Jump to content

Am ramas fara baterie

Recommended Posts

Am ramas fara baterie si nu pot deschide portierele!!! in butucu de la sofer nu pot baga cheia decat jumatate nu stiu de ce asa am luat masina si la manerul de la pasager s-a rupt ceva inauntru si nu pot deschide portiera si la portbagaj am scos butucu pentru ca l-am acoperit cu fibra.

Deci cum pot deschide capota sa incarc bateria :((((((

pana acuma am scos nara din dreapta (pasager) si era un cablu am tras de el si nimic tot nu se dechide.

E un bmw e 36 compact 1996.

LOL Nici la e36 nu se mai poate deschide usa din cheie, pur si simplu? Cum se face ca apar topicele astea numai pe ger?

Shoky, lasa-i pe astia, ca nu stiu, iti zic eu: toarna niste ulei (merge si ala simplu, nu tre' sa pui de masline sau alte fonfleuri) pe cheie si bag-o in gaura aia. iar mai toarna, iar mai baga. Intr-un final o sa intre toata si sigur ai sa deschizi usa linistit.

Eu asa ma facut.

am crezut ca moare cineva, dupa titlu :laugh:

shoky, sa inteleg ca ai capota bad boy gen...

ca sa poti deschide capota, trebuie sa faci in asa fel incat sa tragi de cablu cu un patent in partea dreapta a prinderii din dreapta, de acolo se trage si cuiul din stanga automat.

dar nu prea vad cum ai putea ajunge la cablu acolo, e in spatele farului dreapta.

capota la portbagaj are nari?ca nu inteleg.....

[/quote

Pai nu inteleg...de ce trebuie deschis portbagajul la e36?Deschide nene o usa,da cu apa calda,cu spray anti inghet pe incuietoare,apoi deschde capota si incarca bateria!!!!

Asta dupa ce alimentezi pe la unul din lucasuri cu ceva curent...

Edited by kshu 09

pai cica nu ar fi de la frig/inghet cu butucul.

in butucu de la sofer nu pot baga cheia decat jumatate nu stiu de ce asa am luat masina

gelule, daca ajunge cu manuta la cablu in dreapta incuietorii din dreapta (sunt 2, stg/dr) si trage de el cu un patent in dreapta, se trag arcurile care tin cuiele alea de la capota...

el a tras de cablul aflat intre cele 2 incuietori, si asftel se deschide doar incuietoarea din stanga.

am rupt si asamblat 4 incuietori d'alea, stiu ce vorbesc.

post-30886-0-42681900-1328648506_thumb.png

Edited by max83

Mai vecine de judet, inchide calculatorul si mergi la culcare. :LMAO:

Pe bune acum.

Tu chiar nu citesti posturile anterioare?

O sa fie sanctionati altii din cauza modului in care ai creat topicul, cum pui problema, etc.

Ti-au pus baietii si schita, ce vrei mai mult de atat?

Sper sincer sa-ti rezolvi problema si... sa fie bine.

Curios este cum de s-a descarcat bateria ta in asa hal de nu mai are putere sa-ti declanseze inchiderea ?

Ai incercat cu ambele chei sa deschizi ?, spun asta din experienta !

deshizi cu un corp rezistent neaparat..incerci daca e cu ceva spray sa dezgheti poate o pacalesti cu cheia

pui acumulatorul la incarcat si e ca noua...

yahoo messenger electrificatoru

Edited by electrificatoru

sparge geamul ala mic de la usa spate si deschide apoi o usa.....dupa care tragi capota si ii dai curent de la alta masina...eventual schimbi si bateria cand schimbi geamul

compactul are DOAR 2 usi. ma rog, 3 cu portbagajul.

nu e incredibil ca bateria sa fie moarta de-a binelea, mai ales daca are deja o vechime si avea un grad de incarcare scazut.

eu din cate am inteles din ce a zis el, butucul e blocat NU de la frig/inghet, asa e de cand a luat masina, daca a luat masina de 2 saptamani atunci da, poate fi de la frig :)

Edited by max83