumpar

Edited by wyp

am cumparat capota, aripa far

mai am nevoie de bara fata + armatura + aparatori noroi dreapta

bara imi trebuie cheala si armatura, spune-mi un pret si o poza doua sa vad ce cumpar

bara , armatura , aparatoare noroi - 100 euro transportul il platesti ,poze iti pun mai tarziu dupa ce le dau jos de pe masina

bara , armatura , aparatoare noroi - 100 euro transportul il platesti ,poze iti pun mai tarziu dupa ce le dau jos de pe masina

este ok 400 ron si platesc eu transportul?

bara a fost sparta/crapata ceva reparata?, aparatorile de noroi imi trebuie ambele pe partea dreapta parca asa stiu ca este una mica si una mare, sa pui niste poze te rog cu bara interior exterior si cu restu pieselor cand le dai jos

este ok 400 ron si platesc eu transportul?

bara a fost sparta/crapata ceva reparata?, aparatorile de noroi imi trebuie ambele pe partea dreapta parca asa stiu ca este una mica si una mare, sa pui niste poze te rog cu bara interior exterior si cu restu pieselor cand le dai jos

lasa mail sa pun poze

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.