Jump to content

xenoane in proectoare E90

Recommended Posts

baieti am avvut proectoare la masini inainte sa aveti voi astia smecheri permis... vroiam o parere..

Pai, ai primit mai multe pareri; majoritatea, la fel: NU se instaleaza xenon pe proiectoare! (de ec crezi ca nu instaleaza si producatorii auto?)

Dacian, daca tie iti place sa pui in proiectoare pune-ti... nu trebuie sa te iei dupa gura lumii...... sti cum e, n-are rost sa zic eu mai multe. Sunt kituri xenon care nu dau eroare la E90, dar trebuie sa cauti mai intai foarte bine, si sa iti garanteze asta.

Deasemenea, la tine ai nevoie de H8.

Hai sa ne bagam picioarele in ele de legi, reglementari, colegi de trafic, etc...

Pune si tu csenoane in proiectoare si faruri daca nu ai avut de fabrica sa-ti umplem frigiderul si tie si la neamurile tale... Sau cine stie, poate se nimereste chiar vreun nene care e orbit si nu mai vede drumul si se infige in vreo caruta si crapa... ca sa te simti tu bine cu csenoanele tale in proiectoare...

Frate, chiar m-am saturat ca in fiecare seara sa dau de cate un dejtept din azta jmeu mare cu niste faruri de-ti lumineaza ceafa prin orbite. Ma refer ca dau de ei pe strada... Ce faza lunga de bixenon original de BMW le bag in mufarina... sa le ajunga... Oricum la ei, chiar daca dau pe faza lunga, tot la fel de tare orbesc farurile lor.

Le bag faza sa vada si melteanu ce vad eu, adica o ..la.

Daciansan, ca tot vad ca esti chiar mult mai mititel decat unii de pe topicul asta... nu te mai incorda asa tare ca sa nu ti se sparga vreo vena...

Edited by d-rive

Intradevar legea este aprobata demult, doar ca cine plm o respecta?!?!

Am permis de 11 ani si nu cred ca am mers mai mult de 200km cu proiectoarele aprinse.

Daca n-ai xenon..arata aiurea asa stock, bec simplu.

@Dacian: Eu personal ofer fiecarui posesor de xenon in proiectoare sau in faruri fara lupa multa sanatate, alaturi de o faza lunga copioasa :thumbsup:

Edited by B-490-RZV

Am permis din 90... dar daca am sta fiecare sa ne cacam atat pe noi la fiecare faza din asta, ne-am umple de rahat in scurt timp.

Este ilegal sa aduci modificari la masina. PUNCT.

De ce este ilegal? D-aia, ca unii cu mai mult de-un neuron au judecat ca poti muri de la o duma din asta.

Am telefonul plin de beemvistii p-lii care mergeau cu toate, repet, TOATE farurile si proiectoarele, inclusiv pe spate, aprinse, ziua in amiaza mare, pe soare. Majoritatea contsarani de-ai mei dar mi-a fost oarecum sa pun pozele pe forum... cu toate ca meritau.

80% din posesorii de BMW nu merita masinile astea. Na, sariti-mi in cap acum dar sa stiti ca asa e.

Peste tot trebuie sa se trezeasca cate unul din asta care trebuie si tine neaparat sa ne faca pe toti de cacao. Ia sa mai terminam cu astea si sa luam atitudine, pe bune acum.

Edited by d-rive

La modul personal nu am nimic cu omu. Mai ales ca am stat (locuit) si eu vreo 7 ani in Pitesti.

Eu ce sa mai zic (cu 3 sotii din Pitesti)?:LMAO:

Dar, ideea de baza e ca NU se face asa ceva. Daca nu ma crezi pe mine, fa o intrebare la RAR si te vor lamuri ei. :thumbsup: Nu o spunem nici din rautate, nici la misto si nici din ....invidie!

Cea mai mare prostie este xenonul in proiectoare cu lumina de la 6000k in sus din urmatoarele motive:

-catalogat de ceilalti participanti la trafic

-nefolositor in conditii de ceata

-poti provoca accidente din cauza orbirii celorlanti participanti la trafic

si lista poate continua...

Edited by grafferu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.