Jump to content

Filtre BMW vs. ....

Sepu

Recommended Posts

da Claudiule, ce au intrat idiotii aia de la UFI cu saraciile lor peste tot..si astia pun botul ca ..e mai ieftin..pinch.png dar vand masini premium...

mai este frumos si faza cu cablaraia care se face prin Timisoara si la Merc si la Bmw si in 2-3 ani sunt scorojite toate cablurile (partea de protectie)..

Edited by gelu_bmw

da Claudiule, ce au intrat idiotii aia de la UFI cu saraciile lor peste tot..si astia pun botul ca ..e mai ieftin..pinch.png dar vand masini premium...

mai este frumos si faza cu cablaraia care se face prin Timisoara si la Merc si la Bmw si in 2-3 ani sunt scorojite toate cablurile (partea de protectie)..

pai la fel a fost si cu turbina mitsubishi pe 2.0 ca garrett era mai scumpa

diferenta o platesc posesorii de masini premium

Da, pai de la un amic de-al meu care are magazin de piese auto si vinde masiv stiu si eu toate "michimiile" astea.

Tot eu i-am aratat fizic diferentele dintre un filtrul original si unul pe producator, fabricat de acelasi producator.

calitatea unui filtru de ulei nu se poate vedea la ochi

caliatatea este data de capacitatea de a retine impuritati de ordinul micronilor

• Like 1

??? pai? se foloseste banda de izolat din piata sau fac economie?...chiar sunt curios cum ai ajuns la concluzia asta

Daaaa, acum astia cu UFI pe original or sa se duca la servis si vor spune, da-mi domne mann sau mahle ca sunt proaste ufi :LMAO:

oricand prefer un filtru mann sau mahl/knecht comparativ cu ufi

ufi mia au si alta chestie misto, nu dau dreptul la aftermarket ( la ford filtrul de motorina a fost ani buni numai original )

Claudiu, calitatea fabricarii oricarui produs se poate vedea la ochi.

Caracteristicile functionale, nu, de acord cu tine.

Tu adu-mi mie doua filtre, unul original si unul facatura sau pe producator si ia de pe ele inscriptionarea... ia sa vezi, le ghicesc? ;)

cand vrei tu facem asta

pacat ca nu ne permite distanta

L.E. ca sa nu mai zic cum faci tu diferenta intre un filtru capsulat de exemplu

unul de motorina, sa zicem WK 5001 ;)

Edited by claudiuBWR

zoro , pardon, zeronoua, pai ..mai lasa-ma cu premium de la bmw..sunt satul ..rolleyes.gif au tot taiat mai da-i in papuci cu politica lor de coco, au iesit din F1 ca sa nu mai cheltuie, au facut 4 modele noi pe 2 platforme..acu baga si filtre mai ieftine..e misto , tot spre premium se indreapta, pardon, economia de consum.

asta e , cumparam bmw , ca ne place cum se conduce, dar de multe ori incepe sa semene cu :

http://3.bp.blogspot.com/-RwwN8CzwwEw/TZii2Lrk9vI/AAAAAAAAALk/JgLrYsWkU_c/s400/BMW%2Bshit.jpg

da stiu, este prea exagerata alaturarea de idei

Edited by gelu_bmw
  • Like 1

Claudiu, am inteles ce spui. Teoretic chiar si cel capsulat de motorina ii gasesti mici bavuri, mici fisuri in curbarea aluminiului si alte alea... care la filtrul original nu le regasesti.

Bine, toate astea nu constituie o regula dar in general, cam asa e.

la prodicatori de top nu gasesti nimic garantat

daca compari cu filtre alco, clean sau ceava de gen super ieftin , ai dreptate gasesti